Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Voice24 #30894 üzenetére

    Már korábban is értetlenkedtél ezzel kapcsolatban és már akkor is többen leírtuk neked, hogy az az általános tapasztalat, hogy az emberek döntő többsége épp maga dönt úgy rövid időn elül, hogy lecseréli a 42"-t 50"-ra, mert maga is beltája, hogy kicsi. Pontosan azért is javasoljuk a nagyobb méretet, mert nézési távolság általában mindenkinél nagy, amire a 42" nem elég. Ha 200 eFt a 42" és 250 eFt az 50", az pontosan 25%-os felár egy arányaiban 150%-osnál is nagyobb képernyőterület-növekedésért. Elég sokan vagyunk itt, akik 42"-ról váltottunk 50"-ra, tehát tapasztalati elven mondjuk, hogy sokkal költségkímélőbb eleve 50"-t venni, mint később váltani, mert a többség valtani fog, ebben biztos lehetsz, mert ott lesz benne a kisördög, hogy minimális felárért jóal nagyobb képméretet kap, ami egyértelműen nagyobb élmény. Én ma már konkrétan nem adnám 60" alá. Nem viccből mondjk,vagy sejtjük, hanem magunk is átéltük. Örülünk, hogy elégedett vagy a 42"-os TV-ddel, de szerintem magad sem vetnéd meg az 50"-os méretet, amit ráadásul minimális többlettel el is érhetsz. TV-t általában nem 1-2 évre vesz az ember, érdemes megfontolni, hogy beletoljon némi többletet és jobbat vegyen.

    Az meg nem érv, hogy az embeek nagy többsége mit néz, mert akkor ilyen erővel elég lenne 55 cm-es CRT-t venni, mert a nagy többség még bizony azt néz.

    Mindazonáltal nem tukmálunk senkire semmit, de nekünk az a kötelességünk, hogy az elérhető legjobb ár/érték arányú alternatívát kínáljuk és rávilágítsunk, hogy a rászánt összeghez adott esetben x összeget hozzátéve jóval minőségibb/nagyobb TV-t kaphat. Ha ez bántja az érzékeny lelkét, azzal nem lehet mit kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák