Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #18954 üzenetére

    "Gondolom az a +1 meg csak simán ignorálná a kérést, mert annyira elvetemültnek találná..."

    Vagy tudatában van, hogy milyen szar is az, amikor egy nagyon rossz webergonómiával rendelkező oldalon több oldalt kell végignézned, de egyenként még 2-3 lapon át kell verekedned magad, mielőtt megkapnád a ténylegesen kívánt tartalmat a ténylegesen kívánt formában. És persze tetűlassú az oldal (amiben talán ezen a hülyesége is közrejátszik).

    Sok oldalas cikkeknél is jobban kedvelem a nyomtatási nézetet, pedig a PH-n gyors a betöltődés. Képzeld el ott, ahol 3-4 kpbs-sel tölt be 1-1 új lap és ilyen http://72.135.212.33/content/47394732fjueery.gif címekről húzza a reklámot, amit még blokkolni sem tudsz, ráadásul úgy van megírva az oldal, hogy a tartalom töltődjön be utoljára, tehát még az se működik, hogy nyomsz egy Esc-et, amikor látod, hogy mondjuk egy iframe-ben már 128 megánál jár a töltődés, ami egy swf fájl. Persze a reklámvideó nem indul el az ODP miatt, de azért olyan hülye módon van megírva, hogy az swf önmagában is elkezd töltődni. Ezt még koronázhatja, mikor egy 400x600-as iframe-en belül kidob pár JS alertet, hogy a számítógépem veszélyben van és bármit nyomok, ha nem Esc-elem gyorsan, akkor átirányít a kamuvírusirtós oldalra. :D

    Az ilyen módon megírt, reklámokkal telepakolt klikkvadász oldalakat valahogy nem tudom sajnálni, ha pár vérpistike rászabadul.

Új hozzászólás Aktív témák