Blu-ray trióval jelentkezik az LG

Hirdetés

Az LG új Blu-ray meghajtókkal örvendezteti meg az európai vásárlókat. A friss készülékek közül a Blu-ray kombó CH08LS jelöléssel debütál, míg a két író BH08LS és BE08LU típusjelzéssel érkezik. Utóbbi megoldást a vállalat külső használatra szánja, ám a tulajdonságok szempontjából a Blu-ray-írók megegyeznek.


LG CH08LS

A CH08LS SATA interfészre csatlakoztatható, és támogatja a LightScribe lemezgravírozó technológiát. A 4 MB-os gyorsítótárral megáldott termék a BD-R, BD-RE és BD-ROM lemezek olvasása mellett a DVD±R-t és a DVD+RW-t tizenhatszoros, a DVD-RAM-ot ötszörös, a DVD-RW-t hatszoros, a DVD±R DL-t négyszeres, a CD-RW-t huszonnégyszeres, míg a CD-R-t negyvenszeres sebességgel írja.


LG BH08LS

A BH08LS és a BE08LU tulajdonságai az előbbi bekezdésben olvasható paramétereknek felelnek meg, továbbá képesek nyolcszorosan BD-R-t, kétszeresen pedig BD-R DL és BD-RE médiát égetni. A hordozható meghajtó természetesen USB 2.0 interfésszel köthető a számítógéphez.


LG BE08LU

Az LG CH08LS és a BH08LS a jövő héttől lesz kapható, az ajánlott fogyasztói áruk 120 és 190 euró lesz. A BE08LU típusú hordozható Blu-ray-író árusítása nyár vége felé kezdődik meg, az árazása azonban még nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés