Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Segítsetek rajtam!
Nagyon keresek a fővárosban megvétlere GTX 970 Referencia Nvidia kártyát, nincs valakinek elfekvőben egy?
-
Tinya
csendes tag
válasz
Gabady #42188 üzenetére
Elolvastam őket.
,,Az a +5 fps bizonyos esetekben már a 60 tartását jelenti, ami sokszor fordul elő mostanság."
Pontosan ugyanezt gondolom én is. Days Goneban 55 FPS-em van a táborokban és stutterel a játék mert nincs meg a stabil 60 FPS és a Vsync meg be van kapcsolva. Ha nem emelek feszültséget és úgy OC-zom akkor kétlem hogy lényegesen rövidíteném a kártya életét. -
Tinya
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Gigabyte GTX 970 G1 Gaming-et használok és jól el lehet vele játszogatni a régebbi vagy az újabb jól optimalizált játékokkal. Jelenleg a Resident Evil Village-t nyomom Prioritize Graphics beállításokkal, csak a Texture Quality van levéve High (1GB)-ra de még így is bőven 4GB felett van a 4,67GB-al de így sem droppol. Vsync 60 FPS-sel teljesen jó. A Jedi Fallen Order is szépen futott rajta magas beállítások mellett 60 FPS-sel. Most majd szeretném egy kicsit OC-zni mert már elkéne a plusz FPS, főleg amikor egy játék éppen hogy nem tudja tartani a 60 FPS-t mert bedroppol mondjuk 58 FPS-re. A 8000 Mhz-es effektív memória órajelet jó lenne elérni, meg egy kicsit a GPU órajelén is húzni, bár az már nekem alapból is elég magas (1392 Mhz) de egy 1450-1500 Mhz jó lenne mert odáig még azért skálázódik a teljesítmény, persze mindezt mondjuk +50mV alatt, annál többet nem szívesen adnék neki meg persze maradjon 70C alatt a GPU. -
pandras83
őstag
válasz
skyrush7 #42181 üzenetére
adj neki oc-t, cserélj biost a 0-val egyenlő plusz pár fps-ért, aztán majd meglátod. vagy a memóriák, vagy egy kondi, de biztos hogy el fog szállni rajta valami. nekem is köhög a 1070 az újabb címek alatt és nálam az a megoldás, hogy a lehető legszebb vizualitást választom, de maxolom az fps-t kicsivel az alá amit még bír. ha egy címben csak néha megy 60 fölé ( pl: rdr2, cp2077), akkor egy msi ab-vel maxolt 50 vagy 55 fps baba élményt nyújt.
-
pandras83
őstag
válasz
skyrush7 #42179 üzenetére
dacára annak, hogy az egyik legjobb hűtéssel bíró 970-esed van frissen pasztázva, a bios modolás és az oc szvsz értelmetlen. kihajtasz belőle + 5 fps-t, amit aligha érzel játék közben. javaslom hogy tedd azt, amit én is mindenki más is: vársz, amíg emberi áron lehet venni gyorsabb gpu-t
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Már nem mai téma, de most jutottam el oda, hogy BIOS modhoz nyúljak, remélem még van aki tud segíteni. A jelenlegi árak mellett nem tudok fejleszteni, inkább kihajtanám a maradékot belőle.
Adott egy MSI GTX 970 Gaming 4G, tavaly pasztáztam újra Kryonauttal, és egy Corsair VS650 hajtja 11400F-fel.
BIOS-t tudok flashelni közvetlenül a Windowsból is más videómeghajtó nélkül? 650W-os táp mellett érdemes lehet tovább kitolni a limiteket? Eddig 1500Mhz-en mondhatni stabilan futott. -
eventus
veterán
Asus 970 black lehet mar kioregedett? LG 4k, Apple 4k hdr video eseten ki/ be kapcsol folyton a hdr, elsotetul a kep. VLC playert hasznalok. Sima 4k film gond nelkul megy. Koszi.
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide való t~ma ez~rt elnézéseteket kérem!
Adott havernak egy MSI Armor 970.
A windowsig ad képet majd szép színes kockák jelennek meg. Pasztázás nem segített, csak megpróbáltad hátha.
Fel ajánlottam neki, hogy meg sütöm neki. Nekem bevált a 280xes sapphirnál. Tudom ez szerencsekerék de próba szerencse.
Viszont van egy bökkenő. Amd hátlapján nem voltak rám chipek és kondik.
Szorosan crakjam fel a fóliát, hogy. Agravitáció nehogy lepotyogtassa a dolgokat.
Előre is köszönöm! -
szika87
aktív tag
válasz
Bile Demon #42170 üzenetére
Hmm igazából nézem a teszteket és már egy 2060 is olyan szinten van mint egy 1070 ti vagy 1080, és ahogy írod is fiatalabb, kevesebbet fogyaszt és tovább tart a támogatás rá, árban pedig ez tényleg annyiba kerül mint az említett két másik versenyző.
-
szika87
aktív tag
válasz
Bile Demon #42167 üzenetére
Köszi Pontosan erre a kettőre gondoltam. A kérdés csak az melyiket a kettő közül inkább? Ami azt illeti árban is hasonlóak, a 1080 pont annyival drágább, mint amennyivel erősebb. A cpu az egy húzott I5 2500K (4.5ghz-en megy) azt gondolom győzni fogja még őket.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Bile Demon #42167 üzenetére
Én most cserélek egy 980-at, 2070-re.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Mi az a minőségi ugrás aminél megéri váltani GTX 970-ről? Egyelőre fullhd-ban játszom, nagyjából viszi is a játékokat de néha azért már érződik h kevés. Tehát mi az ami egy jó kis ugrás lenne és ár/értékarányban és talán még a 4K-t is viszi, de úgy gondolom h még egy ideig marad a fullhd felbontás nálam. köszi -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy gigabyte gtx 970 windforce 3x-es kártyám, amin a HDMI kimenet meghalt(nem ad képet).
Garancia már nincs rá sajnos.
Bedugtam egy DVI-HDMI átalakítót és azzal működik, azaz ad képet.
Ez egy megoldható vagy javítható hiba? -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Nektek megjelenik windows 10 alatt legújabb driverrel az új " Hardveres gpu gyorsítás ütemezű opció"?2004 win build adott!
Driver fent
Továbbá regeditben nincs nyoma az alábbi HwSchmode-nak.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers’.
Locate DWORD tiled “HwSchMode”. Use value 2 to turn it On and 1 to turn it OffÉn úgy tudom ennek működnie kéne gtx 970 el is.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #42155 üzenetére
Ez szerintem meghajtó hiba lesz.
Meghajtó Display Driver uninstallerrel leszed, majd visszarak.Nálam is vannak fura dolgai sleep/wake esetén, pedig Linuxot használok.
Pl. ha nincs bekapcsolva a monitor mielőtt a gépet bekapcsolom, akkor utána már hiába kapcsolom be a képernyőt, a 970 nem küld rá képet. -
válasz
pengwin #42154 üzenetére
Köszönöm!
Elég jónak tűnik, leszámítva ezt:
Játék alatt sem volt semmi gondom, szépen ment, viszont mikor órákra úgy hagytam a gépet kétszer is resetelnem kellett, sötét volt a kép, egérre illentyűzetre nem reagált.
Megnéztem az eseménynaplót és az alábbit dobta az esti reset előtt 6 darab ilyen sorban:
"A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
A délelőtti fagyáskor ugyan ez volt de csak 2, meg egy ilyen:
"A(z) nvlddmkm forrásból származó eseményazonosító 14 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevő nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevőt a helyi számítógépen.
Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.
A következő információk tartoznak az eseményhez:
\Device\Video3
b9cc(2174) 00000000 00000000
Az üzeneterőforrás jelen van, de az üzenet nem található az üzenettáblázatban"
Gyárin megy, a ventiprofilt tettem kicsit agresszívabbra, mert sokalltam játék alatt a 80°C-ot. Újra is kéne pasztázni gondolom -
válasz
T0mBd1gg3R #42152 üzenetére
Isten hozott!
Én pár hónapja cseréltettem az EVGA Hybrid 970-emet, és a cseredarab radiátor ventillátora ugyanúgy csapágyas volt, de legalább a pumpája nem volt zajos. Másodszor már nem volt kedvem kicseréltetni (meg nekik se...
), így kapott két Corsair SP120 High Performance ventit push-pull felállásban a radiátorra. Most alapjáraton 5-8 fokkal van a GPU a környezeti hőmérséklet fölött, terhelésen meg kb. 20 fok a különbség, még a 40 fokos melegben se ment 60-62 fok fölé.
-
Toby888
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #42152 üzenetére
nekem MSI GTX970 G1 GAMING van, ott szintén ott a fém lap, de az nem merevítő, hanem a hőelvezető a vrmeknek a memoria moduloknak stb... bár a tied az teljesen más felépítésű, na meg persze igaz, merevítésre is van, mert igen vastag ( : de nekem vertikálisan van, szóval tök 8, úgyis vizes blokkot fog kapni ( :
-
Sziasztok
Vettem ma 30ért egy EVGA GeForce GTX 970 SSC GAMING ACX 2.0+ kártyát, doboz nincs, fólia még a ventik közepén meg a burkolat díszcsíkján. Dual biosos, silentben felmegy 80 fokig, holnap a performaceot is kipróbálom. Nem hangos. Egy pasztázást gondolom nem ártana megejteni.
Teljesítményben hozza az elvártat, voltak már komolyabb kártyáim (1060 6g, rx470, ujra 1060 6g, r9 390, 1060 3g, rx 580, 5600xt) tudtam mire számítsak.
Ami érdekes hogy van fém merevítőlapja, de nem backplate hanem a nyák és a hűtő közt van. -
válasz
n0is3es #42150 üzenetére
Így van, a GM204 végleg el kell oszlasson minden kétséget.
A hamis kártyákon nem szokták/tudják a NyÁK-on és chipeken lévő feliratokat módosítani; azokon csak a BIOS-ban szoktak ID-kat átírni, hogy az OS-t és a hardver információt kiolvasó programokat át tudják verni.A GTX 970-ek RAM elrendezése is elég egyedi, hogy a NyÁK mindkét oldalán vannak chipek.
-
-
Toby888
senior tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
Don.Corleone #42140 üzenetére
1080p-ben még most is bőven erős, én RX570-ről váltottam egy nagyon szép állapotú, dobozos GTX 980 Palit JetSteam példányra, azt elég rendesen elkalapálja. Ja és nincs semmi driveres probléma, nem úgy mint a pirosaknál.
Az 570-el a Forzával nem tudtam játszani, csak 2018-as driverrel, ha újabbat raktam fel, betöltés közben kidobott minden részből. -
Don.Corleone
aktív tag
válasz
pengwin #42139 üzenetére
Köszönöm szépen a hasznos információkat! Elég jókat olvastam a kártyáról, ebben csak megerősítettél ezzel.
Az idő vas fogával nem lehet mit kezdeni, de ár-érték arányban a legjobb talán ebben a kategóriában. Nem marad más mint vadászni a piacot mert percek alatt elviszik kb.
-
válasz
Don.Corleone #42138 üzenetére
Szervusz!
A 980 erőben simán megállja a helyét a mai napig, szerintem nem vennél észre különbséget az RX 480-ad után.
A gond a kártyák korával lehet: a 980-ak nagy része már 5 éves elmúlt, vagyis garancia egyikre sem lesz. Ha valami baja lesz, akkor kb. kukázhatod, és a kártyák korát tekintve erre jó esélyed is lesz. A 980 egyetlen előnye szerintem az, hogy ezekkel nem bányásztak, mint a most használtan árult RX 470/480/570/580-ak nagy részével.Megbízható márka pl. EVGA, MSI, Asus, Palit JetStream, Gainward Phoenix, de pl. a Giga G1 Gaming-ekről is jókat hallottam.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Engedjétek meg hogy benézzek hozzátok, segítségre, tapasztalatokra lenne szükségem. rx480-as kártyám a végét járja, gondolkodok egy alternatívában a játékok miatt, viszont új kártyára egyéb projektek-tervek, illetve idő hiány miatt most nem "pazarolnék" egy talicska pénzt. Munka után este eljátszani a haverokkal, nagyjából erre kellene. Warzone-Pubg vonalon. A 980-as nvidia mindig is birizgálta a fantáziámat, és egész korrekt áron futnak. Mennyire állja meg a helyét, még mindig jó választás lenne?
Mivel nem mai darab, melyik márkát érdemes választani? Palit? Zöld vonalon abszolút kezdő vagyok.
előre is köszönöm az helyreigazításotokat!
-
válasz
Kingfisher1 #42136 üzenetére
Nagyon örülök!
Használd egészséggel! -
válasz
Kingfisher1 #42133 üzenetére
Szervusz!
Konfigoddal semmi baj, csak pár évvel idősebb a GTX 970-nél.Nekem elsőre úgy tűnik, mintha a 3,5GB VRAM-os driveres trükközésbe ütközne bele a kártya.
Az illesztőprogram Display Driver Uninstaller-rel letöröl, újra felrak.
Másik tipp: lehet kevés a 8GB RAM, kérj kölcsön valahonnan RAM-ot és próbáld ki.Ha egyik sem segít akkor lehet hibás szegény
, de majd mások kijavítanak, ha 'ülye vagyok.
-
Kingfisher1
tag
Sziasztok!
Ismerőstől vettem át egy MSI 970-et. 3Gb fölötti vram töltésnél kidob a játékból. Gpu-z log szerint 3200Mb -nál kidobja ami éppen fut. Subnautica full grafika közben észleltem a hibát. Utána futtattam több tesztet, Kombustor 3200 memória töltésnél kidobja. hőmérséklet stabil, 60 fps 50 fok, max fps 70 fok.
A windows és más teszt programok 4gb -ot látják (Tudom a valóság kb 3800mb). A legfrissebb driver van fent. Előtte 660 volt a gépben, csere után automatikusan frissült a driver.
Ismerősnél nem volt ilyen gond.
A konfigom lehet elavult:
- Z77 alaplap
- i5 3570
- 8gb ddr3 ram 2133 mhz,
- kijelző: 1920x1080 60hz, dvi kábellelKösz a segítséget!
-
hszilard666
veterán
Csak nem bírtam magammal és egy kicsit megráncibáltam a kártya bajszát a fentinél is tovább. Mivel egy Jonsbo U2 es ITX házban vagyok nem egyszerű a hűtés, valamint ragaszkododm a csendes géphez így nem volt egyszerű a szitu. Gyári nagyon csendes venti profillal elvittem 1400MHZ ig. 2560x1080 ban, megfelelő teljesítményt nyújt így úgy érzem. Valamint arra is figyeltem nehogy elhasaljon a tápom mivel csak a fent említett 400W osom van. Idáig jutottam, tovább nem merem húzni
-
4264adam
veterán
válasz
hszilard666 #42129 üzenetére
Ahogy telnek az évek bebizonyosodott nálam hogy, elég "nekem" most is ez az erő:
- ha van egy kis kedv akkor úgyis a régi címekre térek vissza.
- teljesen hidegen hagy ha 60 vagy 45 FPS jön elő (kezdem a különbséget nem érezni szemmel). -
hszilard666
veterán
válasz
pengwin #42128 üzenetére
Köszönöm, akkor nem szomorkodom hogy átvertem magam. Tesóm gépébe szuper lesz!
Huuu szuperek a hybrid kártyák, a 1070 em félig vizes! Volt fullcoveres épített vizes 780Ti SLI-m de ezt valahogy jobban szerettem. Szép, könnyű szerelni, tuningolható, és síri csendben van!
A GTX 970 mini pedig nagyon nagy pozitív csalódás! Nem hangos, tuningolható, és 400W os táppal is tudom futtatni +100mhz cel a core on és a vramon is!
Pedig elvileg nem is kéne hogy menjen
-
válasz
hszilard666 #42127 üzenetére
Azzal úgy jó üzletet csináltál.
Az 560 25-ért már szerintem nagyon határeset lenne.Jó kártya a 970 még mindig, én múlt héten kaptam egy vadonat új EVGA Hybrid Gaminget garanciális csere keretében.
Most viszket a tenyerem, hogy cseréljem nagyobbra, miközben egy nagyon pöpec kártya.
-
peetyy
őstag
válasz
hszilard666 #42125 üzenetére
Sztem igen, én pont 1 éve adtam el 35-ért.
Majd vettem egy EVGA 980-ast 40-ért. -
4264adam
veterán
válasz
hszilard666 #42122 üzenetére
Üdv a Klubban
Rántsd meg a kis száját és hozza a Referencia 980 eredményeit. Olyan 10-15% növekedés van nálam FPS-ben. (73->79). Igaz én csak GTA V, Shadow Of War-t nyomogatok FHD-n. -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Belépek a klubba egy Asus 970 DirectCU minivel! Új ITX gépet építek aprópénzből, és ahhoz vettem. Meglepően fürge kártya a mai napig, 2560x1080 ban teszteltem eddig! Pozitívan csalódtam!
-
válasz
Cs1csó #42118 üzenetére
Angolul minden gyári garancia limited, mert vannak feltételek, pl. az, hogy rendeltetésszerűen használtad vagy nem azért romlott el, mert eláztattad, esetleg eltörted.
XFX honlapján is megnézheted, hogy "All XFX graphics cards are covered by a 3-year limited warranty." - egyszerűen ez az elfogadott angol megfogalmazás.A mi mosógépünk motorjára is korlátozott élettartam garancia vonatkozik, jót nevettem rajta. Sztátor meg tekercselés ugyan nem megy tönkre...
-
Bile Demon
őstag
válasz
Cs1csó #42118 üzenetére
Ja a mienken is ott a plecsni, hogy 10 év gari a motorra... (Inverter direct drive.)
A motornak nem része a csapágy.
Nem része az inverter sem... Az már elektronika.
Az állandómágneses forgórész nem romlik el.
Talán a tekercselés...Most 9 éves. Egyébként nem rohad.
Csapágycserekor ki szoktam pucolni és eleinte cinkspray-el kezeltem. Aztán üregvédő, de az elmúlt 4 évben inkább bekenem gépzsírral a vázat és lemezeket belül, egyszerűbb olcsóbb és biztos módszer.
(2 évente van csapágycsere, mert heti 50 program szokott lefutni.)
-
Toby888
senior tag
nálam nemrégiben kezdett el rendetlenkedni a hűtés (MSI) ,a jobb venti random elindul,de csak az... persze nagyobb terhelés alatt rendesen megy, de valameik nap mintha visszafele forgott volna 1-2 máspdpercig... belebújt valami kisördögféle... vagy fas*omtudja
de dolgozik rendesen a kártya,nincs hibázás
-
-
Nálam meg úgy néz ki 2,5 év kellett, hogy elkezdjen zajongani a hibrid hűtés. A radiátor ventilátora kattog, és a pumpa is kellemes daráló hangot ad ki magas terhelés mellett.
Gyanítom innen már nem kell sok az elhalálozásához.
-
Cs1csó
titán
válasz
csabaspecial #42108 üzenetére
Még mindig nem írtad le a kártya pontos típusát.
-
válasz
csabaspecial #42108 üzenetére
Csak és kizárólag a gyártó oldaláról.
Lehet fórumokban is találni, azokat tessék elkerülni, mert nem tudod mi van bennük.
-
válasz
csabaspecial #42105 üzenetére
Ha nincs olyan hibája, amit az újabb BIOS biztosan javít, akkor szerinetm ne piszkáld.
nvflash-sel lehet egyébként frissíteni, nem egy nagy bonyolultságú művelet. Csak előtte lőjjél le minden egyéb programot, ami fut a gépen, és vigyázz ne legyen pont akkor áramszünet.
-
Cs1csó
titán
válasz
csabaspecial #42105 üzenetére
- konkrétan melyik típus pl. Asus Strix, MSI Gaming, stb.?
- miért akarsz frissíteni egy kb. 5 éves kártyát?Két esetben látom értelmét firmware/BIOS frissítésnek:
- ha mint pl. a GIGA kártyák alapban nem elérhető a passzív mód, tehát 30-40°C-os kártya esetén is megy a ventilátor (bőven elég ha 55-60°C-nál bekapcsol ergo terhelésnél)
- ha van valami hiba ami nálad előjön pl. DVI, vagy HDMI, vagy a DP kapcsolat esetén stb. és es erre ad javítást.Nekem Asus Strix-em van 5 éve és nem csináltam rajta semmi ilyet mert úgy működik a kártya ahogy kell, lehet van hozzá frissebb BIOS/firmware de mint írtam nem tapasztalok hibát ezért nem is foglalkoztam ezzel.
Utánanéztem az én kártyámra - Strix - is van egy BIOS update:Version 1.02016/03/041.85 MBytes
BIOS update for STRIX-GTX970
Fix DP display issue with certain monitors.
De mivel én HDMI kábelel használom ezért számomra nem releváns ez a frissítés. Persze ha változtatás miatt szükségem lenne DP kábeles csatlakozásra és elő is jönne a hiba akkor frissítenémAmúgy egy BIOS/firmware frissítésnél a legfontosabb, hogy a folyamat ne legyen megszaktíva pl. áramszünet, de ne is legyen a folyamat közben hard reset-elve vagy kikapcsolva mert az akár galyra vághatja az eszközt (alaplapnál hallottam már ilyet) ha van pl. egy szünetmentes áramforrásod - UPS - akkor azt használd.
-
csabaspecial
tag
sziasztok! gtx 970-nel rendelkezem. hogyan tudnék firmware vagy bios frissítést végezni biztonságosan ezen a karin? válaszokat köszi!
-
Fjoe
tag
válasz
Cs1csó #42103 üzenetére
Igen, ez a mod nekem is bejött, mivel én is csak casual gamer vagyok az utóbbi 2 évben a család miatt. Mostanában viszont kicsit több időm jut a játékra, ezért is szomorú vagyok, hogy haldoklik a kártya, mert eddig ez volt nekem a legszimpatikusabb a mérete, a hűtése és a venti mod miatt. Az eladó is említette anno, hogy a hűtés ezzel úgy működik, mint a strixeken.
-
Fjoe
tag
válasz
pengwin #42101 üzenetére
A hőfokok rendben vannak 59 fokos volt utoljára a gpu-z szerint a kártya, amikor fagyott. Egyébként újrapasztáztam, de előtte is ugyanígy alakultak a hibajelenségek. Azt nem tudom, hogy esetleg számít-e, de moddolt bios van rajta, amit még az előző gazdája tett fel, és annyi a mod benne elvileg, hogy alapjáraton nem forog a venti, csak bizonyos hőfok felett indul el. Viszont próbáltam azt is, hogy afterburnerrel 100%-ra állítottam a venti fordulatot, de úgyis elhasalt a benchmarkban kb. 5 másodperc után.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest