Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci.M

    senior tag

    Azért hihetetlen ez a UPC...

    Felhívtam őket, hogy lemondjam a netet, erre körülnyalta a csaj a se...emet, hogy maradjak, mivel KIEMELTEN FONTOS ÜGYFÉL vagyok, mivel hosszú ideje van kapcsolatunk, így a korábbi összegnél JÓVAL kedvezőbbet ajánlott. Konkrétan 4000/ hó a telefon+ 8 megás internet együtt.... Mondom igazán? Fél éve amikor voltam bent az üzletben akkor miért nem voltam értékes ügyfél?
    Én terjesztem az igét mindenhol, nehogy maradjon náluk bárki is. /TV az más, egyelőre marad/

    Kérdezte, hogy mi volt a véleményem a szolgáltatásról: mondom meg voltam vele elégedve, betonstabil volt, de drága és lassú. Eddig kellett volna próbálkozniuk.

    Kérdezte, hogy miért kell a gyors internet, kihasználom-e? :D Na itt már nagyon röhögtem.

    Persze a 8 magos lemondással élnek, elsejéig fizethetem az adsl-t is, hiába mondta azt az ügyfélszolgálatos, hogy a netet már aznap kikapcsolják, csak a telefon marad...

    Fejlemény T-home telefon ügyben:
    Előzmény

    Számhordozást elrontotta az ügyintéző, így irány berény, T-pont... A folyamat hosszú lesz, kb 2 hét, senki nem tudja meddig nem is lesz telefonunk.
    Délután kapok sms-t hogy szerintük minden rendben.... -> ennyit a 72 órán belüli intézkedésről
    Hibabejelentő felhív mondom az jó, hogy szerintük minden ok, de a telefon továbbra se hívható, jó lenne ha csinálnának is végre valamit. Ő rögzítette, majd intézkednek.... Még szerencse, hogy él a upc-s szám.(hála a béna üzletkötőnek)
    (Nagyszülőkkel azon van tartva a kapcsolat azért kell vonalas, és különben is ha fizetünk érte akkor csak működjön.
    Bezzeg ha én nem fizetném be időben a számlát...

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák