Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#3001) carr

carr
(tag)

A gyári csomagban CC643E a színes, és CC640E a fekete zacsiján a szám, és,h HP300.
Ennyi. :(
Egyébként köszi. :)) :R

Mobilszámlák után %-ot kapni, minden hónapban? Igen. Írok ennek a srácnak egy privit, annyit megér.

(#3002) carr válasza tothbe (#3000) üzenetére

carr
(tag)

Utánajárva, az angoloknál, és az e-bay-en is 60as ként van hirdetve!
Azt a beteg bandát.
:W
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370145525254&indexURL=
Na, mind1. Tőlük jó lenne rendelni, mert:
"RECYCLE FOR A BETTER TOMORROW!" :))

Mobilszámlák után %-ot kapni, minden hónapban? Igen. Írok ennek a srácnak egy privit, annyit megér.

(#3003) codric

codric
(újonc)

Sziasztok,

Nyomtató vásárlás előtt állok, és olvasgatok/olvasgattam teszteket Epson, Canon, Brother nyomtatókról, és mostanra teljesen elbizonytalanodtam. Így a segítségeteket szeretném kérni.
Szóval kellene egy gép, ami 30k-nál nem több, és multifunkciós, de olyannyira, hogy fax is legyen benne.
A következő szempontok a legfontosabbak: olcsó legyen a patron csere benne. És nem hosszú távon, hanem az egyszeri. Nem szeretnék patront tölteni, még ha olcsóbb is, utángyártottat szeretnék majd bele venni.
Első sorban fekete patron lenne igénybe véve, de azért a fotóképek is legyenek kiváló minőségűek.
Nem lényeges, hogy mennyire gyorsan nyomtat, szkennel, másol a gép. Az sem igazán fontos, hogy halk legyen. Oké, ne legyen traktor hangja, és ne csörögjön, mintha szét akarna esni. Nem érdekes a kijelzője, hogy színes, vagy monochrom. Vagy van-e egyáltalán.
Viszont még egy fontos dolog van, hogy maga a készülék telepítése és használata egyszerű legyen.

Szóval mit tudnátok ajánlani?

Előre is köszönöm a válaszokat.

(#3004) lamiki válasza codric (#3003) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Szerintem Epson 9400F jó választás, a tintapatront 500 Ft-alatt is lehet kapni, ha mégis töltésre adod a fejed, akkor, ennyiből az egész garnitúra patront megtöltheted.
Elég gyors is.

[ Szerkesztve ]

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#3005) lamiki válasza codric (#3003) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Privátban küldtem linket hol kapható patron hozzá, pl. ott 488 Ft Az Epson T0711-14-es patronok jók hozzá, használtan megveszed 15-20 ezerért, újonnan is belefér 30-as keretbe, de kifutó típus, lassan eltűnik a boltokból, azt hiszem.

[ Szerkesztve ]

(#3006) lamiki válasza lamiki (#3005) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Vagy az Epson Stylus Office BX300F. Ez már 22 ezer körül újonnan kapható, csak sokkal lassabb és kisebb tudású változat, de patron ugyan az jár bele.

(#3007) pety27

pety27
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Legyen szíves valaki segíteni!
Van egy HP3920-as nyomtatóm,kifogyott most belőle a tinta,és újra szeretném tölteni? leírná valaki lépésről lépésre hogy csináljam? mert még sosem töltöttem újra, 21 es fekete patron van benne ,és 22 es számozású a színes, a patronok azt hiszem az 5ml-es szériából vannak.
Előre is köszönöm!

Visca el Barça! Visca Catalunya!

(#3008) lamiki válasza pety27 (#3007) üzenetére

lamiki
(senior tag)

2292. hozzászóláson lévő link, megtalálod a patron töltés menetét

(#3009) tothbe válasza lamiki (#3008) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

sztm te erre: 2992 gondoltál, mert a 2292-t én irtam anno nagyon rég és nincs benne link. ;)

By(e) Tothbe

(#3010) codric válasza lamiki (#3004) üzenetére

codric
(újonc)

Köszi, ezen a nyomtatón vacilláltam én is, ráadásul ezt láttam menet közben dolgozni. Picit hangos volt, és nem volt valami gyors, de mint mondtam ezek nem szempontok.

A lényeg, hogy köszönöm a tippet.

(#3011) lamiki válasza tothbe (#3009) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Igen, köszönöm a javítást, figyelmetlen voltam, pedig én írtam :B

(#3012) Lacpac válasza lamiki (#3005) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Szia!
Epson nyomtatóm van, és lassan kifogy a tinta. Eddig redboxT0711-14 utángyárttottat vettem, de azal csúhya lilás nyomatot csinál gép. Milyen ez a 488-ft-os patron?
Szívesen kipróbálnám, ha írnál egy linket itt, vagy privátban.

Köszi előre is.
Laci

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#3013) lamiki válasza Lacpac (#3012) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Ez azt hiszem talán Ez-Print márkáju, nem tudom milyen a fekete, mert nem magamnak rendeltem, hanem munkatársaknak, pár oldalt nyomtattam csak vele, nem tűnt fel, hogy lilás árnyalatú lenne. Link megy privátba.
Amúgy nullázható és könnyen megtölthető, de gondolom a redbox is olyan, és akkor egy garnitúra patron töltése kijön 1 patron árából, és olyan feketét töltöl bele amilyet akarsz.

(#3014) Lacpac válasza lamiki (#3013) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Köszi a linket! :R

húúú... mennyi helyesírási hiba van az előző postomban. :Y

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#3015) d0d3$z

d0d3$z
(lelkes újonc)

Hali!
Olyan problémám lenne,hogy egy Epson LX-1170es mátrix első oldalakra nem nyomtat fejlécet. Ha simán csak egy oldalt nyomtatok, nincsen fejléc.Ha több oldalt nyomtatok, akkor az első oldalon nicsen fejléc, viszont a többin van.
Segítségeteket kérném,hogyan tudnám orvosolni??? (egy DOS-os programmal dolgozok Win alatt,ha esetleg ez segít)
Köszi

(#3016) lamiki válasza d0d3$z (#3015) üzenetére

lamiki
(senior tag)

A Windows alá fel van telepítve rendesen a nyomtató meghajtó programja?
Egyébként milyen fejlécet nem nyomtat?
Itt a kézikönyve, ezt is át lehet tanulmányozni:
[link]

(#3017) Dr. COPY. válasza d0d3$z (#3015) üzenetére

Dr. COPY.
(kvázi-tag)

Szia!

Három helyen lehet a hiba. A DOS-os programban, a nyomtatási parancs átadásakor a windowsnak, a nyomtatóban. Szűkíteni kellene a kört. Korábban működött-e már jól, vagy ez egy új konfig és az első perctől ezt csinálja? Illetve ki kellene próbálni egy másik nyomtatón, hogy ott jól jelenik-e meg. Ha nincs másik nyomtató, akkor telepíts fel egy virtuális nyomtatót pl: PDFCreator és próbáld ki azzal. Ha ehhez nincs kedved, akkor a DOS-os programban kell lennie egy .ini fájlnak, ami a nyomtatási beállításokat tartalmazza (margók mérete, hány karakter legyen egy lapon stb.) próbáld meg ezt módosítgatni. Ha nem valami bagatel dolog okozza a hibát nem lesz egyszerű a mutatvány. Én egyszer két napot kínlódtam azzal, hogy egy szkennelt aláírást egy DOS-os program behúzzon és a lap megfelelő pontjára nyomtasson.

(#3018) d0d3$z válasza lamiki (#3016) üzenetére

d0d3$z
(lelkes újonc)

Ezt már tanulmányoztam de semmi eredmény :)

(#3019) d0d3$z válasza Dr. COPY. (#3017) üzenetére

d0d3$z
(lelkes újonc)

Már rég óta ezt csinálja,nem egy új config miatt.
Jövő 7en rá tudok kötni egy ugyanilyen nyomtatót,majd azzal is megpróbálom,ha nem jár sikerrel akkor rányomulok az .ini fájl-ra.

Csak az a fura, hogy mindíg csak az első oldalakra nem nyom fejlécet. Egyébként a cég nevét tartalmazza a fejléc.

[ Szerkesztve ]

(#3020) CounterBoci

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Jelenleg D-Link vezetékes nyomtató szerverre van kötve a nyomtató /Canon ip3000/, plusz három sz.gép. Az asszony nyomtat legtöbbet, és ő ért a legkevésbé a technikai vívmányokhoz. Szokott néha makacskodni a nyomtatószerver. Meg lehet úgy oldani, hogy usb hubbal az asszony gépe közvetlenül csatlakozzon /az amúgy is közel van/, a másik két gép meg marad nyomtatószerveren?

D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html

(#3021) Slyer

Slyer
(fanatikus tag)

Sziasztok! Van egy Hewlett Packard 1115 típusú nyomtatom, és egy kis gondban vagyok vele. Tegnap felraktam a Windows 7-et, és a nyomtatót nem sikerül életre keltenem sehogy. próbáltam drivereket, de egyikkel sem sikerült nyomtatni, nem találja a nyomtatót a rendszer. mi lehet a probléma? esetleg valami megoldás? előre is köszi!

nagyon örülnék annak, ha valaki egy hirdetésem után érdeklődik, akkor melléírná azt is, hogy melyikre gondol...

(#3022) gabitoo88 válasza Slyer (#3021) üzenetére

gabitoo88
(tag)

Nekem egy F2280-as HP nyomtatóm van csak annyi a bajom vele hogy ha scannelek akkor van amikor negyed képet scannel be!Nem tudom hogy a kábellel vagy a driverrel vagy magával a nyomtatóval lenne e a baj?!

(#3023) gabitoo88 válasza gabitoo88 (#3022) üzenetére

gabitoo88
(tag)

Barátnőméknem van egy Canon MP670 vagy 760-as nem tom hirtelen melyik az meg kiírta hogy error és hogy nézzük át a manual na de most vannak benne hibakódok de a gép utánna nem írv hibakódot csak hogy error! :O

(#3024) Slyer

Slyer
(fanatikus tag)

de én feltelepíteni sem tudom :S

nagyon örülnék annak, ha valaki egy hirdetésem után érdeklődik, akkor melléírná azt is, hogy melyikre gondol...

(#3025) Tibord

Tibord
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki ebben tudna segíteni? [link]

Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.

(#3026) lamiki válasza Tibord (#3025) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Tiszta szeszbe semmiképp ne áztasd, mert nem tesz jót a fejnek, főleg ne hígítóba, mert elhalálozik a fej.

(#3027) lamiki válasza Tibord (#3025) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Valamiért 2x küldte el

[ Szerkesztve ]

(#3028) veze

veze
(őstag)

az SSC Service v4.3 csak eEson nyomtatókkat kezel? mer nekem a cannon ip3600 -at felismerni sem képes noha a nyomtató jol müködk) illetve semilyen opciot nem kinál hozzá..a felsorolt nyomtatók listájában sem jelenik meg csak Epson..

!!! .... őrölt paprika (édesnemes és erős) eladó

(#3029) lamiki válasza veze (#3028) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Csak Epsont kezel, ahoz írták

(#3030) lamiki válasza lamiki (#3029) üzenetére

lamiki
(senior tag)

A Cannonhoz is van valami hasonló IP-Tools vagy valami hasonló nevű azt hiszem

[ Szerkesztve ]

(#3031) veze válasza lamiki (#3030) üzenetére

veze
(őstag)

pixma ip3600 hoz nem találtam.. hiába baratom a google..(

(#3032) lamiki válasza veze (#3031) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Csak a patrontöltésről találtam [link],
Nem tudok egyenlőre segíteni, nem volt sosem Canon nyomtatóm. Ha valamit találok majd írok.

[ Szerkesztve ]

(#3033) lamiki válasza veze (#3031) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Amúgy indulj el ezen a vonalon, írd a keresőbe pl:
Canon Pixima service program, vagy service utility
Találtam 1 ilyet is:
[link]
Nem tudom, hogy működik e.

(#3034) veze válasza lamiki (#3033) üzenetére

veze
(őstag)

köszi a linket
ezt már megvolt, de sajna az IP3600-at nem kezeli. bár ott van a felsorolásban a nyomtató tipusa, de semmi, minden inaktív, egyedül a nevét ismerte fel végül is kezeli mer be tudta azonosítani.. :)
de csak ennyi semmi több:(

[ Szerkesztve ]

(#3035) katona.t

katona.t
(tag)
LOGOUT blog

Helló

Akvárium hátteret szeretnék nyomtatni. Letöltöttem egy képet szép nagy felbontásban. kb 74x36cm nagy lenne a nyomat. A terv szerint A4-eket illesztek majd össze. Milyen progival és hogyan tudnám megoldani, hogy a kép pont ekkora legyen?

Köszi

(#3036) veze válasza katona.t (#3035) üzenetére

veze
(őstag)

valami képszerkesztö programmal darabold fel A4-es kockákra. ilyen progi van többféle..de.. sztem jobban jársz ( és még talan olcsobban is) ha veszel egy kész képet akvarista boltban..

(#3037) lamiki válasza katona.t (#3035) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Elég sok képszerkesztő program képes posztert nyomtatni, amiben megadhatsz milliméter pontos méretet, én pl az Ulead Photo exprest használom, de van olyan is pl, hogy Pro Poster is. Csináltam már én is ilyet, adott volt 1 bazi nagy képkeret, és abba nyomtattam fotót, ami azt hiszem 9db A4-es lapból állt, jól sikerült.
Te csak megadod, hogy ?x? mm-es fotót akarsz, és a többi a program dolga, vágójeleket is nyomtat, meg átfedéssel dolgozik.

[ Szerkesztve ]

(#3038) katona.t válasza lamiki (#3037) üzenetére

katona.t
(tag)
LOGOUT blog

Köszi mindenkinek, ez a Pro Poster tényleg jó kis progi. Elsőre sikerült! :DD

(#3039) Badb0y

Badb0y
(PH! addikt)

3 oldalas nyomtatvány kitöltéséhez keresek mátrix nyomtatót. Ami elég korrekt áron van, az az epson fx880. Vannak ezzel tapasztalatok ? Rendesen viszi a 3 oldalt ? Még sosem volt mátrixom.

Vagy milyen használt mátrixot tudtok ajánlani ? Epson lq széria vagy fx :F ??

Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

(#3040) tothbe válasza Badb0y (#3039) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

3 példányos kell? azt leporello-ból bármelyik mátrix tudja.

By(e) Tothbe

(#3041) veze válasza Badb0y (#3039) üzenetére

veze
(őstag)

régebben a cégnél ilyen nyomtatóval dolgoztam, és teljesen korrektül müködött évekig. befüztük a leporellót, alátettük a papirt dobozostól és szépen kihuzta belőle az egészet. Tulképp mikor le lett cserélve akkor sem azért lett mert rossz volt. Aztan fillérekért kiárúsították, bánom már hogy nem vettem belőlük. 3 doboz leporellom, két példányos, még mindig van a szekrény aljában :B

(#3042) Badb0y

Badb0y
(PH! addikt)

Nem leporello, hanem egységes vámárunyilatkozat, olyan mint egy 3 példányos számla.

Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

(#3043) lamiki válasza Badb0y (#3042) üzenetére

lamiki
(senior tag)

Jobban jársz ha van tintasugaras nyomtatód, kitöltöd azzal.
Megcsinálod a formanyomtatványt Word-ben, veszel 1 nyomtatványt, és azon lehet kísérletezni, hogy minden milliméter pontosan a helyére kerüljön. Legalább is ha jól értem, ez 1 előre nyomott 3 példányos formanyomtatvány. Szét szeded 3 darabra, és kitöltöd a sablonodat, majd 3x kinyomtatod amit akarsz. Én legalább is már csináltam ilyet, eredetiség bizonylattal, amin az áru EU-s származását kellett igazolni.

(#3044) tothbe válasza Badb0y (#3042) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

akkor inkább az LQ sorozattal próbálkozz, azokban a traktor jobban kezeli a nem szegélyes behúzású papírokat. Epson nyomtatók

By(e) Tothbe

(#3045) retes

retes
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van egy olyan bajom, hogy adott egy HP CLJ 3600. Hálózatba kötve, a baj az vele, hogy 3an küldtek nyomtatást rá, de közben kifogyott a fekete toner. Kicseréltem, de egy a soron következő doksi beragadt (Nem lehet törölni). Többször kikapcsoltam, bekapcsoltam, de nem nagyon segít rajta. Se nyomtatási várakozó lista törlésével se a listából manuálban nem törölhetőek a doksi.

Tudtok tippet adni, hogy mi mód lehet megoldani ezt a problémát? Hozzáteszem, hogy a nyomtató saját menüében nem találtam ilyen menüpontot.

Remélem van valaki aki tud ebben segíteni.

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Retes

A tudás mindenkié!!!

(#3046) retes válasza retes (#3045) üzenetére

retes
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Sikerült megoldanom. A szolgáltatásoknál a nyomtatást újraindítottam ott volt beragadva. Azóta megy...

A tudás mindenkié!!!

(#3047) zserrbo

zserrbo
(tag)

Canon Mp540-es nyomtatót ajánlottak nekem, de a patronnal nem akarom beszopni. Chip nélküli utángyártott patron működik vele tudja valaki?
Esetleg mennyit szöveges doc-ot nyomtat 1 patronnal.

Előre is köszi.
Üdv, zserrbo

Gigabyte EP35-DS3, C2D E6400@3200, Geil Ultra 2x1GB 800MHZ CL4, gtx 280, 250GB WD Raid Edition, Asus k70ab-ty006L

(#3048) DarPet

DarPet
(tag)

Üdv!

Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy TP-link faxmodemem (csak egy féle van), és nem tudok a win. faxolóval faxolni vista 32 alól (xp alól sem). Eleinte tudott fogadni 1x, aztán semmi... Valakinek hasonló tapasztalat, vagy megoldása van?

Nem találtam faxos topicot, azért ide írtam, sorry, de nem akartam újat...

(#3049) Frenky89

Frenky89
(őstag)

Hi!

Canon MP540-hez (CLI-521 és PGI-520 patronok) van valakinek bevált újratöltési/patroncsere megoldása/tippje, vagy tapasztalata utángyártott(chip-elt)/újratöltött patronnal?

(#3050) lazlo8

lazlo8
(tag)

érdekelne a véleményetek
van egy hp deskjet 5150es tintasugaras nyomtatom. sajna vagy nem sajna idáig mindig utántöltött patronokat tettem bele. mostmár annyira durva a helyzet hogy egy fullon lévő utángyártott patront kb félig látja és nem nyomtat pirosan , kéken.
ha veszek egy gyári eredeti patront akkor megoldodhatnak a helyzetem hogy nyomtasson kéket,pirosat? ki kellene tisztitani vmit? vagymi a baj? nem nyomtattam vele sokat szoval tuti nem használodott el bár kitudja mennyire van tervezve?(sztem az miota megvan (5év) használtam bele 3 garnitura utángyártottat és sztem 10 000 alatt van a ynomtatott darabszám bőven
mivel elég drága bele a patron (kb 10. fekete szines )ezért elgondolkoztam hogy hagyom a fenébe és veszek egy ujat az legalább tuti jo és nem kockáztatok a gyári patronokkal
vélemény?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.