Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ACE-

    addikt

    válasz Vhiktor #94168 üzenetére

    Nyilván aki lecserélte, és kifizette az extra költséget, akkor már pszichikailag is azt fogja mondani, hogy persze hogy jobb! Én ugyanígy vagyok vele, csak én LG 49SJ810V-t cseréltem 55OLEDC3-ra. Először kb. semmit nem láttam, aztán direkt sötét anyagokat néztem, hogy lássam a különbséget, és bebizonyítsam magamnak, hogy megérte azt a cirka 300ezer különbözetet a régi használt ára és az új ára között... Nekem még hozzá jött az is hogy sokkal gyorsabb az egész menürendszer, ezerszer jobb használni, kezelni.

    Nekem is egyébként a C3 kisüti a szemem bizonyos képanyagoknál, amikor rendszerint éjjel (máskor nincs időm) full sötét szobában használom, de így voltam nagyjából az SJ810-el is... Ennek ellenére a HDR, DV anyagoknál 100-on használom, mert azt írták mindenhol, hogy úgy a legjobb, és gyönyörködöm azokon a részeken, ahol tényleg fekete a fekete, és nem szürke, mint a régi TV-n.

    Kérdés: Ha automatára van állítva a fényerő C3-on, akkor lehet ellenőrizni valahol, hogy éppen milyen fényerőre állítja?

    Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

Új hozzászólás Aktív témák