Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    válasz Minstrel #15823 üzenetére

    Köszi szépen! :)

    Más: problémamegoldás, segítsetek légyszi!

    Vettem vasárnap egy csereégőt egy projektoros tévéhez ismerősnek. Megszokásból saját címemre rendeltem, de ő direkt kérte, hogy hozzá menjen. Biztos, ami biztos alapon nem simán írtam az eladónak, hogy hova küldje inkább, mert utána, ha valami miatt probléma van a rendeléssel, PP nem fogja tudni, hogy mi van, és bajom lehet belőle.
    Tehát másfél perccel fizetés után nyitottam Cancel order kérelmet ebay-en, meg dobtam egy üzenetet az eladónak, hogy szorri, véletlen elnéztem a szállítási címet.
    Közben ebay-en még egyszer eljutottam a Paypal fizetős ablakig ugyanennél a terméknél, de meggondoltam magam, úgy voltam vele, hogy inkább megvárom, amíg visszajön a lé, és majd akkor fizetek neki megint, ki tudja...
    Keddre megint a számlámon volt a lé, mentem is ebay-re, ami jelezte kis notificationben felül, hogy megvásárolt, de ki nem fizetett termékem van. Arra a félig teljesített rendelésemre utalt. Kattintottam hát a Pay now-ra, és le is zongoráztam. Ma nézem, hátha van már TN hozzá, de nincs a rendelés az ebay Summary-ben. Paypal-on látszik, hogy fizettem, de akárhol keresem, ebay-en nem látszik.
    Sőt. Az új, javított címet írja ki a cancel-elt ordernél. Úgy néz ki, mintha az ismerősöm címét adtam volna meg már elsőnek is, de valamiért azt cancel-eltem volna, pedig nyilvánvalóan nem ez történt. Megijeszt a dolog, tudtok rá valamit mondani?
    Természetesen írtam az eladónak, meg a supportnak is, lőttem Paypal transactionről screenshotokat is, csak parázok.

    [ Szerkesztve ]

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák