Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tamáspapa

    aktív tag

    válasz gomzol #23022 üzenetére

    A panashop.hu-ra írtam és beszéltem is velük. A garanciával kapcsolatos dolgok nem lelhetők fel a webáruház felületén, nem is tudod kifizetni ott a plusz garit, csak külön. Az erre vonatkozó igényedet a rendeléskori megjegyzésben kell jelezni és valszín külön számla alapján lehet kifizetni. A kosárba rakáskor csak a tv- tudod kifizetni alapgarival. Még beszélek velük a plusz gari kifizetésének módjáról.

    Közben még a bankomban is benn voltam. Azért írom le, hogy miért, hát ha valaki más is hasonlóan szeretne eljárni, mint én.

    A hitelkártyám 190 e Ft keretű és napi limitje is ennyi. Megkérdeztem, hogy megtehetem-e azt, hogy befizetek még rá 70 e ft-ot és ők meg átállítják a napi limitet 260 e Ft-ra, hogy egy összegben a kártyáról ki tudjam fizetni a tv-t. Utána nézett, elvileg lehet. Így már átállította a napi limitemet 260 e Ft-ra, én hétfőn feltöltöm eddig a kártyát és utána megpróbálom innen egyösszegben kifizetni a tv-t ha úgy döntök, hogy megveszem. Ha beveszi a rendszer, akkor a jövőben is meg lehet csinálni azt, hogy egy elvileg a bankba beérkező havi rendszeres munkabér átutalás alapján beállított felső keretedet és napi limitedet ideiglenesen megnöveld, ha a vásárolandó cucc drágább, mint a kártya kerete, illetve a napi vásárlási limit. A kérdés még az, hogy maga az alapkeret 190 e Ft) megemelkedik-e, vagyis a jövőben elvárják-e, hogy ennyire töltsem vissza a kártyát, vagy elég az eredeti 190 e. Elvileg nem kéne, mert az eredeti keretemet nem növelték meg, csak a napi vásárlási limitemet, aminek így egy része saját pénz lesz. Ezt elfelejtettem megkérdezni, de majd pótolom.

Új hozzászólás Aktív témák