Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomika1981

    tag

    válasz DM-Fan #5167 üzenetére

    "A Pana márkaboltnak semmi köze a Panasonic állásfoglalásához a ghost tekintetében. Azt a manualban megtalálod."

    Nem is azért írtam csak infonak.

    A manualban van róla 4 sor ha jól emlékszem, viszont a pana egy valag pénzt öl az olyan tipusú reklámokba amiben azt bizonygatja hogy a ghost már a múlté. Emlékszem egy reklámra amiben kimondottan xboxal reklámozták hogy bizonyítság mennyire jó a plazma videojátékra.

    Hozzáteszem az egész vitához hogy szerintem jó is és örülök neki hogy én nem számolhatok be súlyos ghostról vagy beégésről.

    "Az S30 panel tekintetében semmiben sem különbözik a teljesen belépő fullHD U30-tól."

    Nem tudom, elhiszem de az U30 se rossz választás.

    Én végig olvastam a fórumot (archiv kivételével) amikor kitaláltam magamnak hogy plazmát szeretnék.
    Rengetegszer felmerül a beégés téma és ha nem szelektáltam volna a hozzászólások között biztos hogy nem veszek plazmát,mert sokszor olvastam olyan panaszkat hogy nem is néztem az rtl-t mégis beégett.

    Amikor megemlítettem ismerősöknek hogy mit akarok venni a legtöbbje rögtön azzal kezdte hogy de hát az beég. Kb ennyit tud egy átlagember a plazmáról és ezért fél is megvenni. Ez fórum pedig sokszor rátesz erre az egész beégés mizériára +1 lapáttal.

    Az itt kérdező fórumozónak aki 8-10 órát üzemelteti a Tv-t valamilyen kábelcsatornán valóban rossz választás lenne a plazma. Viszont napi 8-10 óra Tv nézést én nem tartom átlagos felhasználásnak.

    Tomika

Új hozzászólás Aktív témák