Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz Tutti-amigo #10397 üzenetére

    Hali!

    Igen olvastam az előző hsz-eket, amik arról szóltak hogy szoftveresen dönti el, hogy mikor van tele a hulladéktinta tartály/szivacs szerinte. Viszont többen írták hogy a fej beszáradása okoz olyat, hogy nem nyomtat a papírra semmit. Ezzel kapcsolatban:

    Van egy ősöreg Canon S300-am, de mivel fillérekért nyomtat ezért megmenteném a lelkét. Először is nem akart tovább nyomtatni mert waste ink full jelzést adott.

    Nekem ez a mondatod azt jelenti, hogy ez a nyomtató a tied volt, tökéletesen működött, bizonyos idő után elővetted, és adja ezt a hibajelzést. Nem sok értelmét látom annak, hogy pont mostanra ért volna el oda a tintaszámláló hogy túlcsordult. Ha már akkor is ezt adta volna, mikor anno utoljára használtad, annak több értelme lenne, mivel lehet hogy pont ezért nem használtad, és idővel aztán szarrá száradt a fej, de nem ezt írtad. Szóval az én értelmezésem szerint az a hibaüzenet nem erre a hibára utal, amit te ugyan "kiütöttél" de a hiba megmaradt, és így persze a nyomtató nem tud nyomtatni, és most már jelezni sem.

    Az is lehet hogy ez a fajta "védelem" amit te úgymond kiütöttél nem pont a te nyomtatódhoz való, szóval a hibajelzés eltűnt ugyan, de pont a nyomtatás része nem működik, mivel az blokkolva van.

    Nagyon hosszú idejű használaton kívüliség esetén én is fej beszáradására gyanakodnék, bár mint írod te azt "átmostad" legjobb tudásod szerint.

Új hozzászólás Aktív témák