jóféle főleg az 5ös, csak kár hogy alsó tápos meg hogy nem tudni mennyibe kerül
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
robika88
(tag)
Mi a gond az alsó tápos elhelyezéssel? Szerintem sokkal jobb megoldás. 
A házak jók-jók, de még mindig az Edge a best 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

DesertDog
(tag)
Na, ezt a hírt eltettem. Pont az én ízlésem. Szép sallangmentes darabok.
(#4) superecneB

superecneB
(őstag)
A Nexus Prominent 5 nem tűnik rossznak, bár én szívesen megnézném beköltözve is! Vajon el lehet bújtatni benne a kábelrengeteget?

Izzé
(senior tag)
Szintén zenész!
Ha nem szállnak el az árakkal lehet benevezek majd az 5-ösre.
jah, lájk!
lehet a kép csalóka csak, de a felső venti úgy nézem elég közel van az alaplaptálcához, méretes hűtők esetén nem lehet fail?
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

gafz
(újonc)
Csak szerintem kiköpött mása a kisebb a CM690-nek belül?
pont ezt néztem én is. sőt:a hdd fiókok szinte tök ugyanolyank, csak leöntötték sárgára, nehogy este elüsse a stólbuci, ha arra megy....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

zlutor
(fanatikus tag)
emlékeztet, erősen emlékeztet... 
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)
nem, a 9es egy CM690, az 5ös meg egy 590es.
690: nézzétek meg a vinyótartó rekeszt, amit egy házban használtak eddig az egész piacon. és az alaplap melletti műanyag kábeltartókat, amiket két házon használtak a piacon. és a rögzítő műanyagokat. volt 690em, belsőre egy az egyben egyezik. viszont, oldalt van zajcsillapítása, nincs bent ledes venti, nincs rajta gagyi díszcsík és a belseje festve van (bár a 690black/692nek is).
jó áron ezek jó vételek lesznek.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

lujó55
(őstag)
Milyen átlagos kis odúk ezek! Nem rosszak, de nem is estem hanyatt.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
ezen nem fogunk összeveszni 
de:
tök egyértelmű, hogy az 5-ös hasonlít a 690-re, és nem a 9-es. kicsit nézd meg jobban. hdd-k helyzete, fiókrendszer, a csatlakozópanel is fölül van, (igaz, nem látszik), az egész front kinézete, elrendezése, 5 db 5.25 hely, 9-esen a felső hdd keretet kiszedve több van.
totál más a 9-es. egyedül a vízkivezetés hasonlít jobban. (szerintem összekeverted a képeket...) 
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

hemaka
(PH! kedvence)
Az 5-ös szép minimál design. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Duree
(PH! addikt)
Teljesen átlagos házak,de szép letisztult formával.Az egyszerüsége a nagyszerüsége.Ha árban nem rugaszkodnak el a valóságtól,akkor sikertermék lehet

bekes.andras
(kvázi-tag)
Frankól! Örülök, hogy a sokszor érthetetlen "design" mellett ilyen is van! CM590 mellett a 9-es, ideális NAS háznak.
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home

Mappa
(PH! addikt)
pofásak CM beütéssel valóban
a teteje csúnya, legalábbis a 9-es házikónak 
EVO & STi power

Angel1981
(PH! addikt)
Szerintem is az alsó tápos jobb megoldás.
Az 5-ös tetszetős darab 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Malachi
(őstag)
Püff neki, ez az 5-ös kell nekem. Jól látom, hogy fekete belül? Ha rendesen meg lehetne oldani a kábelezést, és mondjuk 15k körül vesztegetnék, jöhetne azonnal.
ja, most látom, hangszigetelt is. akkor lehet 20k. 
[ Szerkesztve ]
Mind a 2-ő jól néz ki, de az 5-ös viszi a prímet a fekete belsővel. 
Mi a haszna a fekete belsőnek?
Mintha a Xigmatek, és Cooler Master mérnökei összeültek volna egy háztervezésnyi időre.
Hát gondolom az ,hogy jól néz ki.
Egyébként 5-ös nekem is tetszik , szvsz jobb ,mint a 690.
just be
Mintha annyit látna belőle az ember 
Ha jól nézem, ez is olyan, mint az edge, hogy az oldallap belseje hangszigetelő szivaccsal van bélelve, így kicsi az esély egy plexis megoldásnak. 

Pete83
(lelkes újonc)
Nagyon korrekt házikó mind a kettő, elfogadnám!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

waverider
(senior tag)
a 9-es faja, pláne ha a rekeszek közül legalább egy elforgatható(?)
mekkora táp kellene ebbe, ha mondjuk telizsúfolná az ember mind a 9 rekeszt meghajtóval? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
A Prominent 5 még el-elmegy, de nem az én ízlésem, (kívülről) olyan semmilyen, ház vásárlásakor biztos, hogy nem számolnék vele.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

tibi72
(tag)
Szép letisztult modern formák a mai igényeknek megfelelö minimalista külsö. A játékosoknak nem biztos hogy be jön de tuningolhato.

Boxi88
(őstag)
Én is inkább az alsó tápos házakat favorizálom! Bár ezek annyira nem tetszenek, mert nekem túl letisztultak, de amúgy egész jók!

Sicilian
(őstag)
Nexus Prominent 9, jófélének néz ki látni kéne belülről is..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

lalakov
(tag)
Mennyire halkak ezek a házak? A mostani normál házam mellett nehéz aludni.
SGS JVU+CF-Root
Fehér a venti az 5-ösben amugymeg minden stimmel az elméleteddel 

tritonusz
(újonc)
jó házak.
15 körü elég jó vételnak számítanának 

tritonusz
(újonc)
csak kár hogy a vinyó rekesz, nincs 90%-al elfordítva

Re-Tech
(fanatikus tag)
Ezek az alul-felül elől-hátul szétlyuggatott házak tényleg nagyon csendesek lehetnek a zajszigetelt oldallapjaikkal... wait, what?
Mivel szétlyuggatott, jobban szellőzik, nem kell magas rpm venti ahhoz, hogy halkan legyen jól szellőztetve. Viszont a vinyó éktelen motorzaját nem lehet csillapítani, csak hangszigetelő szendvicsekkel...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Nekem Edge van, nagyon elégedett vagyok vele. Még lecserélem a tápomat, szinte hangja se lesz 
A részletes konfig az adatlapomon 

maláj
(őstag)
tetszenek de az áruk dönti majd el mennyire lesznek sikeresek 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
Illetve az, hogy egyáltalán lehet-e majd kapni. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
az5öst elfogadnám, így is a házam már elég HC ahogy kinéz 
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

route
(újonc)
Üdv Mindenkinek.
Aki ilyen prominent házzal szemezget azt javaslom nézelődjön még kicsit a piacon.
Ma raktam össze ismerősnek egy gépet. A cél egy halk masina volt. A bemutatók és gyári leírások alapján gondoltam a Prominent 5 egy jó alap lesz. Sajnso óriásot TÉVEDTEM! Ez a ház egy gagyi, ipari hulladék amit a marketingesek olyan varázs jelzőkkel próbálnak eladni, hogy prémium meg halk. Véelményem szerint egy prémium ház oldala nem konzerzdoboz vastagságú lemezből készül ami össze vissza nyeglik-csuklik és zizeg. A HDD keretek gumibakjai semmit nem érnek, a winyó a rezgést úgy átadja a belső váznak mint anno az Acorp házakban.
A konzerv feeling visszaköszön az előlapi 5,25 bővítőhelyek takarólapján is. Ha véletlenül kap egy kisebb ütést előlről behorpad.
Szóval ez a ház pont nem az amivel el akatják adni: NEM HALK. Masszívitást még hítből sem ismeri.
Akinek masszív ház kell vegyen inkább jó öreg Ciehtec Bravo-t. Abban legalább van anyag, amit még egy 10k rpm-es WD Velociraptor sem zengez meg.