Az xötöst annak is szántam, lévén direkt ki szerettem volna hangsúlyozni némi iróniával és gúnnyal, hogy kik és miért fognak ilyet többnyire venni. Ergo nem azért, hogy használja, hanem hogy villogjon vele, neki a notija is nokija
. Próbálgatni próbálgattam, jól mondtad. Mert használni arra, amire én szerettem volna, amire azt hittem, hogy jó, arra nem tudtam. De úgy érzem, kissé félreérthető voltam, így elmondom inkább, hogy szerintem mire jó. Egy egyetemistának mondjuk, aki két évig csak hiber syssel használja, letölti a leveleit wifin, egy böngésző mindig nyitva van neki, max zenét hallgat, néha letölt egy filmet, és azt megnézi, esetleg a szomszéd szobából áthozza penen. Napközben jegyzetel rajta és ebéd közben az utolsó szétfafferozott buli képeit mutogatja. Éppen ezért igazad van. Van akinek jó és van, akinek nem. Ja, és te magad írtad..."Ártól függetlenül, mert nem tudom észrevetted-e, de mindegyikbe ugyanaz a belső van lényegében..."..és még ne legyek mérges?..nyóccázé egy atomot?..
..L.O.L. 
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)