Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bartatamas

    senior tag

    válasz KKrisz751 #2987 üzenetére

    Első gondolatom: úgy látom éjfél után próbálkoztál. A beállítások szerint ilyenkor csak félóránként ellenőriz, lehet nem vártál fél órát :) igazítsd a beállításokat és a próbálkozásodat egymáshoz.

    Ha nem ez van leírom hogy lehet egyszerűen ellenőrizni mi a baj.

    Létrehozol egy Scan nevű parancsot egyetlen művelettel: wifi felderítés indítása. Egy másik, mondjuk Scanned nevű parancsot egyetlen eseménnyel: Keresési eredmények elérhetők, és egy művelettel: Audio / Rezgés.

    Szóval a Scan manuális futtatásával tudsz felderítést indítani, a másik pedig egy rezgéssel jelzi hogy ez befejeződött. Ez tesztelésre jó.

    Nappal az alap beállítások szerint két percenként indít wifi felderítést. Ha ezt sikerül neki megcsinálni azt jelenti hogy két percenként legalább rezegnie kell.

    Tudsz tesztelni úgy hogy kikapcsolod a routert, majd Scan. Majd kapcsold vissza és ha már feléledt megint Scan. Így tudja detektálni? bekapcsol a wifi?

    Az is lehet probléma hogy a program valamiért már azt regisztrálta hogy látja az otthoni hálózatot, nem detektál változást, ezért nem futtatja a parancsot. Egy ilyen ki- bekapcsolás folyamattal lehet úgymond resetelni ezt az állapotot. Nem tudom érthető-e mire gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák