Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootmin

    tag

    válasz Gyulus76 #66369 üzenetére

    Sajnos én is meg tudom erősíteni az általad látottak létezését.
    Sőt, pont azért jöttem ma erre, hogy hasonlóról számoljak be.

    A hosszú hétvégén végre alaposabban megtapasztalhattam, mit tud a GT60. Járatják a szülők rendesen, már 300 óra fölött jár bő 2 hónap után. Nekik semmi panaszuk, sőt imádják...

    Nekem pedig leesett az állam. Brutál képe van a TV-nek. Már ami a BD, vagy akár a tömörített 1080p anyagokat illeti
    A TV adás (UPC HD) is szép, de a az említett csorba belerondít az összképbe. Nem is kicsit. Sajnos én úgy szúrtam ki, hogy nem is kerestem.
    Fontos megjegyezni, hogy ez csak az én "mozi távolságomból", kb. 2 méterről látszik, ahonnan többnyire nézik, 3,5-4 méterről már elfedi a hibákat a távolság.

    Ahogy sikerült megfigyelnem, a jelenség erősen forrásfüggő. Még csatornán belül is, műsora válogatja... És nem csak gyors mozgásoknál látszik (bár ott a legjellemzőbb).
    Amit kifogásolsz, az SZVSZ se nem judder, se nem foszfor lag, hanem poszterizáció. Az a feltevésem, hogy a gyengébb minőségű anyagok kevesebb árnyalatát egyszerűen csak így tudja megjeleníteni a készülék.
    Egy-egy gyorsabb mozdulatnál kontúros élek mentén "elromlik" a tömörítés, és a képfeldolgozó elektronika ezt ilyen mostoha módon tolerálja. Szakértő kollégák? Vélemény? :)
    Ez könnyen lehet hülyeség, de gondoltam feldobom vitára a témát.

    BBéci, a mozis hozzászólásaid közel egy éve tartó olvasása során a rólad kialakult kép alapján erősen meglep, hogy a kritikus szemed egy ilyen durva hibát nem szúr ki. Nem is értem... Kíváncsi vagyok :U A fórumozók kedvéért nem vállalnál be néhány óra TV adást? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák