Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scoorn

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok-e.. Azért ide írtam mert gondoltam itt értenek a dologhoz.. A konfig: (ASUS M4A87TD EVO alaplap, Phenom II X4 955 BE, 2*2Gb Corsair Dominator DDR3 RAM, Coolermaster GX 550W táp, Sapphire HD 5770 1GB vga, Coolermaster Hyper 212 Plus cpu hűtő, WD caviar green 1TB és egy Samsung 160GB winyo, Windows 7).
    A problémám az lenne, hogy a gép érthetetlen módon újraindul különböző helyzetekben. Leggyakrabban a flash videók akasztják ki, de újra szokott indulni játék közben is, általában hirtelen hanghatásoknál, effekteknél (pl. robbanások)m vagy pl. mikor MSN-en bejelentkezik valaki. Ilyenkor általában a monitor "becsíkozódik" és a hang is kiakad. De van, hogy az előbbiek nélkül, csak kékhalállal indul újra, vagy csak úgy simán minden nélkül. Kb. 1 hónapja frissítettem a Bioson és úgy tűnt, hogy a probléma megoldódott de pár napja megint elkezdte.
    Futtattam már prime95-öt több órán keresztül, akkor természetesen tökéletesen működött, a youtube pedig 10 perc alatt kivégezte.. Elég rosszakat hallottam az integrált VIA hangkártyákkal kapcsolatban, lehet, hogy köze van hozzá? Vagy esetleg van valakinek valami ötlete, hogy ez mitől lehet?? Én már teljesen tanácstalan vagyok..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák