Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baldric

    csendes tag

    válasz #27441408 #10915 üzenetére

    Szóval nem használsz Operát, mert

    1. Penge azt írta hogy a béták nem 1.0-ás usereknek való, és magadra vetted

    2. Mert azt írta penge hogy a google hülyesége miatt divat lett a béta (nem a chrome miatt) és igen, ez így is van, vagy szerinted hány millióan szoktak rá hogy azt a gmailt használják ami csak 1 éve hagyta maga mögött a beta logót?

    3. Penge utálja a chrome-ot, ezt mondjuk én nem hiszem, vagy ha így is van, ennek nem ad olyan durván hangot, mint ahogy te tetted ezt az Operával kapcsolatban elmúlt pár hozzászólásodban, és amúgy is, mi van akkor ha utálja, ráadásul egy Opera fórumon?

    4. A Chrome 100* szuperebb mint az opera, oké, te így gondolod, vagy számodra ez így is van, de akkor miért irkálsz egy Opera fórumra?

    5. mert a chrome-hoz vannak kiegészítők, igen, és mit mondanál akkor, ha a userjs-eket, widgeteket és unite alkalmazásokat, saját gombokat, stb... így együtt kiegészítőknek hívnák?

    Azt hiszem sikerült összefoglalnom mi a problémád.

    Na és mi az én problémám?:

    1. az operás lenézi az összes többit - hát ez általánosítás, de most én is általánosítani fogok, szóval mindegy. Nekem úgy tűnik, hogy minden fórumon a kialakult böngészőkkel kapcsolatos vitákban, az Opera felhasználók többnyire kulturáltan vitáznak, míg a többi böngésző felhasználói bunkó, lenéző módon, a megfelelő Opera ismeret nélkül kritizálják azt, például így:

    2. A Chrome 100* szuperebb mint az opera

    3. nem csak az operás agyonképzett infó zsenik értenek hozzá

    4. pont hogy ő méltósága fedhetetlen luxus böngésző 10-es verzió...

    5. gondolom a következő hozzászólásaidban írod a többit, mert ez így még nem volt elég durva...

Új hozzászólás Aktív témák