Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Sk8erPeter #4922 üzenetére

    Azt se felejtsd el, hogy pl az apple piaci reszesedes eleg alacsony foleg mivel veszetul draga. Az alapmuveletek eseteben valoban jobb, mint a windows, de amint megprobalod komolyaban hasznalni utkozni fogsz falakba szepen. A legutobbi verzio a leoprad meg a vistanal is rosszabra sikerult, szakertok szerint is. Ha komolyabban megnezuk a biztonsagat akkor meg a Vista is lekorozi.
    Az ms-nek visszont szamos hardvert kell tamogatni, mig az applenek szinte csak 1 felet, ez pedig vegtelenul megneheziti az ms dolgat. Azaz lehetelne minden lehetseges hardver es szoftver kornyezetben letesztelni.
    Ott kovetek el a hibat, hogy hagytak az xp 7 evig elni, mert 4 ev fejlesztes utan jottek ra, hogy a longhorn hasznalhatatlan. Igy kezdtek elorol. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a vista mar tobb giga rammal es tobb magos procival rendelkezo gepek kihasznalasara keszult, minden mas hardver eseteben az xp feltorli vele a padlot. Mint ahogy anno az xp-vel is feltorolte a padlot a 98SE, ha nem a legujabb gep volt alatta. Csak hat 7 evre visszamenoleg mar nem szoktunk emlekezni.

Új hozzászólás Aktív témák