Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz kovadika #33666 üzenetére

    Az 50"-os OLED sosem lesz 300 alatti, mert bizony az lehet, hogy 10 év múlva mainstream lesz a technika, de az is biztos, hogy addigra 300k forintért csak kétszer tudsz majd megtankolni a kocsidba....

    És még az sem biztos, hogy az OLED az olcsósodással együtt le fogja-e valaha vetkőzni a beégéses és a színhomogenitásos problémák halmazát. Simán el tudom képzelni, hogy lesz egy ugyan úgy nyűgökkel terhelt technológia, mint a plazma, mely nagyobb fényerőt nyújt illetve már egy valag pénzt elnyelt, ezért tolják a gyártók.

    Az is lehet, hogy lesz a plazmának egy reneszánsza, amikor már ciki lesz LCD-t venni, viszont az OLED még mindig beégős lesz/ vacak lesz még egy két dolog ÉS emellett szép csendesen a Pana a mintegy két évtizedes tapasztalattal a háta mögött olyan plazmát fog tudni gyártani, ami olyan foszforral van készítve, hogy nem kell neki csak 150 watt és kétszer fényesebb lesz és nem ég be, és 0 lux a feketéje és még szín-hű is. Simán lehet, meg kell csak nézni milyen szépen haladunk minden évben, a jobb feketékkel, a világosabb panelekkel és a csekélyebb fogyasztási adatokkal ebbe az irányba!

    [ Szerkesztve ]

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák