Isteni! Ha hazaérek neki is esek, és átböngészem! 
( a konklúziót azért meglestem
)
[ Szerkesztve ]
Isteni! Ha hazaérek neki is esek, és átböngészem! 
( a konklúziót azért meglestem
)
[ Szerkesztve ]

Meglátva a robotos képet, hirtelen azt hittem, hogy most végre supreme commander is a tesztelt játékok között van 
Q6600 powa
Egyébként köszi a cikket, jó volt olvasgatni erről. Azt hiszem még jó ideig nem cserélem le a Q6600-am 
X3 720 eléggé pöpec majd ha lejár a 6750-em ideje ilyenre váltok (de ez nem ebben az évben lesz).Persze ha addig nem jön ki valami más jobb hasonló áron.
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD
Bizony többet vártam az E5200-tól. Szerencsére az enyém egész tuningos kis darab 

Tudomásom szerint a Athlon X2 7750 processzorban van 2mb harmadszintű gyorsítótár.
XBL/WP7: daniLLa HUN

Az igencsak jól teljesített, nekem nagyon tetszik amúgy most az AMD újítása.
Persze majd jönnek itt (kevesen vannak) a Core i7-el mindjáá, hát köszönöm én szépen amikor a lap+ramok+cpu 300k
.::www.megadanceradio.hu::.

Igen igazad van
! nem erdemes lecserelni a Q6600-t!! Hiszen nem szaggat rajta semmi sem
Esetleg ha kell egy kis plussz akkor csak huzni kell rajta.

Ezeket az árakat honnan szedtétek? Gianni árai?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Egyszer szeretnék látni egy tesztet itt, amiben végre az a nyomorult GTA4 benne van, még ha optimalizálatlan (de szép szó
) is.
50k alatt be tudtam szerezni a mostani gépem 3 fő elemét, és szerintem egy jó vga kártyával mindenre elég lehet manapság. Jó látni, hogy elég is lesz egy darabig, és van ahova tényleg fölösleges a 4magos kazán, ugyanúgy teljesít. Köszi a tesztet! 
Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!

erdekes erzes az 5400et sereghajtokent latni, de egyszer eljon mindennek az ideje 

"Végül utolsó táblázatunkban a teszt szereplőit láthatjuk magyarországi áruk szerint sorba rendezve, ami, nem győzzük hangsúlyozni, boltonként változhat. Mi a partnereink árlistáit, illetve azoknak az átlagát vesszük alapul."
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

"A régi Core 2 Quad Q6600 tulajok számára egyelőre úgy tűnik, nincs igazi alternatíva."
Fordítva: Aki viszont most tervez konfigot bővíteni / fejleszteni, nos annak a Q6600 kazán nem igazi alternatíva...
pacorro: érdekes árai vannak a partnereiteknek....
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Ezeken a fogyasztási értékeken nagyon megakadtam.Én úgy tudtam eddig hogy az AMD procijai kajálnak kevesebbet.
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!

Terhelés alatt plusz egy 60-as izzónak megfelelő különbség...
No pain - no game

Még mindig nincs mire megérje cserélni ár/értékben a q6600-omat...
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT

A konklúzióban is említett olcsóbb 4 magos K10.5-nek ami a Q8200 ellen lenne pozicionálva nem felelhetne-e meg a Phenom II 810 (4 magl 2,6 Ghz-en, 4Mb L3 cache)? Kíváncsi lennék, hogy teljesíthet szerintem ennek a sorozatnak egy magasabb órajelű verziója nagyszerű vétel lehetne..

Jó a cikk
, de kár hogy a játékok között nincs HL2 EP2 vagy TF2 teszt, mert ott elég kemény CPU limit van 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
Jó és kimerítő teszt, gratz! Elég szimpatikus ez a Phenom II X3 720... de a fogyasztást kicsit furcsálom, ezen az oldalon jóval kevesebbet fogyasztottak a Phenom II-esek (pariban voltak a Core 2 procikkal, mondjuk ott DDR 3-al tesztelték az AMD-ket is, lehet ez is számított).
Hörcsög Powa'
Most nem azért de a Phenom II 920-at 55.000.- alatt lehet kapni (nem is a bazáron) De 60.000.- alatt mindenhol!
60-65.000.- közé a 940 kerül! Nem?
[ Szerkesztve ]
Na most gyorsan átfutottam, de mint sok tesztben itt is érdekesnek találom.
A Q9300 nem megy többet? Vagy akkor már nagyon elveri a PhenomII-t?
Mert tényleg sok tesztben a q9400-al hasonlítják a 940@ és az órajelet nem igazán nyomják meg!
Azonos órajelen mit mutat a két proci vajon?
A tesztekben milyen CM 700W-os tápot használtok?
[ Szerkesztve ]
Ez a fajta fogyasztás mérés nem sokat ér ha csak a processzorok teljesítményére kíváncsi az olvasó. Az ASUS lap irreálisan sokat, sőt rengeteget zabál az Intel-es Gigabyte-hoz képest (meg úgy relatív a többi AMD-s alaplahoz képest is). Így könneny olyan látszatot keltenek ezek az értékek hogy ennyivel többet fogyasztanak a procik, de ez nem igaz.
Aki kizárólag a CPU fogyasztására kíváncsi az bogarássza át ezeket:

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Nem jött be a tipped. Idáig még senki nem "jött" az i7-el.
Általában pont azok jönnek azzal, akik nem szeretnék, hogy mások azzal jöjjenek. ;) 
http://www.muszaj.hu/

Mennyre erőlködtetek a 4.mag bekapcsolásával?! Milyen bios volt rajta?!
Egyébként grat a teszthez
!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Érdekes vagy!
Én is tudok mutatni neked ilyet!
De tényleg a Q9300-at is lehet kapni 60 alatt!
[ Szerkesztve ]

Mintha valami olyasmit olvastam volna valahol, hogy üzletet nem linkelünk.

Mármint az olyanok mint te vagy én, ergo mezei fórumozók.

En is GTA 4 tesztet szeretnek latni!
Egyebkent koszi a tesztet! 
World of Tanks - Forza 4
Az új Phenom II X4 940 nagyon bejön,egyébként jó teszt gartula! 
Nekem Athlon X2 4400+-van (Brisbane) és teljesítménye még játékokban is kielégítő.És még nincs is tuningolva.
csaabz:Ez nekem is eszembe jutott a teszt olvasása közben.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Ki lehet fogni q9300-ból is jól tuningolható példányt...de tény hogy kisseb %-ban mint ahogyan egy -egy elhíresült "tuningCPU" tipusból...
Ezt a folytonos q6600-hoz való hasonlitgatást meg egy hülyeségnek tartom mióta én cseréltem (előtte nem volt hasonlítási alapom -de jóóó hogy nem halgattam a q6600 hívőkre-)
Mégpedig azért tartom hülyeségnek mert itt is előjön ugyan az a szituáció mint a 2mag-4 mag vitáknál...a megoldást pedig mindig az jelenti, ki mire használja....
Nekem személy szerint a Q9300 valahogy jobban teljesit konvertálás közben (videóval foglalkozom főként, a játék csak másodlagos), mint az előd ami a gépben volt (Q6600)
Ez nagy valószínűséggel az SSE4.1-nek köszönhető...Az viszont nem tudom minek köszönhető (és ezért lehet sokan megdobálnak tojással meg paradicsommal-bár ez utóbbi primőr, és gazdasági válság idején ilyenekkel ne dobálózzunk ha kérhetem
- ) Hogy mintha ugyan azok a programok (pld Premiere CS3) jobban kihasználnák a négy magot mint a Q6600-ban... Egy szó mint száz...nekem 10 ropogót kellet rádobnom a q6600-ra, és lényegesen jobban érzem magam "rajta"....
Tehát nekem volt alternatíva,,,,ha pedig valakinek van esze, és nem csak kedvtelésből veszi meg a 4magost, hanem mert használja is,,,akkor igen is alternativának érzem a Q9300-at...
Üdv
twine
[ Szerkesztve ]
60-ért a 940 súlyosan jó üzlet, a 720 35-40-ért szintén megéri. Kár hogy nálunk a városban 72 a 940 és 46 a 720-as... Pécsről van szó.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

Még most rendelj mert ha ez igaz.....
Egyébként az X3 720BE egy igazi best-buy játékosoknak és hobbi-tuningolóknak (könnyű tuningolni a szorzó állíthatósága miatt). És nem kell alá méregdrága deszka sem, illetve köszöni szépen, ddr2-vel tökéletesen elvan. Olcsó köré platformot építeni. 

A fogyasztást én úgy tartanám elfogadhatónak, hogy egy szál vinyó, egy szál dvd, intel oldalon G33/G35 chipes lap vagy amd oldalon 780G lap - mindkettőben integrált vga-val. Legyen egy átlag jó 400-as táp a gépben, pl FSP. És akkor így mit eszik az adott konfig. Nekem így tetszene egy teszt. Nomeg, több mint másfél éve van vegas8, nem a 3éves vegas7-tel kéne mérni a mostani procikat. Meg nem cs3-as adobe cuccokon, amikor már fél éve lassan kinn van a cs4 is.
Szóval, ha procifogyasztás érdekel vkit, akkor ne izom vga-val nézze - ennyit várnék...
Egyébként jó írás, jó teszt, szerintem ezek fontosabbak, mint a high-end tesztek... Az átlag úgyis ilyen procikat vesz. 
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Nem értem. Azt írtad, a proci mindenhol kapható 60 alatt. Megcáfoltalak, erre linkelsz egy tök más procit?
Bazinga!

CS4 miben használja jobban a procikat? Azaz mit tud többet kihozni belőlük mint a CS3?
Ahogy látom fogyasztáson kívül másban nem sok előnye van az E5200-nak az E6300-ammal szemben... Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a Q8200-nak csak ennyivel eszik többet mint az E5200 idle-ben.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Remek elemzes...
A-M-D...! A-M-D...! 
alba gu brath
X4 940: 8W???
Tejoeg 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
4GHz felett is megyeget a kicsike ha kell szóval az még jó ideig elég lesz. Egyébként meg alapon is bőven jó szvsz.
Igazad van! De azért linkeltem a tesztben szereplő párját, hogy túlzásokba lehet esni.
Akkor javítom!
Nagyon sok boltban lehet kapni 60alatt!
800MHz@1.00V mellett ez szerintem nem olyan meglepő.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

kár, hogy a wolfdale-k kimaradtak, azok is ott lennének 8W környékén
[ Szerkesztve ]

Grat a teszthez amd-s rendszerek fogyasztása jó magas. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Sziasztok.
Tudna valaki segíteni amd athlon 2500+ tuningban,mert most vettem egy x1950pro 512es kártyát és sztem kevés hozzá a proci,illetve az nem tudja valaki,hogy a 3dmark06-ot miért nem tudja végig vinni a gép?kb 1perc utám megáll és sötét képernyő csak reset segít
-Az age ofnál is ez a helyzet kb 10 perc és kifagy.Kevés a táp?350w
Thx to ASUS. Éppen ezért csalóka az egész mérés...
Az Intel procik alá legalább ASUS Striker II Extreme kellett volna. Akkor talán reálisabb lett volna az összehasonlítás.
[ Szerkesztve ]

Gondolom az sse4 már belekerült. A cs3 kiadásakor nemigen volt még sse4...
De ennek okán előszedem a vegas7-et és összevetem a 8cal, hogy vajon a két progi melyik vason gyorsabb/hatékonyabb. Ha lesz időm, kerítek cs3-as és cs4-es adobe prorgramokat is és megnézem a régi, jó öreg E6600-on van-e különbség...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Szia!
Szerintem szívesen segít bárki a megfelelő topikban, mint az athlon xp klub, vagy az alaplapod topikja. Vagy nem? Nem néztem, még, de ha eddig nem tetted volna tedd fel ott is a kérdést.
sajnos a proci önmagában nem működőképes, ezért ezekkel az értékekkel nem érsz sokat.