Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • idevele!

    csendes tag

    válasz DS39 #38805 üzenetére

    Egyelőre nem csinálok semmit, talán magától megjavul.
    Amióta ennyire felgyorsították a mozilla verziók kiadását (nyilván a chrome miatt, mert ők is ezt csinálják), számozását, egyre több a gond.
    Nagyon rossz irányba haladnak a fejlesztések (a 64 bites sincs sehol, amikor a chrome-ban már van), egyre több buggal jönnek ki a hivatalos verziók (ebben a topikban olvasom, minden nap nézem mi van itt, amióta kijött a 29-es), a felhasználókkal teszteltetik a programot. Ezt csinálja az Intel is a Windows verziókkal is. A Win 9-cel is ez lesz. A Win fejlesztési iránya is egyre kevésbé tetszik. A 9-es után még rosszabb verziók fognak jönni.

    Nem tudom mit fogok csinálni, ha 2020-ban lejár a Win 7 támogatása, meg már sokminden kiegészítő, stb. nem lesz kompatibilis a 28-as mozillával. Nagyon nem akarok Win 8.1, 9, 10-re, meg ezekre a fos 33, 35-ös mozillákra váltani. A mostani 28-as is egyre többször a lapok visszaállítása oldallal indul.
    Az operát is próbáltam, de az emberek alig 5-6% használja.
    A chrome-ot nem akarom használni, mert így is annyi mindent naplóz a google, nehogymár minden egérkattintást naplózzon. Az IE11 is fos, nincs több normális böngésző. A Safari OS X-re van, persze Win 7-en is működne.
    A Cyberfox, Waterfox, PaleMoon is mozilla alapú. Ki tudja, hogy a 64 bites verzióik mennyire stabilak.
    Mi ezek között a különbség?
    Érdekes, hogy azt írják, hogy a mozilla 29-es állapotát tükrözik ezek a programok, tiltakozásul a mozilla nem kívánt változtatásai miatt. Lehet hogy ezek egyikére kéne váltanom, mert egyetértek velük, de megint megtanulni mi hol van, a beállításokat, stb., ááááhhh.
    A waterfoxot a világ leggyorsabb 64 bitesének mondja. Közben a grafikonokból a Chrome tűnik a leggyorsabbnak.
    Gondolom ezek se működnek együtt a mozillával indítva.

    Miért pont a 24-es ESR-nél maradtál? Miért pont ez a jó? Mire használod, milyen programokat használsz?
    Akkor most okt-ben lejár a támogatása?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák