Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoember 2
aktív tag
Sziasztok
Előlrebocsájrtom hogy nem volt még ilyen kütyüm, és egyáltalán nem értek hozzá. Használati utasitásom mincs hozzá
adott egy ilyen asztali dvd iró, és az istenért sem tudok vele felvenni. Megvettem már minden lehetséges lemezt hozzá ami a piacon kapható, de ahogy valami tv adást fel szeretnék venni, kiirja hogy formázzam meg a lemezt. Ekkor bemegyek a disc menübe oda ahol az van irva disc format, lenyomom az entert de semmi
No sebaj mondom teszek bele egyszer irható dvd-t majd az. felvétel gomb lenyom, ere kikapcsol a cucc.
Lassan már tépem a hajam, de biztos vagyok benne hogy én nem csinálok valamit jól. Kérem azt akinek ilyen gépe van hogy mint egy ovodásnak magyaraázza el hogy mit és hogyan csináljak.
Ha nem mnegy akkor eladom a cuccot.
köszönöm előre is
Laci -
neduddki
nagyúr
HI!
AH jol tevedek a panan fen kene lenni: [link]
, de ninc sfenn:- (((
Amugy merre vna felleheto??? nem lepodnek meg nagyon ah drive doglode slenen a dologban.
Amugy a legegyszeubb az ha a:
1 aram al pakosa
2 osszedug pl egy vhs-val /dvd is lehet csak vedelm ne legyen a lemezen amirol lejaccas/
3 egy DVD-RAM beletuszkolasa
3 felvetl elindit
masik varicio
1 aram
2 atenna beledug
3 tv-vel osszedug ekindiotd a menu-bol az autotunungot /ha Q-Link-es a tv akkor egyszerubb a hejjzet/
4 automatra az idot /tok jol osszeszedi/
5 dvd-ram bele
6 felvetl megprobal
udv
neduddki
mod': szerviz Kalotaszeg az 11 kerben
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
koczy
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is egy Panasonic dmr-e55 tipusú készülékem van, viszont van vele egy problémám,
ugyanis az utóbbi időben egyáltalán nem tudom használni, sem lejátszásra, sem felvételre.
Amikor bekapcsolom lefut a self check, utána elkezdődik a read, de ekkor hirtelen elsötétedik a kijelző, majd újrakezdődik minden a self check-el és a read-nél újra kiakad,
ez így a megy a végtelenségig.
Több lemezet is próbáltam betenni, mindnél ezt csinálja.
Áramtalanítást is próbáltam, de nem használt.Tudtok valamit javasolni?
Mi lehet a probléma ?Köszi előre is !
-
encoding
csendes tag
sziasztok!nekem is van egy ilyen panám .alig mult 2 éves az a problémája,hogy párperc le jatszás vagy felvétel után kikapcsol majd ujra indul. a szervízben azt mondták hogy fejhibás.nem hiszem,hogy ez a baja ha valakinek van megoldása a problémára szivesen fogadom az ötleteket
[ Szerkesztve ]
-
tgery
csendes tag
Szia!
Nekem is ilyen készülékem (dmr-e55) van és a problémáim ugyanígy kezdődtek. Késöbb már nem olvasta be a lemezeket és folyamatosan ki-be kapcsolt beolvasás közben. Már kb. egy éve szenvedtem vele és 2 hete elvittem egy szerelőhöz. Tegnap hoztam haza és tökéletesen működik, folyamatosan tesztelem (felvétel, lejátszás, lemez formatálás). A problémás alkatrész a tápegység volt! Remélem tudtam segíteni.
-
sereeff
aktív tag
Hali! Valaki nem tudja, hogy lehet kivenni a lemezt, ha nem adja ki, hanem mindig újraindul, mint azt fentebb leírták?
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MSI Katana GAMER Notebook! 15,6" / i7-13620H / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- MSI Katana 15 Gamer Laptop B13VFK 9S7-158571-072 ÚJ,Számlás,bontatlan!
- Lenovo legion 90rt00y8hg Gamer asztali gép új,bontatlan csomagban, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest