Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brutforsz

    aktív tag

    válasz Egorov #17222 üzenetére

    Nincs tudomásom arról, hogy valamilyen beépített funkcióval lehetséges új privát módot indítani úgy, hogy a bögésző ne zárná be a többi lapot, de egy megkerülős cselt tudok javasolni:

    Hozz létre egy új profilt, mondjuk "private" néven (lásd első hozzászólás), majd a jelenlegi profilmappád tartalmával írd felül az újnak a megfelelő könyvtárát, ezzel gyakorlatilag klónozod a profilodat.

    Most azt kell elérnünk, hogy a már meglévő profiloddal futó Firefox ablak mellé meg tudj nyitni egy új ablakot a privát profillal és privát módban, ehhez hozz létre egy új parancsikont a Firefoxhoz pl. Private néven, majd add hozzá a Cél mezőhöz a szükséges kapcsolókat, ez nagyjából így néz ki:
    "C:\bla\bla\firefox.exe" -P "private" -no-remote

    Amikor elindult az új profillal az új ablak, akkor ellátogatsz a Beállítások > Adatvédelem lapra, itt A Firefox automatikusan privát böngészési módban indítása elé benyomod a pipát, és elvileg (e böngésző újraindítása után) készen is vagy. Fontos, hogy először mindig a normál profilodat indítsd el először (, vagy annak a parancsikonjában is add hozzá a -no-remote kapcsolót).

    Remélem, sikerült érthetően leírnom a dolgot. :)

    [ Szerkesztve ]

    Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

Új hozzászólás Aktív témák