Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) bigga válasza vzsryl (#50) üzenetére

bigga
(tag)

Ja, mert nincs benne a gépében :DD
Amúgy biztos állat cucc, csak van aki ennyiért már egy fél gépet dob össze :)

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#52) vzsryl válasza bigga (#51) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

35k-ért a 600-as annyira nem drága, főleg ha szükség van a tudására, pl: extra halkság, magas hatásfok, erő és megbízhatóság.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#53) bigga válasza vzsryl (#52) üzenetére

bigga
(tag)

Gondoltam, hogy nem egy alap C2D vagy AMD konfigot fog hajtani ez a kis drága, ha valaki vesz egyet. Csak nem jellemző, hogy 35k-t kidobjon a user, főleg ha havi nettó 80-90k áll a házhoz a melóból (nagy átlag felénk). De persze ez más tészta, nem von le az értékéből.

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#54) Viry válasza vzsryl (#50) üzenetére

Viry
(lelkes újonc)

Hááát... én végül is hittem a nevének...beszereztem egyet...és tényleg kurva halk...szinte nem is hallani, csak a levegő mozgásából tudni, hogy megy!
Csak ajánlani tudom! :R
:C

Eladó fehér Oakley mintás szemüveg tartó tálca! http://noob.hu/2012/02/23/oakley_noi_tarto.jpg

(#56) lizRRR válasza Viry (#54) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Meg dobhac vele Ha gondolod :C :DDD :DDD

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#57) Galdemorph

Galdemorph
(újonc)

Nekem egy "Gold" nélküli van ([Cooler Master Silent Pro M600]) de imádom: semmi hangja nincs és nagyon exkluzív a kivitelezés( gumigyűrűk, stb.) Mondjuk volt ára de nagyon nem bántam meg. A vizes rendszer mellé ideális (meg úgy általában is :) ). :))

(#58) Galdemorph

Galdemorph
(újonc)

Nekem egy "Gold" nélküli van ([Cooler Master Silent Pro M600]) de imádom: semmi hangja nincs és nagyon exkluzív a kivitelezés( gumigyűrűk, stb.) Mondjuk volt ára de nagyon nem bántam meg. A vizes rendszer mellé ideális (meg úgy általában is :) ). :))

(#59) szlac77

szlac77
(újonc)
LOGOUT blog

Itt egész pontosan mi volt a teszt? Az, hogy a névleg 600W _PC komponensek általi terhelhetőségű_ táp bír-e teljesíteni, ha a PC+önmaga teljesítményfelvétele a konnektorból közelíti/karcolja az 500W-ot? Ez így inkább reklámanyag / töltelék cikk. (vagy a literes tej teszteredménye is "tetszett", ha a dobozában legalább 7 deci lötyög?)

Egyéb, off: Kollégák, egy tápon mi imádni való van?

[ Szerkesztve ]

PÜ, ha lehet, mert nem vagyok ph-függő (kapok e-mail értesítőt). Köszönöm!

(#60) petison

petison
(lelkes újonc)

Hello!

Nemrég vettem egy ilyen típusú tápegységet. Alapvetően csak egy problémám van vele, hogy nagyon hangos a ventilátorja. Vagyis terhelésen nagyon felpörög, pedig nincs über-szuper konfigom ami ezt indokolttá tenné. Azt hittem halkabb lesz mint a Chieftec-em, de tévedtem.

[ Szerkesztve ]

(#61) tupacamaru válasza petison (#60) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Hol helyezkedik el a táp a házadban? Nálam is ez volt a helyzet és én próbából kivettem és feltettem a ház tetejére.[link] Azonnal megszünt a venti hangja. Átalakitottam a házamat hogy a táp alulra kerüljön és így már nincs hangja. A konfig az adatlapomon. Ilyen lett a házam átalakítás után.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#62) petison válasza tupacamaru (#61) üzenetére

petison
(lelkes újonc)

Szeva!
Nekem felső tápos házam van. Szóval akkor ez a problematika. :)

Na mind1. Türelmesen várok, mert rendeltem egy új házat, az meg alsó tápos elrendezésű lesz.

Köszi a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#63) tupacamaru válasza petison (#62) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Szerintem az új házban a hangját sem fogod hallani. :N

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#64) petison válasza tupacamaru (#63) üzenetére

petison
(lelkes újonc)

Nem mellesleg szépen átalakítottad a házad :)
Milyen típusú ház? Mert azt látom, hogy szerverház.

(#65) tupacamaru válasza petison (#64) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

THX. :R Codegen 9011 volt az átalakítás előtt. :Y

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.