Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Tomika1981 #1852 üzenetére

    "Nekem ha ilyen problémám lesz akkor tuti mindent megteszek a gari érvényesítésért!"

    Ezt az, amivel az első percben le fogsz pattanni, ugyanis a használati utasításban is benne van, hogy a ghost/beégés nem garanciális témakör. A logó ugyanolyan, mint a merevített kép, ilyenre hivatkozva ma már az USA-ban sem lehet pert nyerni. Az meg egy dolog, hogy 30 percnél tovább nincs ott a logó (egyébként zömmel ott van ennyi időn túl is), mert a reklámblokkok gyakran nagyon rövidek és nincs ideje kitisztulni a panelnek, kumulálódik a ghost folyamatosan.

    "Csupa olyan dolgot reklámoz ami statikus képet jelenít meg.
    Mindezek mellett a múlt problémájának tartja a beégést. A Ghostot elismeri de hozzátetszi néhány óra vagy nap és eltűnik.
    "

    Amiket ha ésszel használsz, akkor nincs is semmi probléma. Második Pana plazmámat használom, első perctől kezdve konzolozok, külső eszközt kötök mindkettőre, egyikkel sem volt soha semmilyen problémám. Ami meg néha ghost keletkezik, az tényleg eltűnik. Nem állít valótlant a Pana. Arra meg ő is felhívja a figyelmet a használatiban, hogy ha extrémen hülye a user, az nem a gyártó hibája.

    "Nekem az egészben az a fura hogy ha Plazmát akarsz venni minden plazmagyártó esküdözik hogy legjobb vétel viszont ha gondod van vele lepattintanak hogy erre nincs garancia!"

    Mert valóban jó vétel is, hiszen filmre, mozgóképre jelen pillanatban nem igazán van ennél jobb ár/érték arányú, ilyen méretben és minőségben elérhető TV. Az, hogy belekerülnek olyan "okosTV" funkciók (felhasználói igényre egyébként - mert most ugye az a trend, hogy minden készülék tudjon mindent), amelyek ész nélküli használatával elő lehet idézni beégést, az egy dolog. Az autóval is neki tudsz tolatni a másiknak, hiába van benne tolatóradar.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák