Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    Általam elmulasztott értékelések, visszafelé haladva - pillanat téma:

    (#1353) aleister: Jó "modell" lehet ez az óra, szerintem a kép se rossz alapanyag, csak meg kéne dolgoznod kicsit, valami színvilággal-textúrával-néhol sötétítéssel...

    (#1352) Santiagain: szépen elkaptad. Kicsit talán lehetne elmosottabb a háttér (de nem feltétlen), illetve felül még vágnék.

    (#1348) forceberg: Na, érdekes kép, nem triviális az idetartozása, elgondolkodtat (de magyarázni szvsz nem kell), ami szerintem jó. Kár hogy a bal oldal vetített Jerry-be belelóg az a valami a mennyezetről.

    (#1344) cOxeR: ez szimplán zsírkirály.

    (#1343) PRO-peller: határpzottan nem rossz, bár kissé kiégett a sirály feje, illetve igazán ütős akkor lenne ha kissé közelebb lenne hozzá a kenyérdarab. De cseppet nem kontárkodás :))

    (#1342) t_a_m_a_s: nem rossz, jól átjön hogy épp ugrik/ugrott a mutató. FF-be raktad, ugye? Az "eredeti" feketével meg fehérrel (vagy amilyen színű) megnéztem volna azér'.

    (#1341) Real_Necro: ritka pillanat, amikor fotózol, igaz? :) A hely nagyon király, meg a fények is.

    (#1340) MrBean55: Nem egy szép kép, sokan a mellékszereplők közül is fura arcot vágnak :( de a poén (a keresőbe néző fotósokkal és a bal szélen koncentráló illetve a kpbb szélen visszanéző kollégával) átjön.

    (#1339) Furkoo: szerintem ez jó. A sztori nyilván sokat ad hozzá számodra, de anélkül is működik a kép. A szépia is passzol hozzá. Mondjuk a poharakban úgy tűnik, mintha víz lenne, ejnye :DDD

    (#1338) total90: Inkább a mozgás témára raktam volna :DDD Persze azért átjön. Kár hogy a legközelebbi oszlop teteje lemaradt. Hirtelen nem is tudom hogy inkább akkor vágnék-e még fentről, vagy akkor nagyon kettészelné az oszlop a képet. Illetve hogy a kettészeléstől rosszabb vagy jobb lenne. A fények és a fák árnyékai szépek.

    (#1337) Zozzer888: Jól néz ki, jól elkapott akciódús pillanat. Ha nincs mellette szöveg (leírás a versenyről), akkor akár valami harapósabbá tévő utómunkát erre is rá lehetne tolni.

    (#1335) Throme: szép, de kissé sok az effekt - az én ízlésemnek - illetve inkább hangulat, abból is amolyan lassan hömpölygő jut eszembe, mintsem pillanat. Őszi hangulatnak ellenben jó.

    (#1334) zool1: szép helyszín, szép vízcsap - kicsit talán elsietettnek érzem, középen a cseppek, furán elvágva a csap. Adja magát a zuhanó vízcsepp mint téma, ez tök jó, de szerintem többet is ki tudsz ebből hozni!

    (#1332) Omen: Nagyon beteg (ehhez képest az én falevelesem a fasorban sincs!), de nagyon jó! Az utómunkával a horrorfilmes-thrilleres hangulat is jól átjön, gratula!

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák