Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schray

    tag

    HELP: Korábban kérdeztem itt fejhallgatóról szintetizátorhoz, és aztán nyilván nem hallgattam rátok és vettem egy Marshall Major 3-at (vezetékes). Ma érkezett meg, munkahelyemen telefonnal kipróbáltam és oda voltam, meg vissza, elképesztően tisztának éreztem a hangot ahhoz képest, hogy szólt minden más, amit eddig hallgattam. Telefonon a hangerő is bőven elég volt, szóval elégedetten indultam haza, hogy kipróbáljam a szintetizátorral.

    Na azzal borzalmas. Eddig egy őskövület Sony MDR CD-270-et használtam, ami "oké" szinten szólt vele. A közepe rendben volt, a mélyeknél már voltak fura felhangok, a magasak itt-ott kellemetlenek voltak. Ezért is kerestem újat. Rákötöttem a Marshallt, és rettenet... hangerő alig, mélyek sehol. A magasak még úgy ahogy rendben vannak és sokkal tisztábban lehet hallani a zongorahúrok pengését, de így is nagyságrendekkel rosszabb, mint az öreg Sony.

    Utána leültem és elkezdtem zenéket összehasonlítani velük. Akármire kötöm, a Marshall klasszisokkal szebben szól, a Sony lágyabb, összefolynak a hangok, halkabb is, a Marshall zongoradaraboknál is kristálytiszta. Kivéve, ha ténylegesen zongorázni próbálok vele... Érthetetlen.

    Gyanítom, hogy a zongora kimenettel lehet valami, de gőzöm sincs, hogy mi - és a legfontosabb: hogy lehet elhárítani. Ötletek?

    71% víz

Új hozzászólás Aktív témák