Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) robika88

robika88
(tag)

jóféle főleg az 5ös, csak kár hogy alsó tápos meg hogy nem tudni mennyibe kerül:)

(#2) KicsiUbul válasza robika88 (#1) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a gond az alsó tápos elhelyezéssel? Szerintem sokkal jobb megoldás. :)
A házak jók-jók, de még mindig az Edge a best :D

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#3) DesertDog

DesertDog
(tag)

Na, ezt a hírt eltettem. Pont az én ízlésem. Szép sallangmentes darabok.

(#4) superecneB

superecneB
(őstag)

A Nexus Prominent 5 nem tűnik rossznak, bár én szívesen megnézném beköltözve is! Vajon el lehet bújtatni benne a kábelrengeteget?

(#5) Izzé válasza DesertDog (#3) üzenetére

Izzé
(senior tag)

Szintén zenész! :K Ha nem szállnak el az árakkal lehet benevezek majd az 5-ösre.

(#6) mmdms válasza DesertDog (#3) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

jah, lájk!

lehet a kép csalóka csak, de a felső venti úgy nézem elég közel van az alaplaptálcához, méretes hűtők esetén nem lehet fail?

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#7) gafz

gafz
(újonc)

Csak szerintem kiköpött mása a kisebb a CM690-nek belül?

(#8) szab.tam válasza gafz (#7) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pont ezt néztem én is. sőt:a hdd fiókok szinte tök ugyanolyank, csak leöntötték sárgára, nehogy este elüsse a stólbuci, ha arra megy....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#9) zlutor válasza gafz (#7) üzenetére

zlutor
(fanatikus tag)

emlékeztet, erősen emlékeztet... :D

Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)

(#10) proci985 válasza gafz (#7) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem, a 9es egy CM690, az 5ös meg egy 590es.

690: nézzétek meg a vinyótartó rekeszt, amit egy házban használtak eddig az egész piacon. és az alaplap melletti műanyag kábeltartókat, amiket két házon használtak a piacon. és a rögzítő műanyagokat. volt 690em, belsőre egy az egyben egyezik. viszont, oldalt van zajcsillapítása, nincs bent ledes venti, nincs rajta gagyi díszcsík és a belseje festve van (bár a 690black/692nek is).

jó áron ezek jó vételek lesznek.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#11) lujó55

lujó55
(őstag)

Milyen átlagos kis odúk ezek! Nem rosszak, de nem is estem hanyatt.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#12) szab.tam válasza proci985 (#10) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezen nem fogunk összeveszni :N

de:
tök egyértelmű, hogy az 5-ös hasonlít a 690-re, és nem a 9-es. kicsit nézd meg jobban. hdd-k helyzete, fiókrendszer, a csatlakozópanel is fölül van, (igaz, nem látszik), az egész front kinézete, elrendezése, 5 db 5.25 hely, 9-esen a felső hdd keretet kiszedve több van.

totál más a 9-es. egyedül a vízkivezetés hasonlít jobban. (szerintem összekeverted a képeket...) :)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#13) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Az 5-ös szép minimál design. :K

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#14) Duree

Duree
(PH! addikt)

Teljesen átlagos házak,de szép letisztult formával.Az egyszerüsége a nagyszerüsége.Ha árban nem rugaszkodnak el a valóságtól,akkor sikertermék lehet

(#15) bekes.andras

bekes.andras
(kvázi-tag)

Frankól! Örülök, hogy a sokszor érthetetlen "design" mellett ilyen is van! CM590 mellett a 9-es, ideális NAS háznak.

Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home

(#16) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

pofásak CM beütéssel valóban

a teteje csúnya, legalábbis a 9-es házikónak :N

EVO & STi power

(#17) Angel1981 válasza robika88 (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Szerintem is az alsó tápos jobb megoldás.

(#18) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az 5-ös tetszetős darab :K

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#19) Malachi

Malachi
(őstag)

Püff neki, ez az 5-ös kell nekem. Jól látom, hogy fekete belül? Ha rendesen meg lehetne oldani a kábelezést, és mondjuk 15k körül vesztegetnék, jöhetne azonnal.

ja, most látom, hangszigetelt is. akkor lehet 20k. :)

[ Szerkesztve ]

(#20) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mind a 2-ő jól néz ki, de az 5-ös viszi a prímet a fekete belsővel. :)

(#21) KicsiUbul válasza Recon666 (#20) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a haszna a fekete belsőnek?

(#22) Cthulhu Dawn

Cthulhu Dawn
(senior tag)
LOGOUT blog

Mintha a Xigmatek, és Cooler Master mérnökei összeültek volna egy háztervezésnyi időre.

(#23) zH. válasza KicsiUbul (#21) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Hát gondolom az ,hogy jól néz ki. :) Egyébként 5-ös nekem is tetszik , szvsz jobb ,mint a 690.

just be

(#24) KicsiUbul válasza zH. (#23) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Mintha annyit látna belőle az ember :D
Ha jól nézem, ez is olyan, mint az edge, hogy az oldallap belseje hangszigetelő szivaccsal van bélelve, így kicsi az esély egy plexis megoldásnak. :)

(#25) Pete83

Pete83
(lelkes újonc)

Nagyon korrekt házikó mind a kettő, elfogadnám!:)

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#26) waverider

waverider
(senior tag)

a 9-es faja, pláne ha a rekeszek közül legalább egy elforgatható(?)
mekkora táp kellene ebbe, ha mondjuk telizsúfolná az ember mind a 9 rekeszt meghajtóval? :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#27) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

A Prominent 5 még el-elmegy, de nem az én ízlésem, (kívülről) olyan semmilyen, ház vásárlásakor biztos, hogy nem számolnék vele.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#28) tibi72

tibi72
(tag)

Szép letisztult modern formák a mai igényeknek megfelelö minimalista külsö. A játékosoknak nem biztos hogy be jön de tuningolhato.

(#29) Boxi88 válasza KicsiUbul (#2) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Én is inkább az alsó tápos házakat favorizálom! Bár ezek annyira nem tetszenek, mert nekem túl letisztultak, de amúgy egész jók!

(#30) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nexus Prominent 9, jófélének néz ki látni kéne belülről is..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#31) lalakov válasza Sicilian (#30) üzenetére

lalakov
(tag)

[Nexus házak]

Mennyire halkak ezek a házak? A mostani normál házam mellett nehéz aludni.

SGS JVU+CF-Root

(#32) veector válasza Cthulhu Dawn (#22) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Fehér a venti az 5-ösben amugymeg minden stimmel az elméleteddel :DD

(#33) tritonusz

tritonusz
(újonc)

jó házak. :K 15 körü elég jó vételnak számítanának :K

(#34) tritonusz

tritonusz
(újonc)

csak kár hogy a vinyó rekesz, nincs 90%-al elfordítva

(#35) Re-Tech

Re-Tech
(fanatikus tag)

Ezek az alul-felül elől-hátul szétlyuggatott házak tényleg nagyon csendesek lehetnek a zajszigetelt oldallapjaikkal... wait, what?

(#36) EarL 007 válasza Re-Tech (#35) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel szétlyuggatott, jobban szellőzik, nem kell magas rpm venti ahhoz, hogy halkan legyen jól szellőztetve. Viszont a vinyó éktelen motorzaját nem lehet csillapítani, csak hangszigetelő szendvicsekkel...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#37) KicsiUbul válasza lalakov (#31) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem Edge van, nagyon elégedett vagyok vele. Még lecserélem a tápomat, szinte hangja se lesz :)
A részletes konfig az adatlapomon :D

(#38) maláj

maláj
(őstag)

tetszenek de az áruk dönti majd el mennyire lesznek sikeresek :K

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#39) EarL 007 válasza maláj (#38) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Illetve az, hogy egyáltalán lehet-e majd kapni. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#40) K!LLeR

K!LLeR
(senior tag)
LOGOUT blog

az5öst elfogadnám, így is a házam már elég HC ahogy kinéz :D

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#41) route

route
(újonc)

Üdv Mindenkinek.
Aki ilyen prominent házzal szemezget azt javaslom nézelődjön még kicsit a piacon.
Ma raktam össze ismerősnek egy gépet. A cél egy halk masina volt. A bemutatók és gyári leírások alapján gondoltam a Prominent 5 egy jó alap lesz. Sajnso óriásot TÉVEDTEM! Ez a ház egy gagyi, ipari hulladék amit a marketingesek olyan varázs jelzőkkel próbálnak eladni, hogy prémium meg halk. Véelményem szerint egy prémium ház oldala nem konzerzdoboz vastagságú lemezből készül ami össze vissza nyeglik-csuklik és zizeg. A HDD keretek gumibakjai semmit nem érnek, a winyó a rezgést úgy átadja a belső váznak mint anno az Acorp házakban.
A konzerv feeling visszaköszön az előlapi 5,25 bővítőhelyek takarólapján is. Ha véletlenül kap egy kisebb ütést előlről behorpad.
Szóval ez a ház pont nem az amivel el akatják adni: NEM HALK. Masszívitást még hítből sem ismeri.
Akinek masszív ház kell vegyen inkább jó öreg Ciehtec Bravo-t. Abban legalább van anyag, amit még egy 10k rpm-es WD Velociraptor sem zengez meg.

(#42) naszvalo

naszvalo
(tag)

szépek és jók.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.