Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz szudar90 #40274 üzenetére

    Mivel már fertőzött a géped - nem tudom milyen a vírusvédelmed - esetleg futtass le a keretgetőddel egy nagyvizsgálatot. Ha ez nem lesz eredményes akkor érdemes egy MÁSIK NEM FERTŐZÖTT gépen egy pendrive-ra létrehozni egy RESCUE DISK-et pl. a Kasperky-jét. Ennek a lényege hogy a kikapcsolt fertőzött gépedbe bedugot és miután bekapcsoltad a géped nem a fertőzött oprendszered töltődik be hanem erről bootoljon a rendszer és ez egy kávzi önálló oprendszere segítségével csinál egy nagyvizsgálatot. Remélhetőleg ez talál valamit - érdemes a gép mellett végigülni a keresést mert ha talál valamit addig nem megy tovább a keresés ameddig el nem döntöd mi legyen az adott fertőzöttnek tekintett objektummal.

    Ha ezek után is van valami esetleg egy másik pl. Avira rescue disk-jét is le lehet így futtatni. Itt egy lista a lehetséges rescue disk-ekről [link]

    Azért ezt ajánlom mert egy fertőzött rendszeren már nehezebb az írtás.

    Ha a rescue disk-ekkel megvagy (legalább 1-et futtass végig) , akkor told fel a HITMAN PRO probaverzióját és csinálj vele egy keresést, aztán érdemes az MBAM free-vel (malwarebytes anti-malware) is egy keresést tolni. Ez a kettő olyan megoldás ami egy állandó vírusvédelem mellett is futtatható hatékonyan.

    Ha ezek után is fennáll az anomália esetleg egy driver update, vagy végső esetben egy win reinstall és a legalapvetőbb driverek , programok telepítése/frissítése után is teszteld a karit.

Új hozzászólás Aktív témák