Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz athalai #32969 üzenetére

    Ha 5m kell, akkor vegyél legalább egy ilyet, de inkább ilyet, sőt, ilyen méretnél akár még drágábbat. És hosszút vegyél, amilyen kell, feleslegesen ne legyen méterekkel hosszabb (de kisebből sem érdemes ezektől olcsóbb kábelt venni, ha nem akarsz miattuk aggódni).

    1: A plazma vibrál. Ez teljesen normális. Van, aki érzékenyebb rá, van, aki kevésbé.
    De ez nem csak veled született dolog (lehet az is, van akinél akár rohamot is okozhat egy stroboszkóp látványa), hanem megszokás kérdése is.
    Mikor plazmát kezdtem használni, akkor nem zavaróan, de láttam a vibrálást a Samsung plazmáin is. Most már a Panasonic-okon sem látom, pedig ezek még jobban villognak. -> Pontosabban emlékeim szerint, mert mint mondtam, ma már egyiken sem látom.

    2: VGA driverben is állíts be 0% alul/felül-pásztázást (over/under-scan), és ha elérhető, akkor YCC 4:4:4 kimeneti formátumot (AMD-nél pixel format). Ugyan ezt tedd meg a TV képopciói közt is, kapcsold ki az alulpásztázást. A képarány legyen Automata. Képélesség 0, zajszűrés, szuperfelbontás, miegymás kikapcsolva.

    3: Ez screenshot, vagy egy vázlat arról, amit a képernyőn látsz minden hasonló ablakkal?
    E így lehet plazmás line-bleed illusztráció erős túlzással, vagy szoftveres hiba is.
    Próbálj ki másik lejátszót, javaslom az MPC-HC-t, EVR-CP renderrel, vagy inkább madVR-el.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák