Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz Dexar007 #23107 üzenetére

    Kiprobalhatnam magam elesben? Ez ugy hangzik mintha azt varnad tolem hogy en szerezzem vissza a penzed. En nem tudom visszazerezni, ezt neked kell intezni. En csak tanacsokat adtam mert lattam hogy nem vagy valami hatarozott es fogalmad sincs mit csinalj ebben a helyzetben.

    A teve visszakuldese meg eleg rossz otlet.
    Ha mar mindenkeppen te akarod visszajuttatni, akkor szerintem jobb lenne ha szemelyesen vinned vissza, egyutt mennetek a szerelohoz aki ott elotted megallapitja hogy nem tortent "idegenkezuseg", aztan fizesse vissza ott helyben a penzed., o meg vasalja ki a szallito cegbol ha szerinte szallitas kozben serult. Ha erre nem hajlando, akkor johet a feljelentes. Ebben az esetben valoszinuleg sokara fogod visszakapni a penzed, de meg mindig jobb a hamisitasnal.

    Ez a teve angliabol valo, tehat nem nyeremeny teve es azt is ketlem hogy a samsungtol kapta az elmaradt fizetese fejeben. Ez egy egyszeru angol import teve es eros a gyanum hogy "refurbished", ami gyakorlatilag azt jelenti hogy hasznalt.
    Tehat eladott neked egy kijelzohibas, hasznalt, angol import, garancia nelkuli tevet, amirol azt allitotta hogy uj, hibatlan es garancias. Majd kesobb ra akart venni hogy hamisits magadnak garancia papirt. Ha feljelenesre kerul a sor, akkor a teve meg a garncia papir a bizonyitek arra hogy te igazat mondasz. En nem adnam ki a kezembol amig nem kapom vissza a penzem.

Új hozzászólás Aktív témák