Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Szóval kütyük.

    Ez az utazóadapter vajon melyik konnektorba megy bele? :F Ilyet vettem, lévén ez csak egy kettős szigetelésű foglalatot kér, nem takar le egy nagy földeltet (az utazóadapterek, ahogy elnézem, mind csak kettős szigetelésű cuccokhoz való, függetlenül attól, hogy milyen aljzatba dughatóak, tehát indokolatlan a nagy méret).

    Ehhez kapcsolódóan: szerelhető, lengő eur kettős szigetelésű villásdugót nem tudtok valahol olcsón? ;) Ez nem olcsó, de zseniális (viszont vastagabb kábel már valószínűleg nem fér el benne), ez jó áron van, de hogy felénk árulják-e?... lehet innen fogok rendelni, valakinek van ezzel a bolttal tapasztalata? Jövő héten majd szétnézek még a városban is, hátha... kevés reményt fűzök mondjuk hozzá :(((

    Kinek mi vált be fokhagyma aprítására? Reszelővel nehézkes, a fokhagyma illatos levét beszívja a bőr (ha csak 2-3 gerezd kell, akkor csomó veszteség :D), tisztítani is nehézkes. Fokhagymanyomó (alu öntvény van itthon) nem zár tökéletesen, így csomó fokhagymalevelet egészben hagy. Vajon ez a daráló mennyire lehet könnyen használható, mennyire dolgozza meg maradéktalanul a fokhagymát illetve mennyire takarítható? Ez túl bonyolultnak tűnik, sok felületen rajta maradhat a fokhagyma (mosni, lekaparászni róla), ráadásnak nem komálom a kemény műanyagokon kialakított meneteket, nem szoktak hosszú életűek lenni. Ez aranyos, de ugyancsak sok felület, nehézkes tisztítást nézek ki belőle.

Új hozzászólás Aktív témák