Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    Következzenek a fekete téma képei.
    (továbbra is szerintem. Meg mindig.)

    (#1416) Omen: Nem is tudom hogy kicsit fura-e vagy sem hogy a semmibe enyészik el a pohár, de gondolom ez a kép egyik lényege :) Mindenesetre szokás szerint szépen megcsináltad, gratu. Talán a csúcsfényes részeket nem lett volna muszáj ennyire kiégetni (nem néztem meg az rgb értékeket, vacak irodai monitoron, szemre mondom) de tulajdonképpen nem baj.

    (#1418) MC Pite: jól néz ez ki :) simán szemből fotózva valószínűleg lapos lenne, de lehet hogy van ennél szerencsésebb szög is. Az erősítőnél kicsit szerencsétlenül esik a vágás. Össze tudnál szerintem hozni egy montázst, 2-3-4 képpel, különböző szögekből, részletekről.

    (#1420) Throme: kis kontrasztot elbírna, illetve sötétítenék rajta picit hogy több sötétszürkéből fekete (vagy még sötétebb szürke) legyen.

    (#1421) total90: nem rossz! Színesben nem volt jó? Valami icipici kis szín lehet hogy dobna rajta, az én ízlésemnek. Kontraszt, expozíció viszont a témához így jó.

    (#1422) cOxeR: ufóóóóóó! Nyilván nem életed főműve, de jól néz ki abszolúte.

    (#1423) Zozzer888: kicsit talán sok az üres fekete a képen, illetve beleenyészik a motor a sötétségbe, valami kis élfény sokat dobna rajta.

    (#1424) Santiagain: szép képeslap :DD kár hogy a kismalacok nagyon felülről vannak fotózva, illetve hogy a póni ki van kötve, illetve a drótkerítés a juhoknál... A juhok egyébként jó kompozíciót alkotnak.

    (#1425) forceberg: Szép. Picit talán lehetne kevésbé szűk, illetve talán a szemen kicsit kevesebbet lehetett volna húzni. De ütős.

    (#1426) nesa: neked se életed főműve :) szép hely, szép prés, de az eszembe jutó dolgok között csak sokadik a fekete.

    (#1427) zool1: szép sorminta :) jól néz ki, bár szerintem is kék :)

    (#1428) MrBean55: a mi sarunk - az enyém legalábbis - hogy nem ismertük fel Polgár Juditot. A kép jó lenne ha nme ennyire oldalra nézne és lenne a szeme sarkában az írisze.

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák