Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrBean55

    aktív tag

    SZV a "levél" témakör képeiről:

    (#1435) total90: Jó ötlet ez a természetes "keret", de szerintem akkor lett volna igazi a dolog, ha lenne benne valami jó kis hamis téma, a kiégett maszat helyett. Tetszik a színvilága és a vágás is. Picit talán homályosabb a kelleténél.

    (#1440) cattus: Picit erőltetettnek érzem az ötletet, de egy halvány poénnak elmegy. A (bele)vágás lehetne jobb, a képminőség rendben.

    (#1443) m3ss: Nekem tetszik az ötlet, kreatív a látásmód. Remek az átlós szerkesztés, a FF is nagyon jó, bár a feketék "súlyát" kicsit soknak érzem (törzs, ágak), emiatt talán egy kicsit komor a hangulata (ha ez cél volt, akkor sikerült). A sok apró, jól elkülönülő, elegendőn jó minőségben "átadott" levél viszont jó dinamikát ad a képnek. Gratula!

    (#1445) nesa: Nekem is ismerős a kép, de mindegy. A témába tartozásba szokás szerint most is bele lehet kötni, de jobb mint legutóbb. ;) A színvilága tetszene leginkább, de alul az a kis zöld levélke lerontja.

    (#1446) aleister: A dőlés gondolom kreatív "feature" akart lenni, nem egyértelmű hogy jó-e az ötlet. A vágás jó, a régies színvilág is, viszont a fények és árnyékok (vaku) túl erősek, mintha műtermet akartál volna csinálni a természetben. És hát igen, a témakörünk is statiszta szerepet kapott a képen. A képméret túl nagy.

    (#1447) zool1: Hangulatos. Egyértelmű hogy nem ferde a kép, csak az a ferde korlát optikai csalódást kelt, ez nem szerencsés. Nekem picit sok az alsó rész. Középen az a vékony éles sáv még rendben is lehetne, de a háttér nem jól életlenedik, hirtelen nagy mértékben indul, majd szinte állandó mértékű marad, ez nekem utólagos beavatkozást sejtet a "témára" fókuszálást segítendő, nem az igazi. Hasonlóan mint a "fekete" (kék-piros) makró képednél, de amíg ott ez rendben van, itt nem igazán, szerintem.

    (#1448) MC Pite: Szuper. Olvastam a képválasztási dilemmádat, végül jól választottál képet, szerintem. Itt szépen életlenedik a háttér, nagyon jó a színvilág, és a két oldalsó kis belevágástól eltekintve a vágás is korrekt.

    (#1449) cOxeR: A témakör itt is a háttérbe szorul, szó szerint. Furcsán régies a színvilág és a stílus, nekem nem igazán jön be, azok a kicsit kékes foltok különösen nem.

    (#1452) forceberg: Elég jó a vágás-szerkesztés, a kidőlt fa jól vezeti a szemet a "témához", ugyanakkor a képminőség nem valami jó, különösen a háttérmosás furcsa, gagyi. Picit elgondolkodtató a kép, hogy a szituáció valós-e, én arra jutottam hogy nem. :)

    (#1455) Santiagain: Kölcsönkérted zool1 gépét? :) A háttér életlenedésre pontosan ugyanazt tudom mondani mint nála, mondjuk itt kicsit "makrósabb" a jelleg, de ennél a ferde háttérnél ez nekem akkor is furcsa. Ettől eltekintve jó kis kép, a (topikban adott) cím remek, mondanivalót hordoz, amelyhez illik ez a picit komor színvilág is.

    (#1456) Throme: Jó lenne ez, de a sávos élesség + fokozat nélküli életlenedés itt sem tetszik. Picit talán "unalmas" is a kép. A vágás viszont jó. :)

    (#1457) Kazimír: Tetszik a színvilág, a vágás, a harmadolóba szerkesztés és a téma leválasztása is. Ez utóbbihoz megjegyezném, hogy a cím nélkül a hátteret erősnek gondolnám, de így jó, viszont a bokehek nagyon "megrágták" a háttérben lévő fákat.

    (#1458) ballington: Még éppen nem makró, ehhez képest jó az élesség. A vágás és ez a "tehén-minta" azért véleményes, a vignette pedig számomra egyértelműen túlzás.

    (#1461) j.bravo: Huh ... :) Az ötlet tényleg nagyon kreatív, de ehhez a dologhoz talán lehetett volna kicsit "hitelesebb" hátteret találni, ugyanakkor színvilágban a mostani sem rossz. Remek színek, nagyon jó képminőség, nagyon jó szerkesztés (a felső és alsó belevágás nem probléma). Néhány levél túlzottan csillog, így könnyen leleplezi az ellenség a "harcos"-t. ;) Valamint a két szemben is becsillan valami ablak vagy hasonló, ez sem szerencsés. Kicsit soknak tűnhet a jobb oldali üres rész, de mégsem az, és ha már ott van akkor remek dolog (akár tudatos, akár véletlen), hogy a jobb oldal (főleg színvilágában) egyszerűsített módon "megduplázza" a bal oldalt.

    (#1462) Omen: Hangulatos, korrekt kép, de a "hamis téma" túl jól sikerült. :) Jó ez az átlós szerkesztés, a katica (majdnem) harmadolóba helyezése, a színek is. Itt nagyon jó a háttér életlenedése, de a hosszú barnás színű, majdnem vízszintes levél kicsit zavarja a kompozíciót.

    (#1463) Freddy76: Jó ötlet, szép kivitelezés. Gratula!

Új hozzászólás Aktív témák