Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) eladohardver

eladohardver
(senior tag)

Szvsz a régi Silent pro jobb választás..... nics bontva a terhelhetőség...:P

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili

(#2) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik :) Jó lenne PH!-tesztben látni a 450-es Platinum FSP-t is. :K

Obama Can't Gymkhana

(#3) szombatitomi

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Szeretem a Cooler Master tápokat, ez is tetszik. :)

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#4) gooool

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a táp nagyon meggyőző.
Ha normalizálódik az ára,akkor komolyan indulhat a Corsair és Enermax csodák ellen. :C

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤ Szinte vadiúj Xears PB120Pro Silver eladó: http://href.hu/x/disv ¤¤¤

(#5) wardred

wardred
(kvázi-tag)

90+ os tápokból csak haszon miatt nem készítenek mondjuk 350-400W-osakat? Akinek szüksége van 600W-nyi teljesítményre, annak nem hinném, hogy az a havi 500-1000Ft lenne a megváltás. Egyébként az elv nagyon tetszik :R

Ha csak tudatlan vagyok, akkor szívesen várok linkeket :)

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#6) Male válasza wardred (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg abból könnyebb jó hatásfokút csinálni, mint kicsiből (hiszen ott már a mért 20%-os terhelés is 120W, míg mondjuk egy 300-asnál csak 60W)... majd valaki megerősíti... vagy megcáfolja :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jó kis táp, és viszonylag gyorsan jött - mármint nemrég csak a hírekben volt benne.

(#8) TeeBee73 válasza gooool (#4) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Engem is meggyőzött. :K

Remélem, a "Gold" fokozat, az árára nem fog vonatkozni. :)

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#9) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

HD 5980? :U

A Fermik a dobozukban maradtak? Akkor minek vannak nálatok? (gondolom nemsokára már jön a GTX 460 teszt ;) )

[ Szerkesztve ]

Elgépelések előfordulhatnak az írásaimban mert mobilkészülékről írok.

(#10) gooool válasza Male (#6) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Ez így van,ezért is vonta ki a forgalomból a Corsair a kisebb tápjai,mert a nagyobból könnyebb jobb hatásfokút gyártani és így a vásárlók is kénytelenek megvenni a drágább verziókat.

TeeBee73: A 35K nekem elég aranyár,de majd ha 20-25K köré megy,akkor már elgondolkodok rajta.

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤ Szinte vadiúj Xears PB120Pro Silver eladó: http://href.hu/x/disv ¤¤¤

(#11) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a HD 4870 X2 pedig a HD 5980 szintjén fogyaszt.

3.oldalban egy kis elgépelés :)

Xtreme 3D Team Hungary - " no saying but showing " 2/31

(#12) TeeBee73 válasza gooool (#10) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

A HX650 is hasonló árban mozog, az Enermax-ról nem is beszélve...

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#13) 14adam válasza TeeBee73 (#12) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Enermax pro 87 600w ---> 50k körül van
Corsair hx 650 ---> 35k körül van
Cm silent pro gold 600 ---> 35k körül van

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#14) rudi válasza Male (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Inkább csak marketing az egész. Anagy hatásfok drága, kis wattértékért úgysem fizetnek sokat. Az FSP már csinált platina 450-est is, szóval megvalósítani meg lehet a magas hatásfokú, nem fölslegesen nagy tápot. Persze, árát egyelőre nem tudni.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#15) Komcsi válasza subaruwrc (#11) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

HD 5980 Kifejtenéd? :F Nem 5970 akart lenni? :P

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#16) 14adam válasza Komcsi (#15) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A második sort is elolvastad? "3.oldalban egy kis elgépelés"

(#17) Komcsi válasza 14adam (#16) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Okok

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#18) proci985 válasza wardred (#5) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 300-400as nem lenne sokkal olcsóbb, abba is kellenének a minőségi alakatrészek. 30k meg egy 400Wos tápért lehet kicsit sok lenne.

egyébként az FSPnek van 300W alatti gold bele.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#19) 14adam válasza proci985 (#18) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemis egy [link].Csak még teszt sincs róluk vagy valami,lehet nem is léteznek... :U

(#20) TeeBee73 válasza 14adam (#13) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Pont ezt mondom. :K

(#21) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Határozottan jól sikerült ez a táp! Csak kár hogy nem emberbarát az ára! :U

Köszi az írást, tetszett!

(#22) Lars

Lars
(senior tag)

Hát elnézve a hozzászólásokat, azért igény lenne olyan 400-500 Watt körüli Gold-os tápra.
Kérdés mennyiért csinálnák ezt meg nekünk a gyártók :U

Részemről csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is kérek egyet, természetesen megfelelő áron. Nekem még ez a 600-as is nagyon sok lenne, meg drága is. Persze ettől függetlenül egy jól sikerült táp. Köszönjük a tesztet :)

(#23) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

volt silent pro m500-am, nagyon szerettem, ezt vsz még jobban bírnám, de 35k? annyiért akkor már fsp zen400 és az tényleg halk...

(#24) subaruwrc válasza 14adam (#16) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dehogy olvasta :DDD

Komcsi

komcsira kifejtettem egy sorral lejjebb :P

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary - " no saying but showing " 2/31

(#25) mickemoto

mickemoto
(fanatikus tag)

Jó kis táp, komoly pénzért.
Ellenben tökéletesen elegendő és megfelelő egy 8-10eFt-os chieftec vagy fsp táp egy 1-2 kártyás konfigurációhoz is.

Isten hírével a fagyon,amíg ki nem enged nagyon

(#26) proci985 válasza 14adam (#19) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, az eléggé érdekes, hogy nulla darab TGN, EGA, ACG és PFK beles tápot lehet kapni. a PTMről nem is beszélve. rákeserestem az összes típusra, 85+on kívül más találatot gyakorlatilag nem is ad a kereső (vagy ha igen, az is csak hír/fórum).

300as ACGre a google még talál egy osztrák webshopot, de az oldal maga már nem látja.

innentől vagy annyira OEMek a cuccok, hogy a piacra egyáltalán nem kerül belőlük, vagy ESek. más matricával megint lehetnének piacon, de az feltűnő lenne.

aztán lehet más piacokon jelen vannak ezekkel is, 3690/3830as is létezett attól függetlenül, hogy Európában nem lehetett kapni.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#27) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy klassz cucc es az ara se veszes szvsz.

alba gu brath • http://www.techpowerup.com/img/12-01-20/black%20march.jpg

(#28) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Ez vmi vicc akar lenni ennyi pénzért, mert annak elég szar :U [link] :U

Steam: scholes9 - Origin: Mystyc9 - w8ing for Diablo 3 - www.clubkorona.hu

(#29) Gerisz válasza Scholes9 (#28) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a Corsair nem moduláris
A HX650 az már az, ugyan ennyiért.

[ Szerkesztve ]

(#30) Scholes9 válasza Gerisz (#29) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Igaz, de akkor is sokkal jobb választás bármelyik Corsair ehelyett, minden téren. Mondjuk nekem nem kell moduláris, így még egyértelműbb, ugyanannyi pénzért +250W :U

[ Szerkesztve ]

(#31) D1Rect válasza Scholes9 (#30) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Almát az almával. :U

"There’s a bit of hidden magic in every mistake. The magic is called learning." - Robert Kiyosaki

(#32) Gerisz válasza Scholes9 (#30) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OK! :W

(#33) strike-force

strike-force
(őstag)

Nem rossz a teszt, viszont én még mindig kíváncsi lennék, hogy ehhez képest a Seasonic X-560 hova lesz belőve árban!

http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/X-560.pdf

Just realize it!

(#34) Duree

Duree
(PH! addikt)

hát a teszt az remek a tápegység szintén remek az ára viszont nem.Mondjuk lehetne egy tizessel olcsóbb,és mindjárt vennék egyet

Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere VGA chip csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.

(#35) JanR válasza Duree (#34) üzenetére

JanR
(őstag)

Ennyierovel lehetne egy 10-es is es akkor en mar 2 is vennek ;] Bar az biztos, hogy a Corsairomat nem cserelnem le erre :)

www.oaziscomputer.hu

(#36) Scholes9 válasza D1Rect (#31) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Igazad van, de akkor is karcos az ára...és itt nem arról van szó, h milyen márka, hanem ebben az árban van jobb vétel is.

[ Szerkesztve ]

(#37) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Remek táp, de nem tudom, mikor adnék ki ezért az alkatrészért 35ezret :)

Ez az utálatos "szavakból reklámlinket kell csinálni" dolog ugye csak vicc??

(#38) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A hasonló formájú hőeladókból arra tippelünk, hogy a két modell ugyanattól az OEM-től, vagyis az Enhance-től származik, de erre nem vennénk mérget."
Pedig ez tőle van,elég csak ha ránézünk a bordákra,szinte csak az enhance csinál ilyen bordákat,hosszú és vékony. Meg még az is az enhance-ra val,hogy a bemeneti résznél a zöld(föld) kábelt feltekerik egy gyürűre pl: silent pro,silverstone element...

(#39) TheChos3nOne válasza Scholes9 (#36) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Számomra, nekem, az én igényeimnek megfelelő, stb, ezek a kulcsszavak, amit keresel. Modulárisban nagyon is jó ennyiért.

[ Szerkesztve ]

Obama Can't Gymkhana

(#40) kpal

kpal
(PH! kedvence)

jó táp de kb 5k-val kevesbbért jó lenne.

(#41) Isee válasza kpal (#40) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Reméljük nemsoká eljön a -5k-s időszaka :D

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#42) kpal válasza Isee (#41) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Igaz semi sem tart örökké lesz az olcsobb is. :K

(#43) Hani

Hani
(fanatikus tag)

Kár az áráért, de az irány jó.

Amúgy ha jól számoltam, azzal a 40-50 W megtakarítással óránként 1-2 forintot azért megtakarít, így terheléstől függően pár év alatt be is hozhatja azt a plusz 10.000,- Forintot.

(#44) lujó55 válasza Male (#6) üzenetére

lujó55
(őstag)

így van! :K

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak! Ha pedig írok neked akkor légyszíves válaszolni!

(#45) lujó55 válasza lujó55 (#44) üzenetére

lujó55
(őstag)

Aki pedig megengedheti magának ezt az árat az nem azt nézi, hogy havonta 2W, vagy 5W a megtakarítás :P

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak! Ha pedig írok neked akkor légyszíves válaszolni!

(#46) kariad

kariad
(senior tag)

No úgy látom maradok Corsair HX520W -nál!
Jó lett volna Corsair összehasonlítás is!! :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#47) papaya96

papaya96
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Hát jó kis táp ;)

(#48) Viry

Viry
(lelkes újonc)

Végig olvastam az egész nyomorult cikket és össze vissza repkednek a wattok meg amperek, de amiről a nevét kapta meg az aranyfokozatot "SILENT PRO" arról egy ku*va szó nem esik! Legalább egy sor említés lenne a terhelés alatti dB-ről!!! Valaki mondjon már egy igazán csendes tápot!

"Az idő nem fontos, csak az élet számít..."

(#49) bigga válasza Viry (#48) üzenetére

bigga
(tag)

Válassz Chieftec-et vagy Corsair-t azok között elég sok megbízható, silent vagy halk táp van.

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#50) vzsryl válasza Viry (#48) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt a tápot meg se hallod. :)

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.