Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Amíg 100€ felett van az ára addig számomra felejtős, mert ha a 190€ hoz hozzá adjuk az áfá-t és a bolt hasznát akkor már igen drága.

[ Szerkesztve ]

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#2) FRENK1988 válasza zsolt501 (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp ezt akartam írni. Vigyék lejjebb az árat és venni fogják mint a cukrot :D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#3) Ste válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Adott esetben lesz mit kérni a mikulástól :)

True Success is Blonde

(#4) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

En inkabb a NAS-ra szavazok!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#5) D1Rect válasza Ste (#3) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Biztos? Iszonyat drága BR, még az üres lemez is horror, tényleg kíváncsian várom, hogy túl fogja-e élni a szélessávú, digitális forradalmat.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#6) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

28-30e + ÁFA? Lassan alakul az írók ára. Lehet, karácsonyra meglepem magam egy BR íróval, lemezem már van vagy 5 db, addigra lesz 10 is. :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#7) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát, amíg a tera környéki (és szépen lassan fölötti) vinyók ára 20körül mozog és ilyen árai vannak a br-íróknak meg a lemezeknek, szerintem az elterjedés elég lassú lesz... olcsóbban viszont nagyon jó alternatíva lenne... talán 1-2év és akkor el is kezd egyre nagyobb ütemben terjedni...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) LackoMester válasza zsolt501 (#1) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyetértek,lesz ez még olcsóbb is :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#9) devast válasza LackoMester (#8) üzenetére

devast
(őstag)

A vinyó/ssd is olcsóbb lesz, ill ugyanennyi pénzért nagyobb kapacitást lehet majd kapni a jövőben.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#10) dezz válasza erdoke (#6) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az csak BD olvasó + DVD író.

De szerintem ezek hibás árak. Múltkori hírben is hasonló árak voltak, erre ~100 euróval olcsóbban lehetett kapni az adott terméket. Biztos, hogy nem kanadai dollárban vannak ezek az árak, vagy más efféle? :F

(#11) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

LG BE08LU nagyon nagyon tetszik :Y :D

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#12) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Sztem a 120 € meg realis ar lenne egy iroert.
A 190 €-t mar kicsit sokkallom erte kiadni. Foleg hogy ezerrel megy majd le az ara ha a konkurens markak kiadnak egy ujabb irot. Szeretnek en is legalabb egy olvasot de inkabb megvarom amig elg joaron lesznek az irok. Gondolkoztam hogy a 120 €-sbol kene venni de nem biztos meg az ara sajna:(

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#13) Napfénysüti válasza devast (#9) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ez ilyen ördögi körforgás lesz talán. :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#14) Abu85 válasza dezz (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezeket az árakat küldte az LG. Én is néztem, de ennyit mondanak. Jövőhéten elvileg lesznek már forgalomban is, szóval akkor minden kiderül, addig azt tudom írni amit az LG mond.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sokan mondjátok, hogy drága ez. Nekem az jön le, hogy már kezd egyre olcsóbb lenni, nem pedig kevésbé drágább. Mondjuk én a DVD-RW korszakot veszem alapul, ott is 100k+-ból indultak a dolgok, egyszer ez is 20k alatt lesz. Sztem 1 éven belül biztosan, már csak maga a lemez a drága.

Azért a vinyók olcsók tényleg, 2 tb-t adnak ennyiért lassan. De mi van ha elszáll? Azért dvd-re kiírni macerás csak a tizedét is.... :(

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#16) Alex91 válasza bartucc (#15) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Raid+backup :).

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#17) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, én nem mernék LG-t vennék olyanból, ami optikai elven működő tárolást használ. Akármennyire is olcsó, talán ezért is a LegGagyibb. :))

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#18) LackoMester válasza devast (#9) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

világos,persze..idö kérdése az egész :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#19) gabor85 válasza Kendek (#17) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értek veled egyet. Nekem ez a második íróm, mindegyik LG, lightscribe-os. Szerintem jó, bár mást még nem próbáltam. A karcos lemezt is tűrhetően olvassa, az írás tökéletes (illetve én elégedett vagyok vele. panasz mástól sose jött, pedig pörkölök eleget).

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#20) Kendek válasza gabor85 (#19) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Természetesen én is tudom, hogy mostanában már nagyjából mind egyformák minőségileg, volt idő bőven felzárkózni, a hibákat kijavítani. Csak úgy van vele az ember, ha régen oly sok negatív tapasztalata volt egy márkával, főleg egy termékkörben, akkor olyanból nem vesz többet.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#21) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"...továbbá képesek nyolcszorosan BD-R-t, kétszeresen pedig BD-R DL és BD-RE médiát égetni."

akor ez most 2 rétegű bd-t nem ír újra? mert ez örök probléma bluray-es torrenthuszároknál, akik nem htpc-ről, hanem asztaliról nézik a bd-t, és nem szeretnek tsmuxer-rel bajlódni, (igaz, néha azzal is csak 30+ gigára jön ki egy film).
tehát kiírná re dl-re.

vagy rosszul értettem, és minden re-t 2x ír?

gabor85:
én úgy vok vele, hogy írni mindig pioneer. de az lg olvasásban sokkal jobb! a pio-val írt lemezeket is gyorsabban olvassa vissza, mint maga az író. sőt a hibás lemezekkel is előbb megküzd, mint a pio.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#22) Robb202

Robb202
(fanatikus tag)

A tengeren túlon már két hónapja lehetett kapni. Fura hogy ide EU-ba mindig minden csak később jön. Amcsi ebay-en már rég terítik.

Kérdés a Pioneer BK203-as vagy ez a jobb?

(#23) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez még mindig drága és nem csak az író, hanem a lemez is, számomra még felejtős :(

(#24) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

ezt várom én is hogy lemenjen az áruk, banzáj lesz ha végre olcsóbb lesz :) menyire királyság lesz erre archiválni 2-3 lemez és megis van :)mindent átégetek majd blurayre
csak terjedjen már el :DD peace

-=The digital artist of the darkside=-

(#25) Kendek válasza Pixelmaster (#24) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, én is már alig várom, hogy mindenem Blue-Ray lemezen legyen. Remélem fog a Ridata, meg Arita is lemezt gyártani, összehozom egy LG íróval, és örülök, mikor rövid időn belül olvashatatlan lesz minden értékes adatom, az életem. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#26) szab.tam válasza Kendek (#25) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Ridata, meg Arita is lemezt gyártani, összehozom egy LG íróval"

tudsz valamit! :D

egyébként régóta használok ritek alapú lemezeket, (cd, dvd), és semmi bajuk. de való, hogy azoklat csak pio-val érdemes írni. az lg jó írókat gyárt, de riteket írni velük igen hazárd.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#27) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Ha 15-20k ért hozzá lehet majd jutni akkor beszélhetünk róla. Annyit nekem nem ér.

(#28) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon szép meg minden,csak amikor az árát megláttam akkor úgy gondoltam,hogy felejtős :U

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#29) gabor85 válasza szab.tam (#21) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

elektrotanárom szerint: mert "igénytelen". (mármint az LG író)
a pioneert sokan szeretik, nem véletlenül drágább.

ez megfigyelhető az olcsó dvd lejátszóknál is: az olcsó, noname szarok a karcosabb, vagy gyorsabban írt lemezeket jobban olvassák mint a márkásabbak.
Nagybratyó panasonicja nem olvassa azt a lemezt, amit az én orionom :)) ugyanazt a divx videót szaggatás nélkül játssza az enyém, a panasonic meg kockázva...

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#30) Mr.Grincs válasza Robb202 (#22) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Hat ha mar iro akkor sztem egy Pioneer jobb. DVD irobol a Pioneert tanacsoljak. nekem is az van es az elozo irom is az volt. Meg vagyok vele elgedve nagyon es en is Pioneer BD irot vennek.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#31) szab.tam válasza gabor85 (#29) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is volt orion asztalim. a htpc-m óta a szekrényben pihen. de ugyanez volt a tapasztalat: amiket egy haverom panája nem játszott le, ez vígan vitte. az asztaliknál sok múlik a lejátszó szoftveren is.
gépen dvd videó lejátszáskor is sok múlhat a progin. a "kicsit" hibás filmet pl. a windvd sokszor nem viszi, ugyanott a power dvd viszont röhögve.

(#32) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Én szeretem a Pioneer írókat, de igen régen volt már, amikor az volt AZ ajánlott író. Árban meg miért is drágább? Hasonló tudású modellek között nincs 500 Ft difi. Ráadásul itthon nem kapni valami fura okból DVD-Ram-ot írni képes Pioneer írót. (Jó annyira sok embert nem érint, de akkor is.)
Az LG meg annyira csak nem szahar, ha a Plextor az ő BD kombójukat árulja. ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#33) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Kint vagyok most Londonban es itt 99.99£ Egy asztali BD lejatszo, nem is ratyi marka SHARP. Az kb 32 ezer ft. szerintem nem sok egy BD lejatszoert. Otthon nem lettam meg ketszer ennyiert sem sajnos.

(#34) PPeter válasza Mr.Grincs (#33) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fontos kérdés, hogy melyik profilt támogatja, BD Live kompatibis-e, mert különben hiába olcsó, ha egy rakás újsütetű kiadvány használhatatlan lesz vele.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#35) dezz válasza PPeter (#34) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hinném, hogy maga a film ne lenne lejátszható. A BD-J-t (Blu-ray Disc Java) -- ezzel van megvalósítva többek között a BD+ védelem, ami néhány lemezen alkalmazott -- már a Profile 1.0-ás playerek is tudták.

(#36) PPeter válasza dezz (#35) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még a Sony lejátszóival is előfordul, hogy firmware frissítés nélkül egy-egy újabb kiadvány csak töltöget-töltöget az elején aztán nuku. Szóval érdemes a neten megnézegetni a fórumokban, hogy egy-egy lejétszóval mik a tapasztalatok, mielőtt valaki megveszi - kedvező ár ide vagy oda.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#37) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Jók ezek a termékek, és valószínüleg ez a jövő.
De amíg 120 euro fölött van az áruk, addig a szemezgetés marad!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#38) Mr.Grincs válasza PPeter (#34) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Errol lenne szo: BD

(#39) dezz válasza Mr.Grincs (#38) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Profile 1.1-es, azaz támogatja a Bonus View-t (pl. PiP, narrátorszöveg), de a BD-Live-et még nem. (A fő különbség a kettő között a lokális tárhely [256 MB vs 1 GB] és az internetcsatlakozás.) Ez többnyire letölthető tartalmakat jelent az adott filmmel kapcsolatban, de olyanról még nem hallottam, hogy enélkül nem lehetett volna megnézni egy filmet.

Itt sem látok olyan paramétert, hogy kötelező Profile 1.1 vagy 2.0: [link]
Pedig ez azért elég fontos adat lenne. Olyan opcionális szűrési lehetőség van, hogy "Has Bonus View" és "Has BD-Live" (nem pedig "Requires ..."), ami így vélhetően arra utal, hogy ezek kiegészítő tartalmakat jelölnek itt.

Az viszont nem árt, ha tényleg van friss firmware a lejátszóhoz, de ez a DVD lejátszóknál is így van.

(#40) Mr.Grincs válasza dezz (#39) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Mindentol fuggetlenul szerinted jo aron van? En majd karacsony fele akarnek venne BD lejatszot vagy a gepbe vagy asztalit.

(#41) dezz válasza Mr.Grincs (#40) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, elég jó áron van. (Nyilván a BD-Live hiánya is közrejátszik. De egyébként ezt még csak néhány lejátszó tudja.)

(#42) Mr.Grincs válasza dezz (#41) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Szerintem karacsonyra elg jo aron lesznek ezek a cuccok. Akkora tervezek venni egy ilyen ketyeret. Remelem magyarorszagon is olyan 50K korul, de legjobban orulnek ha 40 vagy 30 alatt lenne. Ha nem lesz akkor kijovok ugyis karacsonra angliba aztan megveszem itt Londonban azt hazaviszem:) Azten veszek hozza egy konvertert azt csumpa.

(#43) Balage76

Balage76
(fanatikus tag)

Nocsak, elfogytak a több mint egy éve legyártott GGW-H20 és GGC-H20-as darabok...? :)
Amúgy meg bőven elég a 6x, úgysincs gyorsabb lemez.

[ Szerkesztve ]

www.xbox360szerviz.hu

(#44) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Jó a cucc az tény, és méreg drága, de nem valószínű hogy ez a jövő...

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.