Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
"Hivatalos lista" még nem van.
De pl. alap kezdményezés, hogy a jelenlegi 20 pontot 10-ra akarom konvertálni.
Azonosan megtartva maradnak a fél pontok.
Alapvetően, az újrastrukturálás, majd csak ezután, az ezen túl is sok feljegyzett ötletek, vannak, de előre nem merem ellőni őket, ami markéns dolog lesz, abba úgyis bele fogtok futni
Amint realitássá válnak a fejesztések mindenki értesülni fog róla.
A továbbiakban talán majd még kiegészítem a feature lis
Minden esetre szívesen veszek bármely építő jellegű kritikát, ötletet. Ígérni nem ígérek,semmit, de bármely kritikára, ötletre nyitottak vagyunk.Szóval még egy kis ideig a türelmed kérjük.
Sokszor igyekszem többes számban fogalmazni, hiszem ez az oldal nem az enyém, hanem a közösségé. Ezt remélem figyelembe tudjátok venni. Egyébként bármely probléma esetén írjatok nyugodtan a phmovies topikba.
-
Huma
addikt
Lehetne kapni egy összesítést, hogy milyen újítások várhatóak az oldalon? Hátha akad valakinek valami jó ötlete amivel ki lehetne egészíteni a listát.
-
Viszlát
addikt
UPDATE!
Az oldalunk új elérhetősége: http://phmovies.pazsitz.hu!!!
-
brownus
veterán
up
-
PazsitZ
addikt
Ránéztem picit az oldalra és adatbázis felől faragtam rajta egy kicsit, valamivel gyorsabb lett úgy érzem, persze sokat nem kell várni.
Meggondolandó újra írni talán az egész oldalt, esetlegesen kibővíteni, de nem tudom mikor lenne rá időm
.
-
PazsitZ
addikt
válasz
janos666 #484 üzenetére
A "Vérző olaj" film a kevés szavazat miatt is van annyira hátul. Ez a film (hallottam már róla, de) eddig nekem is kimaradt, de majd bepótolom.
A Star Trek-ért én személy szerint nem rajongok, így azt sem ismerem, de felőlem akár beleférhetne az együtt értékelése is. Már egy példa van hasonlóra (Band of Brothers).
De az együtt értékelés ellen szól, hogy pont most jelent meg egy új része, tehát nem tudom mennyire tekintető lezárt egységnek. Ezáltal pedig mennyire lenne jó egybe értékelni az összeset. -
Végigfutottam, tényleg jó filmek vannak a lista eleje felé. Amit ismerek azzal egyetértek, és volt pár, amit még nem láttam, de miután rákattintottam az IMDB-s linkjére, fel is írtam magamnak, hogy meg kéne nézni.
Egyedül a "Vérző olaj"-on akadtam ki, szerintem több oldallal korábban illett volna már felbukkannia.
Nem vetettem még össze az itthoni gyűjteményemmel, így hirtelen csak a Star Treket hiányolom belőle. Igaz, nehéz kérdés szétszedni, de talán egynek kéne venni a 10 mozifilmet, és azt együtt értékelni (bár a 2. rész szerintem elég silány, ahogy a 10. se volt épp méltó befejezés ; de 10 külön rész közül kiszúrni 1-2-t pedig megint fura...).
-
csyo
senior tag
hol van a 100as lista?
-
PazsitZ
addikt
Az extra.hu kimaradásai, karbantartása és változtatásai miatt
nem működött az oldal 10-12-e között, de tegnap óta újra működőképes. -
PazsitZ
addikt
Valóban lassan, mostanában nem pörög annyira a látogatottság.
Mostanában nem igazán fejlesztettem, de egyébként azt hittem a kommentelési lehetőség nagyobb érdeklődést vált majd ki.
Ps.: Ha valaki regisztrálna a PH-s nevével tegye és még inkább megkönnyíti az azonosítást ha dob egy privát üzenetet is
.
-
brownus
veterán
látom szépen lassan bővül a lista, most vettem fel ezt: az őrület torkában
ez a 787.
/kedvenc j.c. filmem/
-
Algieba
őstag
Sok kedvenc filmem van, így nehéz volt összeállítani a tízes listát.
1. A holló (első rész)
2. Interjú a vámpírral
3. Ollókezű Edward
4. Twister
5 Tarzan (Disney változata)
6. Forrest Gump
7. Jurrasic park
8. Armageddon
9. Amadeus
10.La Mancha lovagja (a musical filmadaptációja a 70-es évekből) -
BioNiCMaN
addikt
válasz
DemonDani #467 üzenetére
Majdnem.
Rémbó fia...
-
PazsitZ
addikt
Újítottam az oldalra egy kis téli hangulatot.
Remélem senki számára sem lesz zavaró. -
Eagle16
addikt
Ha talál valaki ehhez magyar címet, akkor átjavíthatja.
-
PazsitZ
addikt
Az én személyes kedvenceim se állnak sok szavazattal.
Valahol mondjuk nem is ismertek annyira, meg "megértem", hogy valaki elsőre talán végig se nézi, hanem rossznak titulálja pl a dogville c filmet.
De ott "árválkodik" a renaissance 4db szavazattal és a harsh times is 5db-al. -
brownus
veterán
válasz
littlelion21 #462 üzenetére
1-1
az sincs benne a top 100ban
(#463) Tibiajax, ez érdekes, mert van pár film ami úgymond tisztán élvezhetetlen volt számomra, nem tudtam az isteneknek sem ráhangolódni, aztán segítségül hívtam Shiva-át....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
littlelion21 #462 üzenetére
hát igen..underworld mondjuk tényleg zéró, nálam is.. dehát, kinek a pap kinek papné
brownus meg csak pipázik... -
littlelion21
addikt
Nyilván én voltam az az "elvetemült"...
"...na de azért az igen nagy lelki sivárságra utal ha valakinek a shoot to kill a személyes kedvence..."
nos...
1. nem a személyes kedvencem, de nálam a top150-ben simán benne van2. a Rambo, a Pókember, és az Underworld után én a helyedben nem dobálóznék ilyen kifejezésekkel mint "lelki sivárság"...
mod:
-
PazsitZ
addikt
Hát végül is talán megoldható lenne, csak ugye az eddigi 7xx filmhez nem tartozik ilyen adat.
Habár most, hogy gondolkozok, lehet mégis megoldható a dolog, az újabb filmek esetében. Viszont a kezdő lista, így sem adna hiteles adatokat.De viszont a felvételről már volt szó, és én is úgy látom, hogy végeredményben az ilyenfajta szűrő moderálás aggályos lehet, hiszen szubjektív véleményekről van szó...
-
brownus
veterán
a top 100 rendben van, persze a sorrenden változtatnék de nem fogom feltörni az oldalt
(#458) Tibiajax, én személy szerint még több száz filmet feltehetnék az oldalra, és párat fel is fogok mert mindig eszembe jut-egy-egy film... DE ahhoz kevesen vagyunk (még) hogy ekkora mennyiségű filmet pontozzunk szépen sorban!
jó film ez a seagal film, persze. jó a nico is. mégse teszem fel.
a lényeg, hogy ezeknek a filmeknek NEM SZABAD a top 100-ba kerülni! az már minket minősítene és nem jó irányban...
a die hard is 35.!! azért ez is durva! egy alien/aliens meg 45. és 54.
természetesen imádom a die hard filmeket csak.... -
-
brownus
veterán
az megoldható, hogy látható legyen ki mely filmeket tette fel a listára? mert egy elvetemült egyén felrakta a shoot to kill-t, omfg...
jó vicc persze, mert a legjobb 100 közé ezek úgysem jutnak be
de szeretném látni, hogy ezeket a remek műveket ki teszi mán oda be...
egyébként amint van egy kis időm pontozom újra a filmeket... term. az újonnan felvett filmeket is, meg amiket időközben megnéztem
most nézem a zoolander is bekerült.... istenem... ez egy jópofa vígjáték, de minden filmet nem szabad feltenni amit láttunk és tetszett!! 13-at kapott.
szerk: tudom-tudom, mindenkinek van egy-egy személyes kedvence ami senki másnak nem tetszik, na de azért az igen nagy lelki sivárságra utal ha valakinek a shoot to kill a személyes kedvence
egy határvonalat csak kéne húzni...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
A kevés szavazattal rendelkező filmek külön színnel vannak jelölve
Így a lista hátsóbb részében jobban láthatóvá válik melyik film tényleg gyenge szavazatokkal rendelkező és melyik csak kevéssel.Továbbá most már megfelelő kritikával / dicsérettel lehet a filmek értékét csökkenteni / növelni.
-
PazsitZ
addikt
[link]
- Filmek kommentelési lehetõsége (a szavazat leadás résznél)
- A kommentek olvasása pedig a listában megjelenő "R" ikonra kattintva lehetséges.
Egyelőre elég kevés van, én írtam csak 1-2 darabot, de várom a közreműködéseteket.
Így pl. megindokolható, valakinek miért tetszik vagy éppen nem tetszik az adott film.
Remélem rövid időn belül feltöltődnek a filmek ezen szöveges kiegészítéssel is.Ezen oldal elolvasását ajánlom a jelenlegi és a jövőbeli tagoknak is:
- Általános tutorial/GYIK leírás az oldalról, amely elérhetõ a fõ és info oldalakról
Szvsz mindenki találhat benne új dolgokat.
Többek között a filmek pontszámításának képlete is megtalálható. -
-
adalbert1
veterán
Én se gondoltam annyira komolyan, csak ez :
lemaradt. Mindenesetre ha tényleg nagyon gyenge filmek vannak az ő értékelése szerint előtte akkor ha gyengébb pontszámot ad azokra akkor azok nyilván hátrébb kerülnek. A sárga földig meg én is csak 1-2 alkotást húztam le amik tényleg nem tetszenek. Olyat pl. biztos nem húznék le amit nem láttam, vagy ha láttam de egy erős közepes filmnek tartom (mondjuk olyan 8-12 pont) nem adnék rá 1-2 pontot csak azért hogy hátrébb legyen.
Az értékelés még mindig úgy van amúgy, hogy a legjobb és a legrosszabb értékelések közül 1-et kihagy és úgy számolja az adott film helyét? Mert akkor meg tényleg felesleges atom mód osztogatni az 1 és 2 pontokat, kivéve ha más is azt teszi.
-
PazsitZ
addikt
Hát sok minden nem történt vele, csak hát 1db szavazat kevés...
(#448) adalbert1 : Az általad gyengének tartott filmeket húzd le a p*cs@ba
Azért én még mindig azt mondom, hogy persze, amit nem tartasz jónak nyugodtan húzd le. (ilyet én is csináltam)
De szvsz direkt csak azért, ne húzzunk le filmeket, hogy egy hátrébb levő elé kerüljön... -
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax #442 üzenetére
Akármilyen listáról van szó, nem zárható ki a szubjektivitás. Minél nagyobb a szavazóbázis, annál kevésbé játszik szerepet, de ettől még mérvadó nem lesz egy lista sem, az imdb-s sem. Legalábbis számomra.
Ami miatt elkezdtük ezt az egészet az a lista annyira durván volt szembeötlően szar, hogy már nem a szubjektivitás miatti tévedések voltak zavaróak. Egyébként állíthatod, de igazad nem lesz (mint ahogy senkinek sem ha bármiről ilyesmit állít).
-
Tibiajax
nagyúr
Nincs baj azzal a menny.hu-val, ne érts engem. Én is szeretem, millioszor röhögtünk mi is kedvenc necigányozzálbzmeg-jelenetemen
zsír. Viszont, a rendszer szerint olyan helyen tanyázik, ahol azért elég nagy filmeket így megelőz, és ez volt túlzás számomra. De, nem csak ebben az esetben.
Mindegy, most ez pozitív mindenképp, lehet, csak nekiállok még a maradék filmjeimet is meg 19-20pontozom -
Tibiajax
nagyúr
Ó, nem sértődtem be én ezen, inkább jót röhögtem. De ok, akkor innenstöl ezt csendben teszem.
Drukkolok mindenképpen a szebb folytatásban.
najo, ps. Szilárd, az imdb véleményed szerint mennyire szerepel mérvadóként abban a kérdésben, hogy melyek a világ legjobb filmalkotásai? Amennyiben bólintasz és ..mindenképpen mérvadónak számít a válaszod, akkor a köv. kérdésem: Ha világ első számú filmadatbázia által felálított első 100 filmalkotása szerinti listában az említett vígjáték előtt nem szerepel másik vígjáték, akkor joggal állíthatom-e azt, hogy nagy valószínűséggel a filmtörténet legjobb vígjátéka?Nem? Oké, akkor nem.
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax #438 üzenetére
Ismételni tudom magam, SZERINTED az, éppen azért ezen besértődni, hogy nem ott van ahol te szeretnéd látni, hááát... No meg azon hőbörögni, hogy más miként értékel, senkinek semmi köze hozzá. Mindegy, szard le, de akkor csináld csendben és ne ezzel az énvagyokafaszagyerek ti meg barmok vagytok felhanggal, mert nincs semmilyen alapod rá így viselkedni. Már csak azért sem, mert nem tettél túl sokat az egészhez, partvonalról bekiabálni meg nem túl ildomos.
-
PazsitZ
addikt
Megfogalmazódott bennem egy dolog, amivel javíthatok egy kicsit a dolgon.
Csak most nézem (eddig nem is annyira figyeltem), hogy 19! ember van beregisztrálva, aki egyetlen egy szavazatot sem adott le, de beleszámítanak az összes userbe, tehát velük is számolunk jelenleg.
Meg fogom oldani, hamarosan, hogy legalább őket ne számolja a rendszer és így könnyebben kerülhetnek előre egyes filmek. -
deniro2
senior tag
válasz
Tibiajax #438 üzenetére
Gondolom követted annyira a lista elkészülését, hogy tudod, hogy kevés szavazattal nem tud egy film komoly pontszámot elérni, tehát teszemazt 2 db 20-as pontszámmal is csak 2xx. Ezért kellene szavazni a lustáknak, vagy olyanoknak beregisztrálni, akik láttak is pár száz filmet és nem csak az utóbbi pár év alkotásait tudják pontozni.
-
Tibiajax
nagyúr
A Modern idők mellett minden idők legjobb vígjáték/comedy-je. Nézzük meg azt az imdb első 80-at..
A legjobb-kifejezés itt is erőssen összetett. Jellemezhetünk legzseniálisabb, legfrenetikusabb, legfrappánsabb jelzővel is.És mivan, ha egyesével, szépen szavazok azokra a filmekre, amik az én legjobb 100 filmeim közt helyet kapnak? Előrébbjönnek, és lesznek 284 helyett 276.helyen? Megtettem ezt, 18 esetben, az eredmény láttán a vigyor ott volt a képemen. Innenstől tartottam tök feleslegesnek, azok az emberek, akik a filmtopic tartós lakói, már gondolom mind szavaztak az igazán nagy filmekre, ahogy elnézem, amilyen filmek kerülnek fel most, és kapnak 18-20-pontokat, az több mint vicces. Tegyük fel a krva nagy kérdést, akkor mit is jelent ez, mi a tanulság? Az, hogy szar filmeknél teszem le a voksom, igaz?..
Na ezért nem rakok erre az egészre innenstől túl nagy hangsúlyt. Nekem a lista egyszerűen nem akar így működni.
deniro. Köszi, ennyi elég is volt tőled, a filmeket illetően -
Eagle16
addikt
Felraktam a listára a Generation kill című mesterművet. Olyan mint az Elit Alakulat csak éppen Irakban. Az első 20 pöttyöt már meg is kapta tőlem
-
deniro2
senior tag
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Szavazni kellene, ha nem tetszik a lista, nem nyavajogni... A 66-ból kb. 40 ember mégcsak nem is adott le szavazatot... Többször felhoztam az Ed Wood-ot, egyedül én pontoztam, 20 pontot adtam rá, így a 224. 10,15 ponttal, most sírjam el magam? Ugyanmár...
Egyébként a Good Will Hunting jobb film, mint a Shindler Listája szerintem... Most mi lesz?Amúgy pedig, mi listát csináltunk, végigszenvedtük a 680-as excel fájl pontozását, PázsitZ baromi sokat dolgozott az oldallal, én részemről igyekszem minden újonnan felkerülő filmet értékelni, ehhez képest te besértődtél az elején, kiszálltál, beregisztráltál, nem pontoztál, nyavajogsz, besértődsz, kiszállsz... Érdekes hozzáállás.
-
PazsitZ
addikt
Valóban ezt eddig nem is figyeltem. 18db szavazat.
Pl. a platoon filmre kb 2 szavazat kéne, hogy jelentősen előrébb léphessen. Remélem te már szavaztál ráEgyébként csak, hogy egy referenciaoldalt említsek imdb-n a helyzet az, hogy egy bizonyos szavazatszám alatt nem is kerül toplistába egy film.
Ezen oldalon más megoldásként alulpontozódnak.Nekem is vannak ajánlott filmjeim, amik hátul vannak Harsh times, 12 Angry Men, Dogville, Renaissance.
Pedig általam igen csak kedvelt filmek, de sejtettem is, hogy nem populárisak és emiatt nem is lesznek túl előkelő helyen...
Számomra pl egy mátrix film nem érdemel 10. helyet, de tudom rengeteg rajongója van.
Avagy a gyűrűk ura film, a látványvilágon és a törpeharcos karakterén kívül én nem látok benne semmi különlegeset. (LOTR rajongóktól elnézést)
De terveink szerint jön a kommentrendszer, ahol újabb "plusz"t lehet majd tenni a kedvenc filmjeidhez. Avagy megindokolni egy szerinted nem olyan értékes filmet.
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Előre is elnézést a kicsit nyers válaszért, de meglehetősen gyerekesnek találom ezt a hozzáállást. Hogy miért?
Ez NEM a te listád. Nem is az enyém. Minden idők legjobb vígjátéka? Szerinted. Szerintem nem, de valószínűleg más szerint sem. Az általad leadott legjobb filmek listáján is tutira vannak olyan filmek, amik láttán mások a fejüket fognák, hogy úristen mi ez. Persze, megteheted, hogy legyintesz az egészre, ahogy egyszer már megtetted a pontozásnál. Megnéztem, összesen 18 filmre szavaztál, tehát még arra sem vetted a fáradságot, hogy az általad javasolt filmeket értékeld. Ne haragudj, de ezek tudatában kissé nevetségesnek találom, hogy előadod itt a nagy filmgurut aki kiakad a listán és elhúz.
Én azt mondom, gondold át kicsit ezt az egészet. Vagy üljünk le egy pohár bor mellé és beszéljük meg.
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
1. még kevesen látták és/vagy kevesen szavaztak az említett filmekre, ez csak idő kérdése
2. türelem
3. ha meg a szar/abb filmek előrébb kerülnek akkor az annyit jelent, hogy a ph!-án többségben vannak a fiatalok, akiknek más az értékrendszerük és a buta, egyszerű filmeket szeretik. kell csinálni egy >25 vagy egy >30as listát!?! -
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Ezen filmek asszem szinte mindegyike (nem néztem át pontosan mindet) csak azért van hátrébb, mert kevés szavazatot kaptak(ilyen szinten a 2xx-edik hely bizony elég jó, mert 66ból 10 szavazatot kapott eddig, Fargo 66ból 6-ot).
Igyekszem, de nem tudom mit tudnék még reformálni a számításon, hogy minden szempontból megfelelő legyen...btw.: Akinek van jó ötlete javaslata, mint eddig is, szívesen meghallgatom.
-
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
"Ahogy elnézegetem, jelen pillanatban az Oldboy, Casablanca, Shining, Szakasz vagy a Fargo kiváló, kétszáz+ -os helyeken áll, míg olyan kiváló alkotások előzik meg őket, mint pl: Fegyvernepper, Terminál, 22 évente sötétség, Hóbortos hétvége, Csillagközi invázió, Kardhal, Végsõ állomás, és més jópár kiváló alkotás.."
Ennek nagyon egyszerű oka van, a Fegyverneppert v a Terminált sokkal többen látták mint pl a Casablancát. Innentől nem is mérvadó a helyezés. (a hóbortos hétvége azért már kicsit durva)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
BioNiCMaN #403 üzenetére
Na, nem kell itt nagyon aggódni, az utánpótlás sem késik, érkeznek itt sorba szépen a jó filmek, hátha bennt lesznek ők is a 100-asban, igaz?
Futballmaffia, 16 utca, Utánunk a tűzözön woww
Na, viszlát a filmtopicban, nameg, az -elméletileg- jövő hétre tervezett Corvin-premieren! -
Tibiajax
nagyúr
Ahogy elnézegetem, jelen pillanatban az Oldboy, Casablanca, Shining, Szakasz vagy a Fargo kiváló, kétszáz+ -os helyeken áll, míg olyan kiváló alkotások előzik meg őket, mint pl: Fegyvernepper, Terminál, 22 évente sötétség, Hóbortos hétvége, Csillagközi invázió, Kardhal, Végsõ állomás, és més jópár kiváló alkotás..
Mondok még jobbakat, őrületesen jó dolgokat rejt ám ez a lista még.
Shindler Listája? 52., természetesen ennél a filmnél is jobb film, a lista szerint!, az egy Igazából szerelem, vagy egy Good Will Hunting.
Amadeus?.. 321.Van aki forrón szereti?
384. Minden idők legjobb vígjátékaként.
Nem baj, a lényeg az, h benne van a szuper kis listánkban az uristen@menny.hu, Lucky Lady, Torta, no meg a Tapló Télapó is... amik mellesleg megelőzik a Hét év Tibetben-t, de még a Szenvedélyek viharában-t is..
Eszméletlen.
Face-nek tökéletesen igaza van, egyébként, én részemről innenstől kiszálltam az egész történetből, ehhez én már nem adok annyit se, hogy idegeljem magam, meg szavazgassak, abnormálisan szar filmekre. Ez anno a mi 100-as listánknak indult, jelen pillanatban csak egy filmlista, jó filmekről (is)
Zolinak szeretném megköszönni azt, amit megalkotott, ha ő nincs, ebből az egészből semmi nem lett volna, max. egy állandóan módosuló első hsz. A magam nevében, meg a többi őskiagyalló fórumtárs nevében is köszönöm azt az energiát, amit belefektettél. -
Majstor
senior tag
Most jó lesz.
-
bagyulajuve
addikt
Ne már, ez a legrosszab hír amit kaphattam: Spielberg+bel air hercege
. Remélem csak vicc. Nem értem, hogy egy minden szempontból tökéletes filmet, miért kell egyáltalán "újracsinálni", ráadásul 4 vagy 5 éves a film, tehát még az eltelt nagy idő sem indokolná.
Az tuti, hogy soha nem fogom megnézni. Az lesz vele, mint a Wu jin dao-val, hogy feldolgozzák és a remake kapja majd a nagy elismeréseket (A téglára gondolok, pedig semmivel sem jobb, mint az eredeti, sőt)Bocs az offért, de ez mélyen megrázott, tekintve, hogy a kedvenc filmemről van szó.
-
Viszlát
addikt
válasz
headhunter #419 üzenetére
Nem, ennyire bonyolultra nem. Egy könnyen és jól átlátható adatbázis-szerűség lenne a cél.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Lényegében olyasmi lenne, hogy a szavazatod mellé tudsz írni egy véleményt is, megindokolva az adott pontszámodat.
Valamennyire igen, hasonlóan, mint amit linkeltél.(#420) brownus: igen én is olvastam erről. De én még az eredetit sem láttam
.
-
brownus
veterán
válasz
most látom, hogy spielberg will "a bánatos tekintetű" smith-el újraforgatja az oldboy remekművet??? ez már gusztustalan, nem írok semmit se mert a ph szervere lefagyna....
-
Viszlát
addikt
A mindenféle film felkerülhet témához szólnék hozzá.
Szerintem egyáltalán nem probléma ez, hiszen a top100 alakulását nem befolyásolja az, hogy a 722. film mennyire gagyi. A háttérben közben PazsitZ-vel dolgozunk (vagyis ő dolgozik én csak tolom az ájdiákat) egy olyan fejlesztésen, hogy lehessen kommentelni a filmeket. A tervem az volt ezzel, hogy a filmvilághoz hasonlóan lehessen egy filmet értékelni, ahol egyébként meglehetősen körülményes egy-egy filmre visszakeresni, hogy na erről mit gondolnak a péhások. Ez ezen az oldalon jóval egyszerűbb lenne, hiszen a filmre rákeresve látni lehet majd az adott értéket és esetlegesen a kommentet is.
Ettől egy kicsit megváltozik majd az oldal célja, bár inkább úgy mondanám, hogy még egy feladatot el fog látni, de az eredeti nem sérül ebben.
-
deniro2
senior tag
Viszont most néztem az Ed Wood-ra leadott szavazatokat... Létezik, hogy ezt a filmet csak én láttam (1 db szavazat)?! Ne má...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Face8814 #413 üzenetére
Valóban megfontolandó ötletnek tartom.
Eddig mondjuk ez annyira nem jutott eszembe, amikor időm van rá fejlesztéssel/szépítgetéssel foglalkozok.
De megeshet, bár biztos nem vagyok benne, hogy ezt is moderálni kellene, mint az adatmódosítást.
(#414) deniro2 felvetése is jogosAlapvetően ezt meg kell fontolni. Toplistának indult valóban, de nem biztos, hogy ennek ellenére pl. új filmeket ne lenne érdemes felvenni.
Persze bízok benne, hogy ténylegesen a gyenge filmeket vagy fel sem veszi, vagy mindenképp megszűri a társaság, így tehát a top 100-200 azért szerintem reális marad.
300-700 között persze esetenként nem kizárt, hogy aránytalanság léphet fel, de bízok benne ez nem gyakori. -
deniro2
senior tag
válasz
Face8814 #413 üzenetére
Nézd, szerintem minél többen leszünk, annál szélesebb kört fednek le a filmek is... Nyílván nem lehet cenzúrázni, hiszen mit számít, hogy szerinted vagy szerintem egy film zs kategória, ha az, aki felrakja nem így gondolja. A top 100 ettől még az marad aminek eredetileg indult, hiszen nyugodtan adhatsz 1 pontot a neked nem tetsző filmekre.
Nincs ezzel semmi gond szerintem. -
Face8814
őstag
Üdv
Felnéztem már az oldalra, hogy milyen új filmek kerültek fel és szavazgattam kicsit.
Viszont sajnálattal látom, hogy jó pár olyan film is szerepel a listában, ami nem hogy a legjobb 500-ba ( eredeti koncepció ) de még a "ZS" kategória TOP 1000-es listájába sem férne bele.
Alapjában véve nem az volt szvsz a célunk ezzel a listával, hogy minden féle "szemét" felkerüljön, hanem hogy megtaláljuk a számunkra legjobb filmtörténeti alkotásokat.
Ez nem azt jelenti hogy rakjunk fel minden sz@rt, mert az éppen most sláger...
Ha jól emlékszem az elején mindenki megalkotta a TOP 50-150-es listáját és az került a közösbe. Most meg bárki aki regisztrálva van feltehet bármit ( legyen az jó, vagy rossz film ) aminek következtében ( a kényszeres filmfelvétel) jó pár nem kívánatos alkotás is bekerül a listába.
No persze nem azt mondom, hogy ne lehessen felrakni új filmeket ( hiszen készülnek mostanában is nagyon jók) de valami féle "szelektáció" nem ártana.
Előre is elnézést a kissé talán kemény kritikáért, de ahogy váratlanul rám zuhantak az alsó kategória "jeles" képviselői enyhén szólva elborult az agyam.
sry -
bagyulajuve
addikt
az "Olasz melónál" és az "Oscarnál" oda lehetne írni, hogy melyik változat, mert nem mindegy.
Illetve arra is kiváncsi lennék, hogy az egyes filmek milyen szavazatokat kaptak? Azt meg lehet csinálni, hogy ezt is kiírja?
ahogy látom az utóbbi időben felkerült néhány egész "érdekes film", az az sok új film, amit adnak a moziban jelenleg is
-
PazsitZ
addikt
A többszöri szavazós részben még van egy csöppnyi bug
, délután javítom.
-
BioNiCMaN
addikt
Tettem fel néhány filmet.
Holtidő
Utánunk a tűzözön
A negyedik záradék
Odessa ügyirat
A háború kutyái
Törés
Ütközések
Csőre töltve
Nacho libre
Az élet értelme
Erik a viking
Farkasok birodalma
Hajnali mentőakció
Futballmaffia
16 utca
Gyilkosság lólépésben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest