Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prime110

    aktív tag

    válasz Elims #68430 üzenetére

    Fél 3-kor már nem akartam írni, akkora végeztem a kampánnyal! :)

    Templomossal vágtam neki az egésznek, szerintem egy jó karakter. Erős fegyverekkel és jó varázslatokkal tényleg egy kiegyensúlyozott karakter.

    Tetszett: tulajdonképpen az egész. Nem pörgettem volna ennyire rá, hogy jottányit is keveseltem volna bármit. Az azért látszik, hogy a Blizzard nem ma kezdett. Nem csak "diablozni" hanem úgy játékot fejleszteni. Ezt a játékot tényleg erre a konzolra (meg úgy általánosan a konzolokra) találták ki. Az irányítás, a gombok leosztása, hogy nincs felesleges funkció, de mindent egy gombnyomással elérsz, ez rohadt jó, mert nem zökkentett ki mondjuk, hogy fegyvert vagy páncélt váltsak.
    A grafikát már méltattam, továbbra is szép, külön tetszett, hogy annyira optimalizált, hogy 40-50 szörnyig nincs framedrop sem nagyon, plusz minden helyszín között 2-3 másodperc a váltás, ami nagyon arra sem elég, hogy megropogtasd a kezed de nem is hagyja, hogy kizökkenj a hentelésből.
    A történet rész engem annyira nem érdekelt, mert lássuk be ez mégiscsak egy H'n'S játék ami mögött nem kell nagy mondanivalót találni és én nem is kerestem. Én csak játszani akartam, azt viszont maximálisa hozta.
    Most kezdek bele az Adventure részekbe, bár sejtem, hogy az erősebb tárgyak már nem fognak ilyen impulzívan hozzájárulni az élményhez, mint maga a játék.
    Azt néztem, hogy azért hiába pörgettem ki van még mit csinálni. Trófea szinten is, meg úgy egyébként is ott a quest-lista, a különböző "gemizációkba" még nagyon bele se mentem, csak gyűjtögettem őket, egy páncélba tettem két követ és tulajdonképpen ennyi. A kovácsot már kiképeztem de még neki is van mit tanulni. Tud már 60-as fegyvert kovácsolni, de még csak 48-as szinten állok, szóval fejlődni kell hozzá. :)

    Nem tetszett: Hm..., Diablo-t könnyű volt legyőzni. Voltak sokkal izzasztóbb boss-ok is, és nem easy-n mentem! :) Talán ez minden.

    Még egy kicsit tápolom a Templomosom ezekkel az Adventure kalandokkal aztán elgondolkodom, hogy mivel kezdjek újra. A "Dream Team" viszont nem fog összejönni, azt hiszem az már nekem nagy falat lesz Még egy karaktert kinevelek aztán ennyi.

    Szumma: megérte, most digitálisan is olcsóbb volt, mint lemezesen. Az a 44GB amit lemart a PS-ről az kicsit fájt, de üsse kő, így már azt mondom megérte! :)

Új hozzászólás Aktív témák