Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgabro

    tag

    válasz tisn #51017 üzenetére

    Őszintén szólva nekem az is a belső media lejátszó használatát segíti elő, hogy egy darab távirányítót kell nyomkodnom hozzá :) A HDD rá van kötve szépen mindig, 1-2 hetente frissítem rajta a filmeket, és amikor kedvünk van csak benyomom.

    A számítógéppel semmikép nem kötném össze, nekem az már túl van variálva, hogy elindítom ott a filmet, utánna ha vége ott kikapcsolom, kilépkedek stb..

    A külső media lejátszó még talán egy fokkal barátibb megoldás, hiszen régen sokat néztünk video-t is:) ott is másik távirányítót nyomkodtunk :)

    Hát majd egyszer lehet eljön az az idő, hogy veszünk hozzá külsőt, de az elején biztos, hogy szeretném a belsőt használni a TV-vel, mint ahogy eddig.

    Na meg persze az sem hátrány, mintahogy korábban írtam, rossz szokás lehet, de szeretek filmezés közben elszunnyadni esténként. Na most ha beállítom a TV-n az időzítőt, az szépen kikapcsol mindent, leáll a HDD is. A külső media lejátszót ilyenkor mi állítja le? vagy ha a TV kikapcsolt, egy idő után az is leáll, vagy ezzel mivan akkor?

Új hozzászólás Aktív témák