Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz undercover #94150 üzenetére

    Ezzel mint G3 tulaj szeretnék vitatkozni. Előtte nekem c9 volt - ehhez képest a c3 már bocsánat de ha a fényerőt vesszük alapul, akkor pont ugyan az, mert kotta azonos fényerő értékeket, mozgást, miegyebet ad. Tehát a C széria ha úgy tetszik mit sem fejlődött, csak a kotta lehülyített c1-hez mérten van (vissza)javulás, de a c9 pontosan mindent tudott már 2019-ben amit ma tud egy c3 - sans softveres hülyülések és szebb GUI.

    Viszont a G3 pontosan az MLA panelje miatt a csatornánkénti színfényerőben javult rengeteget, azaz a WOLED színtorzulása sokkal kisebb (illetve a betekintési szöge gyakorlatilag tényleg torzulásmentes 179 fok) - szóval ez viszont iszonyatosan látszik illetve a c9 - c3 párosnál is a lefedettség döbbeneteset javult.

    RTINGS szerint a 1000 nites P3 színtérből a G3 88,8%-ot fed le, míg a C3 csak 73.8%-ot, a c9 meg csórikám összesen 46,8-at, ami valami iszonyú különbség ám.

    Ezért a G3 képéről ordít, hogy átlagos képeket szinte tényleg natív RGB-vel szolgál ki, nem pedig éjjen nappal maxra tolt W leddel van minden kifakítva.

    Pont ezért mondja Viktor helyesen, hogy a QDOLED azért nagyon nem szar ám, kár hogy nem LG elektronikával és szoftverrel érkezik :)

    Jó az a G3- aki viszket a Samsung ökoszisztémától az nyugodtan vegye meg, csúcs tech. Persze, lehet megvárnám a g4-et, mert brutál lesz :D

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák