Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Na, megvan az új tévé: panasonic 42st60. Panashopban alsó polcon egymás mellett egy st42-es plazma és egy 42-es lcd, felette ugyanez 50-esben. Minden alap gyári beállításra, ugyanaz a műsor: m1, eurosport, frakk (pendrive-ről).

    Ezek után már csak két kérdés foglalkoztatott:
    1. Mi a csudáért vesz bárki lcd tévét?
    2. 42, vagy 50?

    Ad1: nekem mindenben jobb a plazma. A sportközvetítés konkrétan beszarás, milyen jó, de a vacak felbontású frakk is sokkal "kisímultabb" plazmán. A plazma pihentetőbb, lágyabb. Ráadásul az összehasonlítás alapja a belépő plazma (st) volt valami csúcs lcd-vel (az 50-es lcd 560e Ft volt...).

    Ad2: én 50-est akartam, feleségem a 42-őt... Most egy 68 centis képcsövesünk van, szóval ez is ugrás lesz. A kanapé kb. 2,5-3 m. Két szemponttal győzött meg az asszony: a nappalink nem a ma divatos, modern, hanem eléggé "klasszikus". Ónémet fa komódok, vastag keretes, nagy gobelinek a falon, sötét színű perzsa szőnyeg, sötét kanapék stb. Ezt a környezetet az 50-es tévé talán bántóan uralta volna, túl nagy lett volna.

    A másik szempont: a lélektani határ most 300e volt. Mivel a kisebb tévét vettük, belefért egy új dvd lejátszó, és egy hangsugárzó is. Ez utóbbinál a "hosszú" hangfal két egység, itt összepasszintva (ilyenkor mehet a tévé alá-fölé), de szét is húzható két elemre).

    Aztán ha rászokunk a filmezésre, lesz egy eladó 42-es tévénk...

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák