Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    Szóval akkor levél téma:

    (#1435) total90: nem nagy extraság, de kellemes. Kicsit talán lehetne több levél éles baloldalt is, nemcsak jobboldalt az ágnál, de ez már igazából kötözködés csak.

    (#1440) cattus: tetszik hogy a szójátékra építetted a képet. Gondoltam hogy elsütöm ezt a régi képemet, de miután Te is ezt az ötleted használtad fel, nem tettem :-) Kicsit több fényt adhattál volna neki, meg talán valami fa asztalra lett volna mutatósabb kiszórni őket. Jobb mint a járműves kép, csak így tovább!

    (#1443) m3ss: érdekes. A sziluett, mint eszköz, egy kincsesbánya :) (némi képzavarral élve) Nekem tetszik.

    (#1445) nesa: láttunk már ennél jobb képet is tőled, mindenesetre kedves-vicces. Bemozdult kicsit?

    (#1446) aleister: fotoexpo? Mintha említetted volna hogy mész/mentél. Technikai oldal: elcsúszott az élesség. A lányzó csípőjének vonala, karja a legélesebb, az arca sajnos nem. A bal felső sarok fotosoppolása tényleg nem szép, bár nem szúr szemet rögtön. Azért sajnos észre lehet venni úgy is hogy nem direkt ezt keressük, de nem ugrik ki a képből. Az élesség elcsúszása miatt nem mondom hogy kár hogy nem szántad rá még azt a kis időt (emiatt ugyanis újabb expo dukálna). Szépen berendezték a helyszínt egyébként. Kár hogy a kézfeje meg a fél lábfeje eltűnik a takaró redőiben. Nem rossz ez de ki lehet(ett volna) belőle többet is hozni. Nehezebb dolog a lányzók fotózása mint az ember gondolná :)

    (#1447) zool1: Alul vághatnál talán, a fűrésznyomok struktúrája érdekes de mivel már életlen, nem tesz hozzá a képhez. Jó a szokatlan nézőpont, kellemes a színvilág.

    (#1448) MC Pite: szépen, korhűnek hihetően berendezted az asztalt, szép a színvilág, passzol a hangulathoz. Tetszetős.

    (#1449) cOxeR: tök jó a textúra, a színvilág, az almák, a szálló levelek, a (látszólag) rosszcsont modell. Tetszik. Egyedül a Family tábla nem hiányzik oda nekem :DDD

    (#1450) MrBean55: a címet kissé távolinak érzem, de a témaválasztás és a kép jó. Kis kontrasztot húzhatnál rá még szerintem.

    (#1452) forceberg: Tök jó! Vicces, ötletes, jól megvalósított, jól áll neki a nagylátó. Baloldalt és felül mondjuk a hdr miatt (vagy más miatt?) kissé fura a sötét részeken, de a kidőlt fatörzs erezete nagyon jól néz ki.

    (#1455) Santiagain: jó ötlet, szépen meg is valósítottad, bár a kis mélységélesség miatt nem jön le rögtön, hogy effektíve a kőfalból nőtt ki a növény. Kicsit szűkebb rekesz jót tett volna neki, szerintem.

    (#1456) Throme: szép fények, jó sok avar, nem rossz, de azért mégiscsak az az érzésem hogy tudsz te ennél jobbat is... háttérképnek mondjuk jó :) (tessék pozitívan érteni)

    (#1457) Kazimír: Hmm, lehulló falevél, földre ereszkedés közben, nem rossz. A szerkesztés is jó.

    (#1458) ballington: szép az erezete, jól néz ki ahogy átvilágítja a nap (?), meg jók a barna foltok is. Hétköznapi téma de szépen meglőtted.

    (#1462) Omen: belefér szerintem :) nagyon jó a szerkesztés, ahogy a fűszálak vezetik a szemet, az utómunka (a "morcosítás") is jól sikerült.

    (#1463) Freddy76: a diploma ugye ékes anyanyelvünkön oklevél :) szépen elrendezted a dokumentumokat, nekem tetszik. A sztori, amit írtál a másik topikban, meg még hozzátesz, de a kép anélkül is jó. Pici fényt talán még elbírt volna, de jó így is :D

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák