Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz DjKoxi #22061 üzenetére

    "Azzal viszont nem értek egyet, hogyha többen vásárolnának eredeti BD-ket, akkor olcsóbb lenne."

    Valószínű azért tudna olcsóbb lenni, mert most az egyik legnagyobb probléma, hogy sok kiadványt eleve a legkisebb mennyiségben rendelik meg a forgalmazók a gyártóktól, mert azt sem feltétlen tudják eladni. Minél kisebb a rendelt mennyiség, annál nagyobb az egy korongra jutó járulékos (nyomási-, nyomda-, csomagolási-, szállítási) költség, ami alapján a forgalmazók be tudják állítani az árat. A nagyobb probléma most már az, hogy arra a szinte jutottunk, hogy az alacsony példányszámú eladás miatt egyes kiadványokra Magyarország már rá sem kerül, azok nem jelennek meg nálunk, lásd: Halálos fegyver filmek, Indiana Jones filmek, stb.
    Működik amúgy az árcsökkenés: ahogy említettem is, a picit élénkült BD-forgalomnak hála a Sony pl. lejjebb vitte már az új megjelenések árait is.

    "A moziba járással kapcsolatban meg sok embernek egyáltalán nincs lehetősége eljutni oda. (pl 50 Km-re van a legközelebbi mozi hozzám)"

    Ez sajnos igaz, bár korábban ez is máshogy volt, még falvakban is voltak vetítések kultúrházakban, most meg a nagyobb városokban is megesik, hogy nincs egy normális mozi.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák