Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macy49

    tag

    válasz nrbii #2319 üzenetére

    Heló!
    Azt én igazán nem tudom Neked részletesen leírni (talán Tothbe tudja) csak nagy vonalakban, amit a fórum olvasása közben összeszedtem. Van a patronoknak egy tárolási helye (a szemből nézve jobb oldalon) ott van egy 2 tartályos biszbasz. Ez lenne hivatott a nyomtató bekapcsolásakor a fúvóka tisztítás (automatikus) során leszívott festékek tárolására. Viszont van valami elektronikus érzékelő is, ami jelzi azt, hogy megtelt a tartály. (Majd keresek róla fényképet) Én nyáron apró darabokra szedtem szét a nyomtatónkat és ott láttam ezt a tartály rendszert, de emlékeim szerint ott én nem láttam elektronikai csatlakozást. Ez csak egy mechanikus rendszer. A leírások szerint viszont sokan találkoztak azzal az üzenettel, hogy megtelt, tehát valami olyan figyelő rendszer van beépítve a gépbe, ami a nem eredeti gyári patron használatakor ezt az üzenetet küldi és megakadályozza a nyomtató indítását. Én még nem tapasztaltam, de én csak gyári patron használok.
    A leírtakból következik viszont: ha sürűn Kapcsolod ki - be a nyomtatót akkor ez a szivattyú rendszer Téged is megszívat, mert a festékek egy részét elhasználja az autómata fejtisztításra.
    Még egy megjegyzés: a Te Canon nyomtatód 2 pl csepp mérettel dolgozik. A kinyomtatható oldalak db száma függvénye a használt csepp méretnek és az oldalak telítettségének. (Félig írt oldalból többet nyom, mint teljesen teleírt és félkövér betűkkel írt oldalból)
    Most ennyi. Üdv. :F

    [ Szerkesztve ]

    A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást

Új hozzászólás Aktív témák