Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • radio100jozs

    őstag

    Na akkor a részletek a Vodafone Homenet csomagról, tekintve, hogy most ép ennek használatával netezek:

    Első fel kell hívni a 1270-es telefonszámot, és a lakcímeteket le kell egyeztetni, hogy oda lehet-e kérni a csomagot. Ennek oka, hogy kell lennie 4G-nek.

    Második be kell fáradni személyesen valamely a megadott linken lévő Vodafone üzletbe az előfizetés megkötése, és a csomag átvétele miatt.

    Én a Mamutban voltam, ahol minden ment mint a karikacsapás.
    Személyi, lakcímkártya + 4990 Ft első havi díj szükséges + egy közüzemi számla a lakcímre, de ez gondolom nem újdonság, mobilelőfizetésnél.

    Maga a csomag egy a képen is látható dobozka, amiben egy Huawei E5180s-22 LTE CUBE router található, kicsi, fain. Van rajta egy LAN port, meg egy R11 analóg telefon port VOIP-ra.
    A sim kártya eleve PIN kód bekérés nélküli, így csak bekapcsolod, és már megy is minden. Nagyon jó a WiFi rajta, a többi beállítást, aki akarja a dobozban lévő leírásokban.

    A szerződés:

    HŰSÉG nélküli bérleti konstrukciós készülékkel. Azaz havonta 4.990,- Ft-ot kell fizetni, és 1 Ft a készülék bérleti díja, és egy bérleti szerződés van aláírva, a szokásos dolgokkal. A lényeg, a sim csak ezzel a készülékkel használható. A használat viszont nincs helyhez kötve, csak Magyarországhoz, mármint csak belföldön használható, így nyáron nyaraláskor is lehet vinni magaddal.

    Ha nem szükséges, akkor a készülékkel, sim kártyával, és a papírokkal be kell ballagni, ahol kötötted az előfizetést, és ennyi, mondom tényleg nincs hűség.

    Mivel bérleti díjas konstrukció, így ha gond van a készülékkel, akkor cserélik.

    És igen, havonta 50 GB van benne, és éjjel 100 GB havonta, + ha ez lefogy, akkor lassít a számlazárásig 128/128 kbps-re, vagy lehet venni bővítő opciókat. Nem néztem még az árát, de alapból + 5 GB-ot ad.

    Egy negatívum lehet a szerződés átolvasásában, hogy ha a hálózat túlterhelt, akkor a Homenet csomagos előfizetők hátrébb sorolódnak, azaz belassulás lehet. De egyenlőre ezt kizártnak tartom, annyira üres a 4G a Vodánál. Na meg akkor mi van, vissza adod és kész.

    A sebesség pedig továbbra is stabil 50/20 Mbps, és 19 ping.

Új hozzászólás Aktív témák