Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    Sziasztok! Pénteken érkezett a Mi Band 2, azóta használom. A párosítás sikerült, a Mi Fit app-pal működik, illetve telepítettem a Notify&Fitness appot is, megvettem a pro változatot, mert ez szimpatikusabb volt, mint a Mi Bandage. A problémám az, hogy a N&F gyakran elveszti a kapcsolatot, ilyenkor látom az állapotsávban, hogy nincs csatlakoztatva a Band, manuálisan csatlakoztatom, van hogy csak sokadik próbálkozásra sikerül. Próbáltam hagyni, hogy majd magától megoldja, ilyenkor azt látom, hogy egyik percben csatlakoztatva, a másikban nem. Ennek megfelelően az értesítések is csak kb. 50%-ban jönnek a Band-re. Szinkronizáció is csak sokadik próbára szokott sikerülni. Ilyenkor az általában segít, hogy kilövöm a Mi Fit-et és a N&F-t is, a bluetooth-t kikapcsolom, majd a Mi Fit-et indítom, az bekapcsolja a bluetooth szinkronizál, és ezután tudom a N&F app-pal is szinkronizálni.
    Ez így normális? Így pl. az ébresztőben nem bízom... Egyet próbaképp beállítottam, persze nem jelzett, megint beállítottam egyet, arra már jelzett.
    Van valami megoldás? Jó lenne, ha folyamatos kapcsolatban maradna a telefon és a Band.

    Szerk.: most próbáltam. Állapotsávban írja, hogy csatlakoztatva, felhívom a telefonomat, a karkötő nem rezeg. Ekkor már az állapotsávban az szerepel, hogy nincs csatlakoztatva. Majd 2 perccel később a karkötő elkezd rezegni... :U

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák