Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Dexar007 #22022 üzenetére

    A letöltés legális, csak a módozat, amivel a hazai felhasználók 95%-a tölt, az nem az, mivel egyidejű feltöltéssel is jár! De ezzel igazából mindenki tisztában is van, ahogy azzal is, hogy javarészt emiatt van válságban a hazai forgalmazás -> kis eladott példányszám mellett veszteséges a forgalmazás, magas az ár, ami visszahat a fogyasztásra.
    Le lehet egyszerűsíteni ilyen szintre, ahogy te gondolod, de ettől még ez kevéssé lesz védhető álláspont. Szerzői jogi kérdésben vajmi keveset számít, hogy neked mi a megterhelő és mi nem. Ha nem akarsz kiskönyvet lapozni, akkor megveszed az alap kiadást. Ha azt is sokallod, akkor megveszed DVD-n. Itthon jelenleg nincs mód a fizetős letöltésre, így marad a lemez.

    El kéne már felejteni azt, hogy "kidobod" a pénzt filmre! Nem, te akarsz valamit, azért fizetni kell, mert az más szellemi terméke. Különben nem értem, miért szempont, hogy azok árából minden évben vehetnél új TV: minek? Ilyen erővel csak csapvizet igyál, mert az éves üdítőadagod árából meg évente vehetnél egy BD-lejátszót.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák