Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz gerolka #23774 üzenetére

    Hali.
    Azt ertem hogy van egy 32gb-os meg egy 64gb-os usb3 pendrive-om es egyiket sem ismerte fel, 2tb-os vincsesztereimet szinten nem, 8gb-os mikrosdhc kartyat (adapterrel) szinten nem. Mind ntfs-re formazva.
    500gb-os vincsesztert felismerte amin 4 particio van, (3 ntfs meg egy fat32) de 10 filmbol 2-3mat nem jatszik le mert nem ismeri vagy a kepet vagy a hangot, vagy egyiket sem (ugy ertem, nincs benne a lejatszashoz szukseges kodek). Kepekkel is hasonlo a helyzet, jpg-t ismeri de peldaul a png-t nem, es gyanitom hogy jpg meg bmp kivul nem ismer semmi mast.
    Szoval egy rakas szar a media lejatszoja, az lg teveimben ez sokkal jobb. Nem is ertem mi ertelme van belerakni egy ilyen semmire valo vackot. Illetve ertem en, azert hogy dragabban tudjak eladni.

    Viszont ez engem nem igazan zavar mert ritkan hasznalom a teve lejatszojat (ezen pl. soha nem fogom), engem jobban zavar az, hogy a fekete ezen sem fekete hanem sotetszurke. Igaz hogy sotetebb mint az lcd teveimen, de en arra szamitottam, hogy egy panasonic plazma teven a fekete az fekete lesz, foleg hogy mindenhol azt lehet olvasni hogy "ha plazma akkor panasonic". Oke, csak egy olcso belepo szintu teve, de akkor is plazma es panasonic. En tobbet vartam tole fekete szint ugyben.

    Viszont ezzel egyutt is azt mondom, hogy ez jobb mint a joval dragabb lcd tevem.

Új hozzászólás Aktív témák