Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Hyperion #3982 üzenetére

    Most a hub 2A tápjáról megy, de az már a határán jár, merevlemezhez pedig kevés. Korábban valamikor linkeltem itt a fórumban 4A/5V külső tápot, valószínűleg rendelek olyat hozzá. Előbb még valószínűleg pc táppal kitesztelem a működését.
    Ja igen, a táp csatlakoztatását is érdemes lesz hátlapra kivezetnem. Esetleg még a composite videón gondolkodom (bár ott lehet a bedugást érzékeli).

    Az lcd-t is távirányítással, raspival szeretném vezérelni. Jelenleg úgy forrasztottam fel az lcd-re átkötéseket, hogy ugyanonnan kap tápot a led és az lcd is, majd ezt szétválasztom. Megnézem azt a relét én is, nem ugrott be eddig hogy kb készen is kapni ilyesmit :) A szalagkábellel alapvetően nem volt bajom, vettem 26-os csatlakozót és kábelt is, de így kevesebb helyet foglal és könnyebb változtatni rajta, ha máshogy szeretném bekötni. A rev2 pi esetén is ellenőriznem kell, hogy a tüskesor változásai érintik -e a jelenlegi sorrendet. Na meg így mást is könnyen ráköthetek, ha szükséges később.

    Az rj45 esete adta magát nekem, mert volt kéznél fali csatlakozó betét, szerszám és anyagok is hozzá. A hátlapon minimális igazítással illett a betét egy meglévő nyílásba. De amiket linkeltél is jól néznek ki. A doboz eredeti kialakításához igazodtam, a műanyag dolgokat ragasztással rögzítettem.

Új hozzászólás Aktív témák