Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Skizz #34941 üzenetére

    Nagyon nézd meg a rozsda miatt, küszöbök fertelmesen tudnak rozsdásodni, kellemes alku pozíció. Alvázat is nézd végig, vigyél nejlont vagy pokrócot, s feküdj le mellé a hátadra és tüzetesen nézd végig. Figyelj a kipuffra is, ha látsz valahol fekete foltot, akkor lyukas a kipuf rendszer.
    Emellett minden működjön. Hideg motorral nézd meg, nyitás előtt legyél a telepnél és figyeld, nem e indítják be. Indítást meg tudod ítélni magad is, kérdezz rá, hogy milyen az llu benne, ha azt mondja, nem jó,gyenge, tedd bele a tiédet. Könnyen, stabilan forgasson. Pár másodperc után indítson. Stabil legyen az alapjárat hidegen is. Menjen és működjön a fűtő venti, ablaktörlő, ablakmosó, féklámpák, helyzet jelzők, minden, ami eszedbe jut. Központi zár, elektromos ablak is simán működjön. Ha főrészen (motor, futómű, kasztni) találsz hibát, akkor hagyd ott. Ha apró hibákra lelsz menet közben, vagy bármikor, akkor alkudj. Futómű legyen feszes, tartsa a kasztnit, 90-es tempónál ha előzöl, ne kóvályogjon az úton, bakkanóknál ne csattogjon nagyon (kicsi ronda hang belefér), s fékezéskor ne húzza félre a kormányt. Kéziféket is ellenőrizd, húzd be, indulj el vele, ha nem tudsz, az a jó, azaz fogjon, illetve utána engedd ki, s ellenőrizd, nem e ragad be valamelyik kerék.
    Nézd meg alaposan az ablakokat, szélvédőket, nincs e sérülve az üveg. Az utastérben, de főképp a csomagtérben keress beázások nyomait. Kb ennyi hirtelen.

Új hozzászólás Aktív témák