Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Nokia hibaelháritás telefonközpont:
Csörr-csörr.... Jó napot kivánok Nokia hibaelháritás miben segithetek?
Aranyoskám az unokám vett egy ilyen bigyót amivel lehet netezni meg minden de hogy telefonálok és hova rakjam a fülem hogyha telefonálok vele?? És a rezgő finkciót hol kapcsolom be??

He he he ;] ;] ;]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#2) sNORh válasza Zolás (#1) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

és milessz a nevük?
Bemegyek a boltba kérek egy Nokia 6630-at.
-De kérem ez informatika üzlet.
-Ja akkor a pannonnál lehet nootbukkot kapni? xd

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismét egy drága, de használhatatlan szar kerül a piacra. De nem baj, mert széép, alu színe lesz. Jól mutat majd az ixötös első ülésén. :D. Atomot még visszavenni, kommunikációs eszközöket kikapcsolni? És akkor majd lehet vele pötyögni notepadba..annyit még talán elbír. Nem a cikk írójával van bajom, csak egyszerűen semmire sem tartom ezeket a kütyüket. Lassan a Nokiát sem. A netbookok közül, amik olcsók, azok semmit sem érnek, amik meg már tudnak is valamit, azok meg olyan drágák, és olyan kiépítésűek, mint a szubnotik. Akkor meg inkább szubnoti. Nem atommal.

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#4) Lars

Lars
(senior tag)

Képek alapján egész barátságos a külseje. Persze azért érdemes lenne megtapizni is.
Amúgy a TV-után már nem lepődök meg semmin, régen azt is gyártottak közösen nokiájék ( ITT-Nokia ) (áj titi, no kiaa ) aki nem emlékszik, az fiatal :D

(#5) evone válasza sNORh (#2) üzenetére

evone
(őstag)

Nokia Booklet 3G.

Oda van irva.

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#6) Saint_ válasza sNORh (#2) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ez gyengére sikerült :DDD

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#7) evone válasza Geller_1972 (#3) üzenetére

evone
(őstag)

Valaki kényszerít téged fegyverrel hogy ilyet kell hogy vegyél? Vagy mit fikázol állandóan? Mit szeretnél egy ilyen gépbe látni? 80" full hd kijelzot meg 980magos intel procit? Vagy mivan?

(#8) Saint_ válasza Geller_1972 (#3) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

akkójovanakkó, valakinek mindiig el kell sütnie ezt egy netbook topicban.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#9) sNORh válasza evone (#5) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

ajmár... :DDD teistudod nagyonjóll..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah majd ha fut rajta a symbian akkor kell egy pohár alátétnek, vagy vágódeszkának ;]
Ez az adjunk sok munkát a ferdébb szeműeknek, gyártassunk velük sok sok ipari hulladékot.
Holnaptól én is gyártatok netbúkot, Devid_81 lesz a márka, és kész! :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Netbook+HDMI?:F
Nekem ez valahogy nem illik össze:B

(#12) Zolás válasza Devid_81 (#10) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Na és qadrofónikus pricesszórral és sli be kötött s3trijó lesz benne? Esetleg Vija csippes krosszfájer? Mer ha nem akkó érdekel :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#13) Devid_81 válasza Zolás (#12) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez nem quadro, hanem polifónikus lesz apukám! :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Drága. :(
Itthon biztos 200k felett lesz az ára, azért meg már nagyon jó laptopot lehet venni.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És Nokia logó nélkül, a compal tálalásában mennyit fog kóstálni?

True Success is Blonde

(#16) derceto

derceto
(újonc)

Netbook, Notebook áron...

[ Close the world. txEn eht nepO ]

(#17) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

észrevettétek hogy nem csak külsőben hasonlít a dell inspiron mini 10-re?

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#18) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

Vn benne valami hasonlóság az bizti !Nem drága ez kicsit ?

Telefon : 70-403-8474

(#19) Gergő_ válasza viszta99 (#18) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

tekintve a kommunikációs felszereltséget nem az 800$-ért

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#20) segi67

segi67
(lelkes újonc)

Szép és jó ha jó árban lenne még talán vennék is de 200 ropi hát az marhasok!

(#21) Cyberb0b válasza Gergő_ (#19) üzenetére

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Technikai szemszögből nem magyar átlagpolgár pénztárcája felől igen. Amúgy nekem nagyon bejön a ketyere :R

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

(#22) Gergő_ válasza Cyberb0b (#21) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

ez így van, de mégis egy fém feltehetően magas minőségű kütyüről van szó
pl az s101 se volt olcsóbb tavaly...
egyedül a hdd lehet érvágás, illene bele egy 30GB-os ssd legalább

(#23) .mf

.mf
(PH! addikt)

Két nappal ezelőtti postomban a Z-Atomot eltaláltam, de a winyót nem. Lehet, hogy 1,8"-es lesz?

12 óra kikapcsolt vezetéknélküli eszközökkel simán lehet, a kis 11,1" Core Solo-s Vaio-mra is 12 órát jósol az XP így.

(#24) whiz válasza Geller_1972 (#3) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Nem a cikk írójával van bajom, csak egyszerűen semmire sem tartom ezeket a kütyüket"

És szerinted ez érdekli azt a pár százezer embert, aki ilyet vett? :U

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#25) evone válasza whiz (#24) üzenetére

evone
(őstag)

Ezek a kommentek senkit nem érdeklenek, mégis megszuletnek sajnos.

(#26) whiz válasza evone (#25) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudom... minden netbookos hír topicja tele van velük. Biztos fáj az irigység, hogy van akinek ez tetszik és meg is veszi, mert megteheti, akár túlárazott, akár nem. És örül neki, és használja (mert használható, nekem is volt egy atomos kisgépem).

(#27) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Jo lenne 15-be is meg a hw is 15-ho mert lehetne.De ez igy nagyon draga. :(

powerd by mango, no more droid

(#28) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Nokbook ;]

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#29) Geller_1972 válasza evone (#25) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A tiéd is megszületett, mégis van annyi tisztelet bennem és másban is, hogy elolvassa.
Kurvára nem az irigység beszél belőlem, az MSI Wind-ig bezárólag próbálgattam őket, de rá kellett jönnöm, hogy ezt nem nekem találták ki. ..egy kicsit mást akartam írni, de aztán meggondoltam magam. Beszéltünk mi már normálisabb hangnemben is. Talán most is menni fog..:D.

(#30) Geller_1972 válasza whiz (#26) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez most egy kicsit nagyképűen hangzott..:DDD..nem gondolod?..na jó, nem kicsit...

[ Szerkesztve ]

(#31) Cs_Laci válasza Lars (#4) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Nokia fakitermeléssel és papírgyártással kezdte. Ma is ők adják a finn papírtermelés jelentős részét. Még gumicsizmát is gyártott. Nem is akármilyet :D. Szóval tényleg ne lepődj meg :)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#32) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ami miatt vártam a Nokia netbookjára:
- Alumínium borítás, Letisztult design
- Jó akkumlátor idő
- GPS

Amire számítottam tőlük:
- Intel Atom
- 799$

Amire nem számítottam és nem vártam:
- Windows 7...

Mi történt? A Maemo-val mi van? :F Gondolom nem véletlenül vették meg a Qt fejlesztőit...

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#33) evone válasza Geller_1972 (#29) üzenetére

evone
(őstag)

Ne haragudj, nem szeretem az ilyesfajta hozzazolasokat. Mindegyikre csak igy tudok reagalni.

(#34) whiz válasza Geller_1972 (#30) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem.

Mellesleg nem csak az ixötös mellé vehet valaki ilyet (ha valami nagyképű, hát akkor ez a mondat volt az), illetve nem csak semmire se használható egy ilyen kütyü - ebből is látszik, hogy nem próbáltál még igazán ilyet. Ártól függetlenül, mert nem tudom észrevetted-e, de mindegyikbe ugyanaz a belső van lényegében...

(#35) tdd587

tdd587
(őstag)

Fémborítás még tényleg nem volt ebben a szegmensben. Vagy csak nekem nem rémlik.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#36) Ste válasza tdd587 (#35) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hp2140, az is alu volt.
Biztos van még pár távol keleti gyártó aki fémbe csomagolta

True Success is Blonde

(#37) tdd587 válasza Ste (#36) üzenetére

tdd587
(őstag)

Akkor lehet, hogy tényleg az a nagy újítás, hogy végre egy netbook, ami 800USD?

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#38) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Hmmm ...

Tetszik! Egy jó hatalmas nagy tappancs kell a ikszötös szélvédőjére, és akkor szélesvásznon lehet élvezni a GPS navigációt, hogy merre kell is hazamenni ...

... és hogy lehet vele telefonálni? Jah, végülis ez nem a tili-tolis, hanem a kinyithatós fajta!

:D

A fém borítás miatt paraktikus, de a Nokia telefonok alapból szeretnek fagyogatni, ha meg még a Windows is, hát az már nagyon gáz ...

Az ára biztos nem lesz kevés, de majd megvárom amig lehet használtan venni itt a PH!-n.

:K

Press any key to continue ...

(#39) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

tetszik a kinézete a tudása kevésbé
ennyiből veszek acer timeline -t oszt az jobb

alut többen is használhatnának legalább a fontosabb helyekre,
nem mellesleg szinte 100% -ban újrahasznosítható

(#40) Geller_1972 válasza whiz (#34) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az xötöst annak is szántam, lévén direkt ki szerettem volna hangsúlyozni némi iróniával és gúnnyal, hogy kik és miért fognak ilyet többnyire venni. Ergo nem azért, hogy használja, hanem hogy villogjon vele, neki a notija is nokija :D. Próbálgatni próbálgattam, jól mondtad. Mert használni arra, amire én szerettem volna, amire azt hittem, hogy jó, arra nem tudtam. De úgy érzem, kissé félreérthető voltam, így elmondom inkább, hogy szerintem mire jó. Egy egyetemistának mondjuk, aki két évig csak hiber syssel használja, letölti a leveleit wifin, egy böngésző mindig nyitva van neki, max zenét hallgat, néha letölt egy filmet, és azt megnézi, esetleg a szomszéd szobából áthozza penen. Napközben jegyzetel rajta és ebéd közben az utolsó szétfafferozott buli képeit mutogatja. Éppen ezért igazad van. Van akinek jó és van, akinek nem. Ja, és te magad írtad..."Ártól függetlenül, mert nem tudom észrevetted-e, de mindegyikbe ugyanaz a belső van lényegében..."..és még ne legyek mérges?..nyóccázé egy atomot?..:DD..L.O.L. :DDD

(#41) whiz válasza Geller_1972 (#40) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az árat csak azért mondtam, mert te emelted ki, hogy "amelyik tud is valamit" az drága. De ártól függetlenül mind ugyanazt tudja kb.
Egyébként szerintem is el vannak szállva az árak némelyiknél. 70K-ért szerintem arra, amit te is írtál nem rossz választás. Más meg megveszi ugyanezt a duplájáért, mert az bár ugyanazt tudja, de külsőre szebb (vagy nem). Én nem venném meg, mert nincs annyi pénzem rá, de ha lenne, megvenném ezt a Nokiát, mert nagyon pofás.

(#42) Geller_1972 válasza whiz (#41) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A legutolsó mondatod kivételével egyetértünk :R.
Peace. :D.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.