Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz Hedgehanter #8182 üzenetére

    Hp Procurve van mindenhol viszont eleg vegyes felvagott, van 5406zl (ugy vettem eszre az birta a legjobban, azon minimalis volt a csomagvesztes) van 2910, 2610 es 2520 egy kozos van bennuk mind POE fiber uplink-kel, de a bosch panel sima cat5-os kabellel csatlakozik sima portra. TCP 80 a managment page hozza es UDP 5900-en kommunikal kifele a riasztos ceghez.

    Egy epulet volt ahol a procurve POE-re csatlakozott a 8 portos netgear switch innen jott a panel de siman fagyaszotta a 8 portos netgeart, minden led vilagitott az osszes porton, majd ujrainditotta magat a switch aztan megint lefagyott, oda a helyi informatkis kivitt egy 8 portos gigabites TP-linket ami detto ugyan ezt produkalta, viszont ezen a POE procurve-en is ugyan ugy jelentkezett a csomagvesztes.

    Te, hogy jottel ra, hogy mi szar? Mert, ha a karbantos faszi nem botlik belem aznap akkor meg mindig ott szopnek. :D
    Mostani eszemmel a megfelezos modszerral kozelitenem meg a gondot, kihuznam a kabelek felet, ha nincs hiba akkor a masik feleben van, azt megint megfelezni, igy mindenfele extra dolog nelkul viszonylag hamar ki lehetne szurni hogy mi a szar. Persze, csak ha megvan az a luxus, hogy 20 gep/telefon nem gond ha nem megy egy ideig, de ok mar tul voltak azon a ponton csak valami tortenjen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák